... Muoto:n. 45 x 24 mm Maku: mansikka-raparperi | alkaen 500 kg: punainen hyytelö | alkaen 500 kg: omena-vadelma Bruttopaino:1,000 gr. Nettopaino:1,000 gr. Säilyvyys:n. 18 kuukautta oikeissa olosuhteissa Sisältö:Hapan Kalfany Light Karkit Toimitusaika:n. 15 työpäivää painatuksen hyväksymisestä Minimitilausmäärä:24 Variantit:Hapan Kalfany Light Karkit Pakkaus:4 VE/Kartonki VE-Kartonki:4 Info-PDF pois päältä:Ei Vegaaneille:Kyllä Kasvisruokavalio:Ei...
Portfolio (162)
Saksa, Düsseldorf
...Xantaanikumi on luonnollisesti esiintyvä polysakkaridi, joka on hyväksytty elintarvikelisäaineeksi EU:ssa numerolla E415. Tukkukauppiaiden ja kauppiaiden kautta xantaanikumia tuodaan usein Kiinasta, Saksasta ja Etelä-Koreasta. Elintarviketuotannossa hajuton, hieman kellertävä jauhe toimii hyytelöitymis- ja sakeuttamisaineena sekä täyteaineena. Elintarvikelisäainetta käytetään monissa ruoissa. Näitä ovat jälkiruoat, jäätelö, maitokshake, hyytelö, hillo, marmeladi, hapankaali, keitot, kastikkeet, ketsuppi, majoneesi, säilykekala, säilykeliha, leivonnaiset, säilykefruit ja säilykevihannekset.
Portfolio (3)
Saksa, Garstedt
... stabiili matalassa pH-arvossa (happostabiili) ja sillä on korkea synergisuus sokerin, maitoproteiinin ja muiden hydrokolloidien kanssa. Se hyytelöityy jo 35 °C:ssa ja sen sulamislämpötila on 85 °C. Historiallinen tausta: Agar Agar saadaan tietyistä punaisista merilevistä, jotka kasvavat erityisesti Japanin rannikolla ja joita on pitkään käytetty tässä maassa ruoanlaitossa. Kerran kerrotaan, että eräs japanilainen nainen heitti ruokajätteitä ulos, jotka jäätyivät kylmässä yössä ja sulivat päivällä lämpimässä auringossa. Tuloksena oli herkkä hyytelö. Ominaisuudet: Agar Agar on kylmässä vedessä liukenematon.
Portfolio (45)
Saksa, Mönchengladbach
...Lasiminiatyyriset: käytännöllinen valinta hotelleille, majataloille ja kahviloille. Mallikoko sopii myös erinomaisesti lahjapakkauksiin tai esittelykoreihin. Lasipakkaus on ihanteellinen elintarvikkeille. Herkullinen hillo, hedelmäinen hyytelö tai makea hunaja näyttävät lasisessa astiassa yksinkertaisesti paremmilta. Eikä vain se: lasi ei reagoi kemiallisesti. Tuotteesi tuoksuu ja maistuu juuri...
Portfolio (12)
Saksa, Frankfurt Am Main
...Lihadosointilaite on tarkoitettu pakkausten, kuten lasien tai tölkkien, täyttämiseen tuotteilla, jotka koostumukseltaan muistuttavat jauhelihaa, esim. tag, hyytelö (myös lihapaloilla) jne., ja se on ihanteellinen vaihtoehto "HEMA"-täyttölaitteille. Liikkuva rakenne takaa tasaisen täytön pakkauksen pohjalta (ei ilmakuplia). Annos on tarkka, ja leikkausjärjestelmä varmistaa, että tuotteen määrä...
Portfolio (10)
Saksa, Wernigerode
...) (karamelli, hyytelö, krokantti, fondant) että suklaalle (suklaa). CHOCOTECH tarjoaa sinulle tarvittavan asiantuntemuksen ja järjestelmät, jotta voit valmistaa suklaalinssejä tai pralineja nopeasti, tehokkaasti ja tarkasti.
Saksa, Hannover
...C. Siebrecht Söhne KG tarjoaa kattavan tuotevalikoiman kaikille leipomoiden käyttötarkoituksille. Siebrecht Söhne valmistaa tuotteita kolmen brändin alla: Agrano-tuotteet •Esiseokset •Leivontavälineet •Valmiit seokset •Esitaikinat •Leipomotuotteet •Luomu-hiivat •Luomu-tuotteet •Hiilihydraattipitoisuudeltaan vähennetty leipä Siebin-tuotteet •Leivontavälineet/leivontaseokset •Hyytelö- ja sitojat •Kermastabilointiaineet •Kuorrutteet •Täytteet •Aromit •Koristeet RAU-tuotteet •Luomu-margariini •Venytettävä margariini •Leivontamargariini •Kermamargariini •Keitto- ja paistorasvat •Erikoisöljyt/-rasvat...
Hillo-, hyytelö- ja chutney-tuotanto pääasiassa villihedelmistä ja harvinaisista hedelmistä.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play