... lämpötilassa. Jos joku tarjoaa sinulle kylmäpuristettua lohiöljyä, kysy häneltä, miten se on mahdollista. Tällä planeetalla ei ole yhtään lohiöljyä, joka voitaisiin valmistaa alle 60 asteessa. Ymmärrän tästä öljystä, ja jos sinulla on kysymyksiä, soita minulle. Autan mielelläni.
...100 % luonnollinen saksanpähkinäöljy, korkein raakaravintolaatu, ei raffinoitu, ei keinotekoisia värejä, ilman säilöntäaineita, luonnollinen
Birule naturals -öljy on mekaanisesti kylmäpuristettua paahdettomista saksanpähkinöistä, jolloin arvokkaat sisältöaineet säilyvät.
...Hendrix UTD GmbH on suuri saksalaisten ja turkkilaisten hienostuneiden ekstra-neitsytoliiviöljyjen tukkutoimittaja, sekä suurissa erissä että pullotettuna. Toimitamme säännöllisesti vain korkealaatuista ja 100 % puhdasta oliiviöljyä.
Eritysspecifikaatio:
Tuotteen nimi: Ekstra-neitsytoliiviöljy
Ulkonäkö: Keltainen öljy
Happoarvo (mgKOH/g): 0.2 Max
Kosteus ja haihtuvat %: 0.20 Max
Ei saippuoitavat...
...Kasviperäinen paistoöljy, joka ei vaahtoa, lisää turvallisuutta keittiössä. Ihanteellinen yrityksille, joissa friteerauslaite ei ole jatkuvassa käytössä. F+ Eco säilyttää laatunsa pitkään vähäisemmällä käyttöajalla.
3x pidempi paistoaika: kestää kolme kertaa pidempään kuin perinteinen kasviöljy standardoitujen friteeraustestien perusteella, joissa mitataan polarisoituja osia.
... kustannussyistä usein keinotekoisia sourdouksia, joiden käymisaika on vain muutama tunti. Yleisesti ottaen niin lyhyt käymisaika ei kuitenkaan ole toivottavaa, sillä ominaiset makuaineet ja aromit syntyvät vasta pitkän käymisajan jälkeen. Grimmingerin luonnonsourdoukseen tarvitaan vähintään 20 pitkää tuntia taikinan hapattamiseen.
Ympäristö
Modernit lämpöenergian talteenottolaitteet hyödyntävät uunien...