Ranska, Villeneuve-Loubet
Tervetuloa meille, missä reagointi, henkilökohtainen palvelu ja asiantuntemus ovat olennainen osa DNA:ta. Yksinomaisena yhteyshenkilönäsi tarjoamme vertaansa vailla olevan kokemuksen ravintola- ja elintarvikekonsultoinnin alalla. Omistautunut tiimimme on valmis vastaamaan tarpeisiisi vertaansa vailla olevalla reagoinnilla. Ymmärrämme, kuinka tärkeä jokainen päätös on ravintola- ja elintarvikkeide...
Portfolio (1)
Ranska, Rungis
Kuivattujen hedelmien asiantuntija vuodesta 1982, yrityksemme PALIMEX tuo maahan, muokkaa ja pakkaa parasta laatua olevia kuivattuja hedelmiä tehtaassamme, joka sijaitsee Rungisin MIN-alueella. ▶ Tehtaamme Rungisin MIN-alueella - Kuuntelemme teitä, olemme palveluksessanne! Olemme kehittäneet vuonna 2020 erityisen paahtamisen ja maustamisprosessin kuivattuille hedelmille. Hallinta, laatu ja innova...
Portfolio (249)
Ranska, Mouvaux
EASYTEX on SUBRENATin brändi, joka on ollut innovatiivisten tekstiiliratkaisujen johtava toimija vuodesta 1937. Easytex helpottaa ammattimaisten majoittajien elämää, jotta heidän asiakkaansa voivat levätä hyvin. Haasteesi: huolehtia asiakkaidesi unesta, ylläpitää huoneita nopeasti, rajoittaa energiakustannuksia. Kuvittelemme sinulle tekstiiliratkaisuja pesun kanssa tai ilman (uudelleenkäytettävä...
Portfolio (180)
Ranska, Saint Jean D'illac
Yli 20 vuoden ajan KIMEX, audiovisuaalisten laitteiden asiantuntija, on tukenut teitä tarjoamalla kattavan valikoiman asennuksiinne: videotohtorit, interaktiiviset kioskikoneet, ammattimonitorit, kiinnitystuet, projektorinäytöt, moottoroidut pöydät, hyllyt, lentokonesalkut ja liitännät; kaikki tarpeisiinne ja monilla markkinoilla: vähittäiskauppa, julkiset organisaatiot, vieraanvaraisuus...
Portfolio (10)
Ranska, La Chapelle Aubareil
Yli kolmenkymmenen vuoden ajan olemme olleet käsityöläisvalmistajia hanhen- ja ankanmaksalle sekä kastanjoille Dordognessa. Säilykkeemme valmistetaan paikan päällä Perigordin perinteisten reseptien mukaan. Meidän säilyketuotantomme on ihmiskokoista. Hanhen- ja ankanmaksat sekä valmiit ruoat (cassouletit, konfiteet, civetit…) valmistetaan huolellisesti ja niihin kiinnitetään suurta huomiota koko valmistusprosessin ajan. Laboratoriomme on hyväksytty Euroopan standardien ja HACCP:n mukaisesti. Arvot, joita puolustamme, ovat vieraanvaraisuus, gastronomia, perinne ja laatu.
Ranska, Miniac Morvan
... kuningas ja vieraanvaraisuus on avainsana. Keittiömme hakee raaka-aineensa mahdollisimman läheltä kotiamme, jotta voimme tukea paikallisia käsityöläisiä, kasvattajia ja tuottajia, jotka ovat yhteys ja sosiaalinen kudos Bretagnessa. Liitymme Clef Verte -sertifikaatin toimintamalliin ollaksemme harmoniassa luonnon kanssa, emmekä ole vain ravintola, vaan myös Carpe Diem -paikka.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play