Portugali, Santarém
... Safiran suolattu pekoni on todiste brändin sitoutumisesta perinteisten portugalilaisten makujen säilyttämiseen. Olipa se käytössä pataruoissa, keitoissa tai itsenäisenä annoksena, tämä suolattu sianvatsa tuo syvyyttä ja rikkautta mihin tahansa ateriaan. Kokeile aitoa Portugalin makua Monte Safiran suolatun pekonin kanssa, tuote, joka ilmentää brändin omistautumista laatuun ja perinteeseen.
Portfolio (14)
...Olemme tukkukauppiaita suolatuista sianjaloista liemessä. Vienti suolattuja sianjalkoja liemessä koko Eurooppaan ja Afrikkaan. Tuotteemme ovat korkeinta laatua ja niitä säilytetään tiukkojen olosuhteiden alla tuoreuden ja maun varmistamiseksi. Asiakkaamme arvostavat johdonmukaista korkeaa laatua ja tuotteidemme nopeaa toimitusta.
Italia, Salerno
Sodan jälkeen Pasquale Battista perusti Cetaraan pienen elintarviketehtaan, joka keskittyi pääasiassa sardellien valmistukseen, ja hän johti sitä intohimolla ja ylpeydellä 90-luvulle asti. Sardellien käsittelyn ja Cetaran välinen yhteys on historiallinen, ja tänään, kuten eilen, perinne jatkuu herra Battistan lasten ansiosta. Ajan myötä tuotteemme maku ei ole muuttunut, samoin kuin käsittelyvaihee...
Portfolio (8)
...Savustettu mustakampela palat / Savustettu turskan selkäpalat / Savustettu turskan selkä marinadissa tomaattia ja basilikaa / Savustettu turskan selkä thaimaalaisessa marinadissa / Savustettujen turskan selkäpalojen valikoima: luonnollinen / thaimaalainen / tomaatti-basilika.
Portfolio (1)
Ranska, Descartes
...Norjalainen savustettu lohi Laatutietoisuutemme vuoksi kiinnitämme paljon huomiota raaka-aineidemme laatuun. Siksi laadimme toimittajiemme kanssa vaatimukset valitsemalla kasvatustilat Norjasta, Skotlannista ja Irlannista. Ruotsalainen villilohta savustettuna Tätä tuotetta on saatavilla vain kalastuskauden aikana (lokakuusta huhtikuuhun), koska valmistamme savustettua lohta yksinomaan...
Portfolio (1)
Liettua, Vilnius
...Taimen kevyesti suolattu fileepala 300g, 1 pala kylmistä raaka-aineista Ossetiasta Liite laatikossa: 30 kpl Parasta ennen: 25 päivää, t -2:sta +2:een Valmistaja: LLC "Akvilon" Vähittäiskauppaketjut, joissa tuotteet ovat saatavilla: Dixie, poistettu matriisista 2019, johtajien vaihdos...
Portfolio (45)
Ranska, Paris
...Erikoisvarauksen nimitys erottaa Ossetra-kaviaarin, jonka ominaisuudet ovat poikkeukselliset. Sen munat vaihtelevat vaaleasta tumman amberiin, hunajaan tai kultaan. Tämä kaviaari on ihastuttavan sensuelli; sen munat vierivät suussa ja kielellä räjähtäen iloksemme merelliseen, hieman suolaiseen makuun, joka on hienostunut, ja jälkimakuun ilmestyy hyvin hienovaraisesti kuivattujen hedelmien vivahteita. Vain myymälässä. ** Klikkaa saadaksesi lisätietoja **...
Portfolio (5)
Saksa, Berlin
... suuresti vaaleaa väriä, jossa on kultaisia vivahteita. Saatte huippulaatua, jota toimitamme myös palkituille tähtikokeillemme. Poikkeuksellisen värin ja erittäin kauniin, kiinteän muru lisäksi juuri sen aromin mieto intensiivisyys antaa tälle harvinaisuudelle erityisen sävyn.
Vastaavat tuotteet
Kuningas Premium Kaviaari
Kuningas Premium Kaviaari
Portfolio (1)
ufs.country_names.RU, Moscow
...pakkaus MAP:issa, kosteutta imevä liina. Astiamme ovat hermettisesti (sokkotiivistetty) suljettuja, joten neste ei pääse vuotamaan. Kosteutta imevä liina astiassa pitää pakatun tuotteen - liha tai jauheliha - tuoreena ja kuivana. Valmistamme myös alapuolisia muovauksia laajalla käyttölämpötila-alueella - niitä käytetään kalapakkauksissa (tuore, suolattu, savustettu), savustetuissa lihoissa ja puolivalmisteissa (makkarat, herkut, pakastetut puolivalmisteet pihveille, täytetyt kaalit, letut ja muut ruoat). Meiltä saat parhaat pakkausratkaisut tuotteillesi!
Portfolio (20)
Irlanti, Killybegs
... pienessä yksikössä Killybegsin satamassa ostaen tuoretta kalaa veneistä, fileoiden sen käsin ja pakaten jäällä, ja toimittamalla sen hotelleihin, ravintoloihin ja kalakauppoihin Irlannin luoteisosassa ja lännessä. Siirryimme tehtaaseen Carricknamohilliin vuonna 1991, mistä pystyimme lisäämään tuotantoa ja laajentamaan myyntiämme Irlannin keskiosiin. Vuonna 1992 laajensimme tehdasta sisältämään...
Espanja, Logroño-La Rioja
VUODESTA 1932 PARAS TURSKA POHJOISEN VESISTÖISTÄ. Perinteisen leikkausmenetelmän avulla luomme erityisiä paloja eri ruokalajien valmistamiseen gastronomiassamme. Samalla tämä menetelmä mahdollistaa palojen, leikkaustyypin, painon ja koon mukauttamisen asiakkaiden mieltymysten ja vaatimusten mukaan.
Alankomaat, Urk
Zalmkoerier.nl on osa merenelävien tukkukauppaa Seafish Urk. Laatu ja makuelämys, se on meille tärkeintä! Savustettujen kalatuotteidemme lisäksi meillä on myös laaja valikoima tuoreita kalatuotteita. Savustamomme on KÄSITYÖSAVUSTAMO, jossa kiinnitämme erityistä huomiota savustusprosessiin. Laatu on meille ensisijainen! Zalmkoerierin savustettu kala on todellinen herkku, joka savustetaan...
Kreikka, Kavala
... pääasiassa Euroopan markkinoille, ja meillä on myös tavoitteita kolmansille maille. Pääasialliset vientituotteemme ovat savustetut kalat, pakastetut merenelävät, oliivit ja oliiviöljy. Päivittäin olemme yhteydessä uusiin yhteistyökumppaneihin, jotta voimme laajentaa vientituotteidemme valikoimaa ja tulla entistä houkuttelevammiksi uusille asiakkaille. Kokemus, jonka olemme saaneet näiden vuosien...
Ranska, Vendin Le Vieil
... maailmanlaajuisesti elintarviketeollisuudessa (erityisesti juhlatuotteissa), bioteknologiassa, luonnontuotteiden valmistuksessa, stabilointiaineiden valmistuksessa ja kemiassa. Asiakaskuntamme jakautuu pääasiassa GMS:ään (Suuret ja Keskikokoiset Pinta-alat) Simon-nimen alla sekä erilaisiin erikoistuneisiin tukkukauppiaisiin RHD:ssä (Ravintola- ja Kahvilapalvelut) soveltuvilla pakkauksilla. Makeat...
Portfolio (1)
...keskityimme yksinomaan turskateollisuuteen ja -jalostukseen, käynnistäen RIBERALVESin ensimmäisen suuren investoinnin: Carvalhalin teollisuuslaitoksen rakentamisen Torres Vedrassa, joka on nykyään yrityksen pääkonttori ja josta koordinoidaan koko toiminta. RIBERALVES tuottaa 30 000 tonnia turskaa vuodessa, mikä vastaa noin 8 % - 10 % kaikesta maailmassa pyydetystä turskasta. Yrityksen...
... tonnia tuotteita vuodessa (vuoden 2013 tiedot). Joka kuusi kuukautta yrityksen delegaatio matkustaa Lofotenin saarille (Norja) tarkistaakseen henkilökohtaisesti tuotannon laadun. Yrityksen sisäinen tutkimus ja kehitys ovat synnyttäneet tuotteita, kuten "StoccoFacile" -tuotesarjan, joka mahdollistaa herkullisten suolakalasta ja turskasta valmistettujen ruokien nopean valmistamisen esikeitettyjen tai vain liotettujen vaihtoehtojen ansiosta. Tuotteet ovat ihanteellisia sekä kotikäyttöön että ravintoloille ja trattorioille (monet kokit käyttävät niitä jo).
Saksa, Klein Meckelsen
... tuottaa pääasiassa kylmä- ja kuumahöyrytettyjä, paistettuja, sous vide -menetelmällä valmistettuja ja konfitoituja tuotteita. Valikoimassa on myös aktiivisesti hallinnoitu tuotevalikoima raakana nautittavaksi/sashimiksi, luomutuotteita sekä sesonkituotteita grillikauteen, kuten voimakreettejä, lohifileitä, grillivartaita ja lohivurstia. Yrityksen sijainti on Hampurin ja Bremenin välillä, missä tuotannon...
Ranska, Carentan
...William & James -yhtiö sijaitsee Carentanin kaupungissa Normandiassa. Se on erikoistunut korkealaatuiseen lohen ja taimenien savustamiseen. Koko kalasta savustetun lohen pakkaamiseen kuluu useita päiviä, joiden aikana tehdään tiukka valinta, minkä jälkeen kala suolataan kuivasuolalla, savustetaan matalassa lämpötilassa ja lopuksi leikataan ohuiksi viipaleiksi veitsellä. Nämä eri vaiheet varmistavat William & Jamesin tuotteiden laadun, joka perustuu käsityöosaamiseen (Maître Artisan -merkki), raaka-aineiden tuoreuteen ja laatuun.
Belgia, Jumet
Laadukkaan käsintehdyn savustetun lohen asiantuntija. Käsin suolaaminen kuivalla suolalla sekä miedolla matalassa lämpötilassa tapahtuva savustaminen tekevät siitä huipputason tuotteen, joka on kansainvälisesti tunnustettu alan asiantuntijoiden keskuudessa. Perinteisen savustetun lohen lisäksi kuumassa savustettu ja kypsennetty lohi sekä belle-vue lohi ovat myös tulleet välttämättömiksi. Käsin...
Espanja, Colindres-Cantabria
Linda Playassa olemme erikoistuneet suolattujen anjovisten valmistukseen ja kaupankäyntiin. Vastaamme kansallisen ja kansainvälisen markkinan tarpeisiin. Valmistamme anjovisia ja suolatuotteita käsityönä. Sijaitsemme Colindresissa, joka on strateginen paikka Kantabrian alueella.
Ranska, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA tarjoaa meren antimia, kokonaisina tai jalostettuina, pakastettuina, kuten kaloja, äyriäisiä, nilviäisiä, simpukoita, savustettua kalaa, pääjalkaisia, sammakoita ja kypsennettyä kalaa kuutioina.
Espanja, Barcelona
... huolella ja tarkkuudella, jotta voimme taata korkealaatuisen tuotteen, joka on valmis nautittavaksi. Henkilöstö on erikoistunut kalan ruotojen poistamiseen ja käsittelyyn käsin. Heillä on laaja kokemus anjoviksen käsittelyn vaikeasta ja herkistä taidoista, ja he arvostavat ylpeänä perinteistä ammattiaan. Tarjoamme tuotteitamme erilaisissa muodoissa ja kokoisina, jotta voimme mukautua tarpeisiinne. Tilamme täyttävät vaaditut hygienia- ja turvallisuusstandardit ja niissä on käytössä viimeisimmät teknologiat.
Artisaanilohimme valmistetaan kolmen sukupolven osaamisella, suolataan merisuolalla ja savustetaan tuoreella tammisavulla. Se on tuore tuote. Sen valmistuksessa ei käytetä kemikaaleja, väriaineita tai makuaineita. Se leikataan käsin mestarin toimesta. Kauniit suuret ohuet viipaleet ovat laatumerkkimme ja maineemme.
Belgia, Fleurus
...Salm Invest Group on erikoistunut savustetun lohen valmistukseen, jalostukseen ja myyntiin. Meillä on kolme toimijaa: - Vendsyssel tarjoaa laajan valikoiman "made in excellence" -tuotteita ja -valmisteita, jotka perustuvat loheen tai muihin savustettuihin kaloihin; - Prestige edustaa korkealaatuista savustettua lohta. Prestige on erikoistunut lohen savustamiseen ja palvelee pääasiassa Foodservice-asiakkaita; - Karras on Välimeren tuotteiden jakelun johtaja suurille jakelijoille ja Horeca-sektorille, ja se on ennen kaikkea makujen luoja ja käsityöläinen.
Belgia, Fleurus
...Vendsyssel tarjoaa laajan valikoiman "made in excellence" -tuotteita ja valmisteluja savustetuista kaloista. Yhtiö tarjoaa seuraavia tuotteita: savustettua lohta, marinoitua lohta, savustettuja ja marinoituja lohisuikaleita, plancha, marinoituja lohokuutioita, vuohenjuustolla täytettyjä lohipaletteja, kypsennettyä lohta,... Se tarjoaa myös muita savustettuja kaloja: tonnikalaa, kampelaa, escolar-kalaa ja marliinia.
Ranska, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, perheyritys jo kahden sukupolven ajan. Olemme savustettujen kalojen tuottajia, ilman väriaineita, säilöntäaineita tai lisäaineita. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita ja savustettuja kaloja. (tonnikala, lohi, miekkakala, taimen, boutargue, turska, katkaravut, osterit, simpukat, musta turska, siika, mustekalat, Välimeren meriahven, Välimeren dorado, meriahven ja paljon muuta ... )...
Kreikka, Velestino
BIALKO SKOURTOPOULOS OY perustettiin vuonna 1928 Antonios Skourtopouloksen toimesta Euboean Oreouksessa, ja sen ainoana toimintana oli suolaisten kalojen tuotanto kaupallisella nimellä Ambrosia. Yhdeksän vuotta myöhemmin, vuonna 1937, yritys laajensi toimintaansa säilyketuotteiden, erityisesti tonnikalan, tuotantoon perustamalla toisen tehtaan tätä tarkoitusta varten. BIALKO SKOURTOPOULOS OY jatkaa tänään matkaansa ajassa erityisellä painotuksella ensinnäkin tuotteidensa korkeaan laatuun, joka on vakiinnuttanut sen aseman, ja toisaalta yhä useampien vientikohteiden etsimiseen.
Espanjalainen yritys, tarjoamme kuivatettuja ja pakastettuja tonnikalan mätiä. Myös Mujol ja Mojama. Olemme suolatuotteiden valmistajia vuodesta 1950. Erikoisalaamme on kuivattujen ja pakastettujen kalojen tuonti.
Belgia, Brugge
Vuodesta 1859 Seagull on toiminut Bruggeissa perinteisenä kalasavustamona, erityisesti keskittyen särkien, sillin ja makrillin savustamiseen. Tänään Seagull on pelagisten savustettujen kalatuotteiden markkinajohtaja kansallisella brändillään Appetit ja jakelumerkeillään.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play