Ranska, Sigogne
Vuodesta 1935 perheyrityksemme, joka sijaitsee SIGOGNEssa Charentessa, koostuu 30 hehtaarista viinitarhoja, joista 25 hehtaaria on AOC cognac -aluetta. Nämä ovat tarkoitettu viinan tuotantoon, joka mahdollistaa cognacin valmistamisen. Vuonna 2020 saimme kaksi sertifikaattia: HVE 3 ja cognac-sertifikaatti, jotka heijastavat jatkuvaa huolenpitoamme työmenetelmämme ympäristövaikutuksista ja haluamme...
Portfolio (5)
Ranska, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... kunnianosoitus lounaiselle Ranskalle, tuoden eleganssia ja luonteenpiirteitä tähän erikoiserään. Enemmän kuin matka, Bidaia tarjoaa rikkaan ja monimutkaisen makuelämyksen, joka on ihanteellinen rommin ystäville, jotka etsivät aitoa ja omaperäistä maistamista. MAISTAMISMUISTIO: Suussa: valkoisen tupakan aromien ja herkullisten hunaja- ja vaniljan sävyjen välillä, tämä rommi kutsuu pakoon. Tuoksu: Bidaia erottuu herkullisista ja leivonnaismäisistä nuoteistaan, joita tasapainottavat suussa Irouleguy-valkoviinin raikkaus ja eloisuus.
Portfolio (58)
Ranska, Le Lauzet Ubaye
...Antiikin ajoista lähtien lääkekasvina pidettyä kasvia käytettiin sekä kelttien että roomalaisten toimesta taikakasvina, mistä johtuu sen nimi "noitien yrtti". Sitä käytettiin rakkausjuomana, onnenamulettina tai pahan silmän torjumiseen. Sille tunnustetaan myös hyviä vaikutuksia vaikeisiin ruoansulatusongelmiin ja vatsakipuihin. Sillä on myös rauhoittavia ja stressiä lievittäviä ominaisuuksia. Meillä on tapana ajatella, että verbenaliköörillämme on myös taikavoimia!
Portfolio (41)
Ranska, Paris
...Gommier-brändin väkevät alkoholijuomat ovat cocktail-reseptejä, jotka perustuvat rommiin ja tarjoavat useita makuja, jotka vievät sinut Karibian tunnelmiin. Nämä cocktailit ovat hedelmäisiä, makeita ja pehmeitä, ja niitä on saatavilla viidessä maussa: Café Rhum, dynaaminen ja herkullinen juoma, joka syntyy kahvin ja rommin liitosta (45 % vol.), Rhum, hienostunut ja monimutkainen Karibian rommien...
Portfolio (19)
Ranska, Condom
... Aurian, erikoistui maustettujen viinien, liköörien ja käsityöväkevien alkoholijuomien tuotantoon, jatkaen liiketoimintaansa Armagnacissa. Nykyään yritys myy yli 500 000 pulloa vuodessa kaikilla Ranskan alueilla. Kaikki AURIAN-tuotteet valmistetaan käsin kotitekoisilla hedelmäuuteilla, luonnollisesti maustettuina ja useimmiten sekoituksena molempia. Syyskuussa 2018 Florent ja Isabella Soulholista...
Portfolio (66)
Ranska, Souillac
DISTILLERIE LOUIS ROQUE on Souillacin vanhan luumun asiantuntija. Isältä pojalle vuodesta 1835, tislaamo kunnioittaa edelleen perinteitä, ja väkevät alkoholijuomat kypsyvät hitaasti vanhoissa tammitynnyreissä, joissa alkoholi ikääntyy rauhassa. Tunnetun Souillacin vanhan luumun lisäksi tislaamo tarjoaa myös muita hedelmäpohjaisia väkeviä alkoholijuomia, kuten päärynää, vadelmaa, quetschea...
...Yhtiö LUCIEN BERNARD & CIE on puhdas viinibrandy-tislaaja, viljelijä ja kauppias Bordeaux'ssa. Yhtiö toimittaa Ranskan ja ulkomaiden suurimmille alkoholitaloille.
Ranska, Bougue
CHARRONin tila on perhetilaa, joka oli alun perin omistettu viinien tuotannolle. Armagnacin tuotanto käynnistettiin uudelleen vuonna 1985. Erinomaisen maaperän, uskomattomien tislaajien, uusien tynnyrien käytön ja huolellisesti valitun kellarin ansiosta CHARRONin tilalla tuotettu Armagnac on erittäin korkealaatuista. CHARRONin tila tuottaa aitoa ja luonnollista Armagnacia ilman lisättyä sokeria tai väriainetta.
Ranska, Villeneuve De Marsan
Vuonna 1946 perustettu ARMADIS-ryhmä koostuu Gascognen viininviljelijöistä. ARMADIS on erikoistunut Gascognen alueen viinien tuotantoon sekä Armagnacin valmistukseen. ARMADIS-ryhmässä on 250 tuottajaa ja 2 500 hehtaaria viinitarhoja, jotka sijaitsevat Armagnac-alueella (yksi suurimmista viinialueista nimitysalueella). Gascognen alueen viinejä myydään tukkumyyntinä ...
Ranska, Labastide D'armagnac
...Château Garreau tunnetaan myös nimellä Gayrosse-tila. Château Garreau sijaitsee erinomaisesti Bas Armagnacin sydämessä, aurinkoisella ja metsäisellä maaperällä. Château'n viinitarha kattaa 80 hehtaaria. Château Garreaun Armagnacit valmistetaan Baco-rypäleistä (<80%), Ugni Blancista ja Folle Blanchesta, jotka tislataan erikseen ennen sekoittamista. Nämä Armagnacit kypsytetään tammitynnyreissä tilan maanalaisessa kellarissa, mikä antaa näille Armagnaceille vertaansa vailla olevan maun ja aromin, jossa tuoksuvat luumu ja orvokki.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play