...Rypälelajike: 100% Arneis.
Viininvalmistus: käyminen ruostumattomassa teräksessä 18°C lämpötilassa 3 viikon ajan.
Kypsytys: säilytys "sur lies" -menetelmällä ruostumattomassa teräksessä noin 8 kuukautta.
Väri: vaaleankeltainen, hieman vihertävillä sävyillä.
Tuoksu: hienostunut ja kukkainen, hedelmäisten vivahteiden rikas, joka muistuttaa omenaa ja kypsää päärynää.
Maku: suolainen ja täyteläinen, pitkäkestoinen jälkimaku.
Alkoholi: ±13,5%
Ruokapari:
erinomainen aperitiivina; sopii alkupaloihin, kevyisiin pääruokiin, kalapohjaisiin ruokiin ja vaaleisiin lihoihin.
Tarjoa noin 8°C lämpötilassa.
...Durumvehnäjauho, 30% munia, punajuurijauhetta, Barolo DOCG -viiniä 2%. Saattaa sisältää jälkiä nilviäisistä. Noin 3/4 hengelle.
Keitä noin 6/7 minuuttia suuressa määrässä kiehuvaa suolavettä.
Valuta ja mausta.
Suosittelemme tryffelikastiketta (valkoisia tai mustia), lihaa tai vihanneksia.
Punaviini (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) tai valkoviini (RoeroArneis, Gavi di Gavi) samalta alueelta muodostaa täydellisen yhdistelmän.
Ean13:3701511702359
Viite:TagliatelleBioVinItalia1...
... tuottaa yksinomaan DOC- ja DOCG-viinejä, nimittäin: Barbaresco DOCG, Gallina- ja Gaia-viinitarhat; Moscato d'Asti DOCG; RoeroArneis DOCG; Barbera d'Alba DOC, Gallina-viinitarha; Dolcetto d'Alba DOC, Cottà-viinitarha; Langhe Nebbiolo DOC. San Michele -yritys, edesmenneen kirkkoherra, sen perustajan, tahdon mukaan, on suora perijä ja jatkaja Neiven kirkkoherra-viinitilan laadunpolitiikalle, joka on tunnettu Italiassa ja ulkomailla viiniensä arvokkuudesta ja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan, ja joka lakkasi olemasta perustajansa kuoleman myötä.