Italia, Martina Franca
...Pekorino Affumicato on kypsytetty juusto, joka on valmistettu lampaanmaidosta ja savustettu luonnollisesti vehnäpuusta. Tämä juusto on tunnettu hienostuneesta maustetusta maustaan ja pehmeästä koostumuksestaan, mikä tekee siitä täydellisen nautittavaksi yksin tai osana juustotarjotinta. Pekorino affumicato on käsityötuote, joka on valmistettu perinteisiä menetelmiä noudattaen ja aidoista raaka-aineista. Sen käsityöläisvalmistus ja ainutlaatuinen maku tekevät siitä erinomaisen tuotteen italialaisen juustoperinteen joukossa.
Portfolio (29)
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, käsin valmistettu pasta filata ja mozzata saatavilla: Nodini, Treccia, paino myös asiakkaan pyynnöstä. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Täysin käsin valmistettu, pasta filata sisältää sisällä herkän sydämen stracciatellasta ja kermasta. Ricotta artigianale d'affioramento pelkästään lehmänmaidosta. Miellyttävän runsas ja kermaisa, erityisesti käytettäväksi keittiössä. Mascarpone: Erittäin tuore, pelkästään lehmänmaidon kermasta valmistettu, ilman säilöntäaineita.
Portfolio (7)
... samalla kansanterveyttä. FILAB s.r.l. valmistaa Mozzarella di Bufala Campana DOP:ta yksinomaan tuoreesta bufalamaitosta seuraavissa ko'oissa: • Ciliegina tai Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Savustettu Mozzarella tai Provola Lisäksi FILAB s.r.l. tuottaa Ricotta di Bufala Campana DOP:ta sekä tuoreena että homogenoituna.
Portfolio (2)
Italia, Eboli
...Vuonna 2022 perustettu "Caseificio Argiva S.r.l." syntyi vuosien varrella kerätyn kokemuksen ja ideoiden pohjalta, joita osakkaat ovat saaneet tukkukaupassa ja vähittäiskaupassa maitotuotteiden jakelussa. Toiminta sijaitsee laillisessa osoitteessa via Isca rotonda-strada statale 18-Eboli. "Caseificio Argiva S.r.l.":n liiketoimintana on maitotuotteiden valmistus (mozzarella, ricotta, scamorza); se...
Isca dell'Abate -nimisessä paikassa Peritossa, Salernon maakunnassa, sijaitsee Fattoria dell'Alento, juustola, joka toimii kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tuotanto on monipuolista ja täysin paikallisten tuotteiden pohjalta. Myynnissä on bufalapalloja, bufalapikkupalloja, mozzarellaa, mozzarella-köynnöksiä, bufalijuustoja, caciocavalloa, bufalaricottaa, scamorzaa, savustettua caciocavall...
Roverbasso Maitotila perustettiin vuonna 1980 omistaja Modolo Dinon intohimosta juustonvalmistukseen. Hyödyntäen yli kahdenkymmenen vuoden kokemustaan, hän on tänään saanut aikaan huipputeknologian tuotantolaitoksen. Yritys käyttää hyväkseen äskettäin rakennettua käsittelytilaa. 3 500 neliömetrin alueella sijaitsevat moderni tuotantolaboratorio, uusi suolausosasto, jossa käytetään ehdottomasti hui...
Mozzarellan tuotanto ja myynti pizzerioille, bocconcini, savustettu juusto ja scamorza, ricotta, voi ja preziosella.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play