... kosmetiikkateollisuudessa voidaan toteuttaa erittäin tarkkoja annostelusovelluksia. Järjestelmiä käytetään esimerkiksi leipomo- ja makeisteollisuudessa koristeluun. Tyypillisiä annoksia ovat kuorrutus tai fondantti, mutta myös täytteet, kuten vanilja- tai suklaakreemi. Etusi: - Erityisesti mukautetut täyttöputket monenlaisiin täyttösovelluksiin - Sovellus ja annostelu automatisoiduissa järjestelmissä - Matala- ja korkeaviskositeettiset sekä kuluttavat, leikkausherkät tai paakkuiset mediat - Kuuma ja kylmä täyttö - Optimaaliset tulokset CIP/SIP (Cleaning in Place/Sterilisation in Place) -puhdistuksessa...
Portfolio (88)
Saksa, Norderstedt
...tai luomuraaka-aineita? Meillä on sitä, mitä asiakkaasi haluavat, ja löydämme sopivat patukkavariantit ja reseptit valikoimaasi. Luomu: Luomuraaka-aineet mahdollisia Vegaani: Puhtaasti vegaaniset vaihtoehdot mukaan lukien kuorrutus Clean Label: Lyhyt raaka-aineluettelo Luonnollinen: Luonnolliset ainesosat Jopa 65 % proteiinipitoisuus: Korkea proteiinipitoisuus Vitamiinit & mineraalit: Toiminnalliset ainesosat Extra rapea: Erilaiset päällysteet Extra kermaisa: Monipuoliset täytekerma...
Portfolio (6)
... ilman geelin muodostumista tai sedimentaatiota. Käyttö on mahdollista sekä ennen että jälkeen paistamisen. GlazeMaker 25 sopii myös leivonnaisiin, jotka pakastetaan päällysteen lisäämisen jälkeen. Kuorrutus kuivuu nopeasti, ja lopputuotteilla on ei-tahmea pinta, jonka houkutteleva kiilto säilyy kuukausia. Jos leivonnaisten lisäpaistamista toivotaan, suosittelemme vähärasvaisen maidonjauheen tai dekstroosin lisäämistä GlazeMaker-liuokseen.
Portfolio (9)
Saksa, Hamburg
...Karboksyymetyyliselluloosa – kuulostaa monimutkaiselta, mutta tekee keittiöelämäsi paljon helpommaksi. CMC on vegaaninen vaihtoehtomme gelatiinille. Etu: CMC liukenee kylmään veteen eikä sitä tarvitse ensin keittää ennen käyttöä. Olipa kyseessä kakun kuorrutus, itse tehty parfait tai jäätelö, jopa suosikkikakkusi – voit korvata gelatiinin lähes kaikilla alueilla CMC:llä. Ja: CMC toimii kuin...
... Varastointiajat Suolaliuos / Kalojen injektointi Krabbin surimi Elastisuuden stabilointi Äyriäiset ja niiden maku Kalapullat / Makkarat Mausteet Saanto + Väri Kuorrutus Rasvaisuus Musta täplä katkaravuissa...
Portfolio (1)
Aachenissa vuodesta 1890 toiminut nougat-tehdas on tuottanut Dresse-perheen toimesta vuodesta 1932 lähtien hienointa valkoista DRESSE NOUGATia kolmannessa sukupolvessa. Nougat-lohkot rombin muotoisia, tumma kuorrutus.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play