...Parmigiano Reggiano DOP on tulos taitavasti perinteisesti valmistetusta juustosta, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Tuottajat valmistavat sitä perinteisellä menetelmällä Mantovan maakunnassa Po-joen oikealla rannalla. Saatavilla eri kokoisina ja kypsytettyinä, kypsytysajat vaihtelevat vähintään 14 kuukaudesta jopa 30 kuukauteen.
Italia, Misano Adriatico
...Herkkullisia välipaloja tuoreella Parmigiano Reggiano -juustolla, valmistettu DOP:sta. 5 kappaletta 20g kypsytettyä juustoa herkullista makuelämystä varten. Terveellistä, runsasta kalsiumia, proteiinia ja makua. Täydellinen nopeaksi välipalaksi tai terveelliseksi lisäykseksi ateriaasi.
Portfolio (200)
Ranska, Paris
Tunnettu elintarvikkeiden tukkukauppiaana, Eco Business erottuu tunnetuista kansallisista brändeistä koostuvien elintarvikkeiden jakelussa. Olemme luotettava kumppanisi korkealaatuisessa ja kestävässä hankinnassa. Sitoutumisemme erinomaisuuteen näkyy huolellisessa brändivalinnassamme, johon kuuluvat muun muassa Ferrero, JDE ja monet muut. Olitpa sitten pieni paikallinen yritys tai kansallinen k...
Portfolio (56)
Italia, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia ja arvokas miele di Tiglio. Ilman lisättyjä sokereita ja säilöntäaineita. Vain tuoreita kauden hedelmiä ja käsintehtyä hunajaa omasta tuotannostamme. 100% made in Italy. Parhaan koostumuksen saavuttamiseksi suositellaan nauttimaan lämpötilassa, jossa on 5-10 °C. Ainesosat: Pera 65%, miele di Tiglio 35% YHDISTELMÄT Erinomainen pitkään kypsytettyjen juustojen, kuten Parmigiano Reggiano, pecorini, sekä sinihomejuustojen, kuten Gorgonzola ja Roquefort, seuralaisena.
Portfolio (116)
Italia, MILANO
...20 ja 26 kuukauden välillä Parmigiano Reggiano saavuttaa kypsyyden, joka on sopiva ilmaisemaan sen ominaislaatua, mutta säilyttää silti nuoren juuston tyypillisiä makuja. Se tarjoaa siis kielelle voita, maitoa ja jogurttia muistuttavia vivahteita, yhdistettynä hedelmäiseen jälkimakuun, joka tuo mieleen banaanin ja ananaksen, herkullisessa tasapainossa makean ja suolaisen välillä. Juusto on mureneva ja rakeinen, vaaleankeltaisen värinen. KG 35.000 KOKO MUOTTI HINTA PER KG EUROISSA 7,00 VOIMASSAOLO 15/10/2025 MINIMITILAUS 50 KOKO MUOTTI...
Portfolio (191)
Ranska, Marseille
...Parmigiano Reggiano, joka tunnetaan myös nimellä Parmesan, on kova, keskipaksu, kypsennetty mutta ei puristettu juusto. Parmigiano Reggianolla on pitkä historia, joka ulottuu 1100-luvulle, jolloin sitä valmistivat alun perin benediktiinimunkit ja cistercienssit. Maidontuotantoon käytettävien lehmien ja niiden ruokintaan käytettävän vihreän rehun on oltava peräisin Parmigiano Reggiano...
Portfolio (9)
...30 kuukautta kypsytetty Parmigiano Reggiano on makujen tiivistymä, mureneva ja rakeinen, voimakkaalla aromilla. Sen ominainen maku tekee siitä voiton makunystyröille. Pitkä kypsymisaika tekee siitä erittäin helposti sulavan ja ravinteikkaan tuotteen, joka sopii laktoosi-intoleranteille ja pienille lapsille.
Portfolio (3)
Yhdistynyt kuningaskunta, London
Food Italy Ltd:n tavoitteena on edistää ja markkinoida italialaisia maatalous- ja elintarviketuotteita maailmalla. Edustamme erinomaista laatua italialaisessa maatalous- ja elintarviketeollisuudessa. Food Italy Ltd, joka sijaitsee Lontoossa, keskittyy italialaisen erinomaisuuden kansainvälistämiseen Ranskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Belgiassa, Sveitsissä, Saksassa, Luxemburgissa, Ukraina...
Portfolio (9)
Liettua, Bajorai, Vilniaus R.
...Tässä kypsymisvaiheessa Parmigiano Reggiano on saavuttanut optimaalisen iän maistettavaksi: se ilmentää nenässä ja kielellä runsasta tuoksujen ja aromien kirjoa täydellisessä tasapainossa ja harmoniassa. Se on liukeneva, mureneva ja rakeinen, ja siinä on oikea tasapaino makeuden ja maun välillä. Tällä tuotteella on PDO (DOP) -sertifikaatti.
Portfolio (10)
Italia, Parma
...Greci Yleiset Varastot, huipputeknologinen yritys juustojen kypsyttämisessä, pääasiassa Parmigiano Reggiano.
Portfolio (4)
Italia, San Pietro Clarenza
...Tämä tuoksuva ja maukas pesto on ihanteellinen erinomaisille pastaruoille. Levitettynä paahtoleivälle tai kekseille se valmistaa herkullisia alkupaloja ja välipaloja. Se lisää myös tuoksua ja makua salaattiin. AINEKSET: Tuore basilika vähintään 70%, extra-neitsytoliiviöljy, auringonkukkaöljy, Parmigiano Reggiano (MAITO, suola, JUUSTONKÄYTTÖ) PINOLI, PÄHKINÄT, suola. Pakkaukset: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Belgia, Nivelles
...ChèvrArdennes esittelee useita erinomaisia makuvaihtoehtoja: kukkakuorissa, tuoreena yrttikiekona, hunajalla, rusinoilla, sipulilla, bruschettana, sitruunalla, pekonilla. Mutta myös tuhka- ja hunajagouda, Parmigiano Reggiano -juustolla, Tanskalaisella sinihomejuustolla ja monilla muilla. Laadun huomioiminen juustonvalmistuksessa takaa, että vuohenjuustomme nostavat vaativan jakelijan mainetta, joka valitsee tuoreita ja eksklusiivisia juustoja asiakkailleen.
... Reggiano -tyyppistä juustoa päivässä. Sähkö-pneumaattinen kone, joka toimii 380V:lla. Varustettu kokonaisuudessaan: • Kuormaus- ja purkuhihna (n° 6 Parmigiano- ja grana-juustokappaletta sekä sisään- että ulosmenossa). • Koneen täydellinen suojakotelo. • N° 10 sivupuhdistusharjaa. • N° 10 yläpuhdistusharjaa. • N° 10 sivupuhdistusharjaa. • N° 2 avainta harjan vaihtamiseen. • N° 1 imuri, jossa on suodatin juustojauheen imemiseen.
Portfolio (47)
Ranska, Plérin
...Haluatko jotain omaperäistä aperitiiviksi? Anna itsesi yllättää suolaisilla kekseillämme. Miksi et antaisi itsesi houkutella parmigiano reggiano A.O.P -basilikakekseillämme? Italialaisista juurista, rakastatko juustoa? Anna itsesi viedä parmesaanikeksimme A.O.P -basilikan eleganssiin. Energia: 2215 kj / 530 kcal Rasvat: 30.00 g Joista tyydyttyneitä rasvahappoja: 20.00 g Hiilihydraatit: 55.00 g Joista sokereita: 7.50 g Proteiinit: 11.00 g Suola: 2.20 g...
Portfolio (10)
Italia, Genova
...Parmigiano-Reggiano -juustoa tuotetaan yksinomaan Parma, Reggio Emilia, Modena ja osissa Mantuan ja Bolognan maakuntia, Po- ja Reno-jokien välisillä tasangoilla, kukkuloilla ja vuorilla. Tämä alue on koti neljälle tuhannelle tilalle, joissa karja ruokitaan paikallisesti kasvatetulla rehulla.
Italia, Martina Franca
Pioggia Store on italialainen yritys, joka on johtava Puglian alueen perinteisten elintarvikkeiden tuotannossa ja jakelussa, keskittyen vientiin kansainvälisille markkinoille ja tukkumyyntiin. Huolellisen raaka-ainevalinnan ansiosta, jotka tulevat yksinomaan paikallisista viljelyksistä ja eläintarhoista, takaamme aitoja ja korkealaatuisia tuotteita. Tuotevalikoimamme sisältää tuoreita juustoja, ku...
Portfolio (29)
Italia, Bagnolo San Vito
...Parmigiano Reggiano kokonaisissa muodoissa (1. laatu) Kypsytys: 24 kuukautta Paino: 37 Kg / 40 Kg Hinta: € 9,60 per Kg Minimi tilaus: 650 Kg Parmigiano Reggiano kokonaisissa muodoissa alemmassa laadussa Kypsytys: 24 kuukautta Paino: 37 Kg / 40 Kg Hinta: € 9,30 per Kg Minimi tilaus: 650 Kg...
Portfolio (2)
Suora myynti ja vienti cash and carry -konseptilla ympäri maailmaa, suora myynti ravintoloille ympäri maailmaa, italialaiset tuotteet, bufala-mozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano -tomaatti pizzalle, tuore pasta, pastaa italialaisille ravintoloille ulkomailla. Ylivoimaiset hinnat italialaisille erikoistuotteille, tilaa verkkosivuiltamme ja saat tuotteet suoraan ravintolaasi, viin...
Portfolio (10)
Italia, Sant'ilario D'enza
...) ja tyyppejä. Standardin Parmigiano Reggianon lisäksi tuotamme myös Parmigiano Reggiano Biologicon, sertifioidun "Prodotto di Montagna" ja lopuksi "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Juustovalikoimamme on laaja ja monipuolinen: rakastetuimpien DOP-juustojen joukossa tarjoamme Grana Padanoa ja Pecorino Romanoa, lisäksi tarjoamme myös tuoreita juustoja kuten bufala-mozzarellaa ja burrataa sekä...
Italia, Montechiarugolo
Esittelen itseni, olen Giorgio Bonati ja poikani Gianluca kanssa johdamme maatilaamme Parmassa. Olemme maanviljelijöiden ja karjankasvattajien perhe, joka on toiminut neljässä sukupolvessa. Tänään meillä on noin 100 lehmää, jotka tuottavat maitoa, jota muunnamme Parmigiano Reggianoksi juustolassamme. Sen jälkeen kypsytämme tuotteen kypsyttämössä. Tuotamme Parmigiano Reggianoamme vain omien lehmämm...
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa huolehtii maitotuotteiden ja juustojen tuotannosta ja jakelusta, mukaan lukien mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, puhdasta vuohenmaitoa ja monia muita herkkuja, käyttäen aina vain tuoretta maitoa. Yksi erikoisuuksistamme on vuohenjuusto, joka on helposti sulavaa verrattuna muihin juustoihin. Tuotamme myös erittäin korkealaatuista burroa ja mascarponea.
Italia, Bibbiano
...Meijeri sijaitsee osoitteessa Via Vittorio Veneto 4, luonnollisesti Bibbianossa (RE), ja päivittäin tuotetaan keskimäärin 16 kappaletta Parmigiano Reggiano -juustoa (vuodessa lähes kuusi tuhatta), jotka on merkitty rekisterinumerolla 629. Liikkeessä: "La corte del Parmiggiano Reggiano" myydään suoraan kuluttajille Parmigiano Reggiano -juustoa, voita ja ricottaa. Huolimatta siitä, mitä on...
Italia, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, joka sijaitsee Via Emilian varrella Reggio Emilian ja Parmaan välillä, tuottaa voita, jonka maku on ainutlaatuinen, sillä se kerätään yli 150 Parmigiano Reggiano -juustoa tuottavasta meijeristä. Lisäksi yritys tarjoaa kaikki mahdolliset voin eri koot ja on myös Parmigiano Reggiano -juuston (jonka se myös tuottaa) ja Grana Padano -juuston kypsyttäjä, joita myydään sekä...
Italia, Gambasca
... kuuluvat Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola ja paljon muuta. Markkinoiden tuntemus ja kyky tunnistaa ja tulkita asiakastarpeita mahdollistavat meille asiakkaan neuvomisen, auttaen häntä kasvamaan ja hankkimaan asiantuntemusta tuotteista, esittelystä, leikkaamisesta, säilyttämisestä ja yhdistämisestä. Saavumme jäädytettyjen kuljetusvälineidemme avulla koko Piemonteen ja Liguriaan, ja meillä on organisaatiorakenne kansainvälisiä lähetyksiä varten.
Espanja, Sant Cugat Del Valles
...Provolone, Parmiggiano Reggiano), viipaloiduissa juustoissa, mozzarellapearleissa, IQF-juustoissa teollisuudelle, juustohituleissa ja kuutioissa IV-vaiheen salaattiteollisuudelle, tuorejuustoissa. Raastettu Emmental, raastettu Gouda, raastettu Edam, raastettu Cheddar. Viipaloitu Emmental, viipaloitu Gouda, viipaloitu Edam, viipaloitu Cheddar. Raastettu mozzarella, sulatettu mozzarella, tuore mozzarella, IQF-mozzarella, teollisuuden mozzarella-lohko.
Yritysesittely Yrityksemme perustettiin vuonna 2006 tavoitteena tuoda pöytiin todelliset maut ja tuoksut kotimaastamme (Kalabria). Kaikki tämä on ollut mahdollista neljän pienen yrityksen yhteistyön ansiosta, joiden kokemuksen avulla olemme voineet tarjota laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen palvelun yhdessä paketissa. Etsimme viejiä, jakeli...
Italia, Montecchio Emilia
... säilyttämistä. Tyypilliset tuotteet, hienot viinit, kuiva ja makea Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato ja Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play