Saksa, Bad Ditzenbach
... lämpötilassa. Jos joku tarjoaa sinulle kylmäpuristettua lohiöljyä, kysy häneltä, miten se on mahdollista. Tällä planeetalla ei ole yhtään lohiöljyä, joka voitaisiin valmistaa alle 60 asteessa. Ymmärrän tästä öljystä, ja jos sinulla on kysymyksiä, soita minulle. Autan mielelläni.
Portfolio (8)
Saksa, Hamburg
...100 % luonnollinen saksanpähkinäöljy, korkein raakaravintolaatu, ei raffinoitu, ei keinotekoisia värejä, ilman säilöntäaineita, luonnollinen Birule naturals -öljy on mekaanisesti kylmäpuristettua paahdettomista saksanpähkinöistä, jolloin arvokkaat sisältöaineet säilyvät.
Portfolio (6)
Saksa, Goch
...Hendrix UTD GmbH on suuri saksalaisten ja turkkilaisten hienostuneiden ekstra-neitsytoliiviöljyjen tukkutoimittaja, sekä suurissa erissä että pullotettuna. Toimitamme säännöllisesti vain korkealaatuista ja 100 % puhdasta oliiviöljyä. Eritysspecifikaatio: Tuotteen nimi: Ekstra-neitsytoliiviöljy Ulkonäkö: Keltainen öljy Happoarvo (mgKOH/g): 0.2 Max Kosteus ja haihtuvat %: 0.20 Max Ei saippuoitavat...
Portfolio (6)
...Kasviperäinen paistoöljy, joka ei vaahtoa, lisää turvallisuutta keittiössä. Ihanteellinen yrityksille, joissa friteerauslaite ei ole jatkuvassa käytössä. F+ Eco säilyttää laatunsa pitkään vähäisemmällä käyttöajalla. 3x pidempi paistoaika: kestää kolme kertaa pidempään kuin perinteinen kasviöljy standardoitujen friteeraustestien perusteella, joissa mitataan polarisoituja osia.
Portfolio (3)
... – 0,923, tyypillinen 0,921 Murtoluku (40 °C:ssa) 1,474 – 1,476 Happamuus Mg KOH % Gm öljy Max. alue 1,0 -2,0 Tyypillinen 1,6 Peroksidipitoisuus mmol/kg öljyä max. 7,5 Väriarvo Jodi MgMax 15 Jodiarvo (WIJS) 127 Kosteus ja haihtuvat aineet % Max. 0,09 – 0,13 Saippuoitumisarvo Mg KHO/Gm 185 – 194 Epäsaippuoituva % 1,3 – 1,5 Fosforiyhdisteet (P205) 0,1 Ei-rasvaiset epäpuhtaudet % Max. alue 0,10 – 0,02 Tyypillisesti 0,02 Väriainetta Ei läsnä Keinotekoiset aromit Ei läsnä Antioksidantti Ei läsnä Säilöntäaineet Ei läsnä ...
Portfolio (6)
Saksa, Vaterstetten
... kustannussyistä usein keinotekoisia sourdouksia, joiden käymisaika on vain muutama tunti. Yleisesti ottaen niin lyhyt käymisaika ei kuitenkaan ole toivottavaa, sillä ominaiset makuaineet ja aromit syntyvät vasta pitkän käymisajan jälkeen. Grimmingerin luonnonsourdoukseen tarvitaan vähintään 20 pitkää tuntia taikinan hapattamiseen. Ympäristö Modernit lämpöenergian talteenottolaitteet hyödyntävät uunien...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play