...Meidän premium-grillimakkara on huolellisesti valmistettu tarjoamaan ylivoimaista makua ja laatua. Jokainen pala on murea ja maukas, mikä takaa miellyttävän kulinaarisen kokemuksen. Olitpa sitten valmistamassa klassista makkararuokaa tai tutkimassa uusia reseptejä, makkaramme tarjoaa täydellisen perustan erilaisille kulinaarisille luomuksille. Laatuun ja makuun keskittyen tuomme sinulle makkaraa, joka erottuu ylivoimaisella rakenteellaan ja rikkaalla maullaan. Makkaravalikoimamme on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista makua ja laatua.
Portugali, Santarém
... Safiran suolattu pekoni on todiste brändin sitoutumisesta perinteisten portugalilaisten makujen säilyttämiseen. Olipa se käytössä pataruoissa, keitoissa tai itsenäisenä annoksena, tämä suolattu sianvatsa tuo syvyyttä ja rikkautta mihin tahansa ateriaan. Kokeile aitoa Portugalin makua Monte Safiran suolatun pekonin kanssa, tuote, joka ilmentää brändin omistautumista laatuun ja perinteeseen.
Portfolio (14)
Alankomaat, Enschede
Espanja, Salteras
T S M F O O D S - Espanja - Perustettu marraskuussa 2010 Sevillassa maatalous- ja eläintuottajien ryhmäksi eurooppalaisille markkinoille. Meillä on tähän tarkoitukseen tilat Salterassa, Sevillassa ja Pariisissa, lähellä Rungisin markkinoita. Kaikilla tuotteillamme on tarvittavat laatu- ja jäljitettävyystodistukset, ja ne täyttävät tiukimmat eurooppalaiset merkintästandardit, jotka ovat välttämättö...
... edistämiseksi ja näkyvyyden lisäämiseksi. Markkinoimme seuraavia tuotekategorioita: suolaiset/makeat elintarvikkeet, juomat, alkoholi, gourmet-elintarvikkeet, tuoreet/pakastetut/valmiit tuotteet, hedelmät ja vihannekset, savustetut lihat ja siipikarja, kalat, lihat ja makkarat, mustamakkarat, suolatut lihat ja paljon muuta. Asiakkaamme ovat kaupallisia ammattilaisia, ravintoloita, suuria jakeluketjuja, teollisuutta ja tukkukauppiaita. Toimimme Wissousissa, Essonnessa, ja tiimimme on täällä vastaamassa kysymyksiinne ja neuvomaan tuotteistamme.
Portfolio (186)
Ranska, Saint-André-Le-Puy
... kuivuvat hitaasti perinteistä kypsytystä kunnioittaen. Yli 9 kuukautta kypsytettyinä ne paljastavat kaikki hienoutensa. MAUSTEVARRET Panostamme siihen, että valitsemme parhaat palat makkaramme valmistamiseen. Ne ovat peräisin olkapäästä, rinnasta tai kinkusta, pääasiassa Auvergnen tai Rhône-Alpesin alueelta, ja jokainen valittu liha liittyy taitavaan sekoitukseen. Näin varmistamme, että jokaisessa reseptissämme on sekä mureutta että voimakasta aromia. Luonnollinen suolitus tehdään käsin.
Portfolio (2)
... markkinatuotantoa maidosta, joka liittyy maidon lihakarjan vasikoiden, teurastettavien härkien ja nuorten hiehojen kasvatukseen oman peruskarjan lisääntymistä varten. Lihaskarjat: Gasconne Highland Piemontin karja Valaška-rotu Lampaat lihatyypille ja niiden risteytykset: Ile de France Jalostettu valaška Romanov-lampaat Suffolk Jos sinulla on kysymyksiä lihatuotteiden ja -toimitusten suhteen, voit aina...
...KOTITEKOISEN KUIVATTU MAUSTETTU NAUDANLIHA (BEEF JERKY) on valmistettu 100 % suomalaisesta, vähärasvaisesta naudan reisilihasta, josta on poistettu kaikki rasva, leikattu suikaleiksi ja sitten kuivattu, mikä estää pilaantumisen. Tämä kuivausprosessi sisältää yleensä suolan lisäämisen bakteerien kasvun estämiseksi lihassa sekä mausteita paremman maun saavuttamiseksi ennen kosteuden poistamista. Sana "JERKY" juontaa juurensa charki-sanasta, joka on peräisin Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen Quechua-kielestä ja tarkoittaa "kuivattua, suolattua lihaa".
Belgia, Alken
... moderneimpiin tuotantomenetelmiin ja -välineisiin.  Tuloksena on monipuolinen valikoima lihatuotteita, joita yhä useammat gourmandit - jopa ulkomailla - nauttivat. Myös räätälöityjen ratkaisujen osalta, asiakkaidemme tarpeiden mukaan, meillä on kuunteleva korva ja sopiva ratkaisu. Schepers NV tarjoaa täydellisiä valikoimia savulihaa, pekonilajeja, kanaleikkeitä ja keittokinkkua.
Belgia, Oosterzele
Brackenier LBC on ollut yli viisikymmentä vuotta mestari käsityöläislihojen valmistuksessa. Perinteisten tuotantomenetelmien ja tiukkojen hygienia- ja valvontakäytäntöjen ansiosta lihatuotteemme ovat parasta laatua.
Espanja, Ripollet (Barcelona)
...ja olemme lisänneet vientimyyntiämme EU:hun ja EU:n ulkopuolelle vuodesta 2001. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita ja takaamme tehokkaan palvelun sekä saatavuuden ennen, aikana ja jälkeen tavaroiden toimituksen. Lisätietoja varten älä epäröi vierailla verkkosivustollamme.
Belgia, Lovendegem
... lihatuotteemme ovat saatavilla tukkupakkauksissa tai kuluttajapakkauksissa. Omalla brändillä tai yksityisellä etiketillä. Dufina toimittaa maailmanlaajuisesti jakelukeskuksiin, tukkukauppiaille, ravintolaketjuille, supermarketeille ja kollegoille elintarviketeollisuudessa.
Espanja, Rielves-Toledo
Mecanova on espanjalainen yritys, joka kilpailee lihateollisuuden KONEIDEN ALALLA saksalaisten ja tanskalaisiin huipputeknologian yritysten kanssa. Mecanovalla on tärkein voimavara, sen ihmistyövoima, joka rakastaa teknologian soveltamista lihateollisuuden prosesseihin.
Belgia, Lille
Jepro on vähittäis- ja tukkukauppa, joka erikoistuu lihatuotteisiin, välipaloihin ja monenlaisiin pakastetuotteisiin. Jepro on lihatuotteiden valmistaja (lihan viipaleet, lihavalmisteet ja keitetyt lihatuotteet), grillituotteet ja räätälöidyt tuotteet.
Belgia, Zemst
Kaikkien aikojen tuoreiden elintarvikkeiden kumppanisi. Aro Products toimittaa tukkukauppana kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita teurastamoille, pitopalveluille, leipomoille ja supermarkettien tuoreosastoille. Hienot lihatuotteet: belgialaiset kinkut, ulkomaiset kinkut, suolatut ja savustetut lihatuotteet, makkaratyypit (keitetyt ja savustetut), siipikarja. Paté: kerma-paté, puolikarkea...
Belgia, Koekelare
...Koekelare Länsi-Flanderi on 't Houtlandtin tukikohta, joka on hienojen lihatuotteiden tuottaja ja toimittaja. Tämän tukkukaupan kautta lihakauppiaat Itä- ja Länsi-Flanderissa saavat charcuterie-tuotteensa, ja suurin osa myytävästä on valmistettu itse.
Belgia, Machelen (Bt.)
...-pakkaus. Pakattu yksityisellä etiketilläsi tai meidän Guina-brändillämme. Sopimuspakkaus (contract packaging) on myös mahdollista. Yhteenveto kaikista tuoteperheistä valikoimassamme: salami (salami, kevyt salami, chorizo), pekonituotteet, keittotuotteet (kinkku, rasvaton kinkku, lihaleipä, Pariisin makkara, mestarikinkku), savustetut tuotteet (Filet de York, Filet d'Anvers, savustettu raaka kinkku...
Belgia, Izier
... kuivasuolattu, savustettu tai ei. Pähkinä: Kinkun hieno osa, suolattu miedossa suolaliuoksessa, luonnollisesti tai verkossa, savustettu tai ei. Pekoni: Kuivasuolattu rinta, savustettu tai ei. Käsintehty keitetty kinkku: Ensiluokkainen kinkku, suolattu käsin, keitetty ja paistettu uunissa. Kuivamakkara: Valmistus, joka perustuu ensiluokkaiseen sian- ja naudanlihaan.
Portugali, Ponte De Lima
... makkaroihin ja savustettuihin tuotteisiin. Muuntuvien tuotteiden kasvavan kysynnän myötä pysymme aina uskollisina perinteisille makkaroiden valmistusprosesseille, jotka on valmistettu käsityönä ja aina kaikissa laatu- ja turvallisuusnormeissa hygienian ja ihmisten terveyden osalta. Ajan myötä, ja jo jonkin verran markkinakokemusta kerryttäen, meillä on laaja valikoima tuotteita kahdella omalla brändillä, Quinta dos Fumeiros ja Fumeiros Campelo. Päämarkkina-alueemme on Pohjois-Suomi, ja laajennamme nyt keskiosiin, pitäen aina silmällä vientimahdollisuuksia.
Espanja, Cartagena
Yli 40 vuoden kokemuksen myötä kuluttajien palveluksessa Ricardo Fuentes e Hijos on noussut johtavaksi yritykseksi suolaus- ja savustusalalla maassamme. Yritys kasvaa joka päivä, avautuu uusille markkinoille, innovoi, etsii parhaita teknisiä vaihtoehtoja ja parantaa tuotteidensa laatua.
Vleeswaren De Baets on yritys, jolla on kaksi päätoimintoa: - hienojen lihatuotteiden tuotanto, kuten erilaiset salamityypit, keittotuotteet ja pateet. - teurastamo, joka on erikoistunut tuoreisiin lihatuotteisiin ja omiin valmistuksiin. * Salamityypit Hienosteleikkeleet, maalaissalamimakkara, valkosipulittomat salamimakkarat, valkosipulilla varustetut salamimakkarat, kopenhagen, bloende tai...
Belgia, Oudenaarde
Tradelio on johtava kuluttajakeskeisten hienojen lihatuotteiden valmistajaryhmä. Korkein laatu on taattu huolellisella raaka-aineiden valinnalla, IFS-sertifioinnilla, omilla resepteillä ja suolaliuoksilla, Halal-sertifioinnilla sekä tunnustetulla Meersterlyck-keitetyistä kinkkuista valmistajana. Lähes kaikki lihatuotteet ovat gluteenittomia. Tuotanto asiakkaan tarpeiden mukaan. Tradelio vie myös tuotteitaan Länsi-Euroopan maihin.
... tuotantolaitteisto, joka mahdollistaa pienten ja suurten lihapakkausten kokoamisen. Infrastruktuurimme on BRC-, HACCP- ja Autocontrole-opas 18 & 19 -standardien mukainen. Lihatuotantolinjan lisäksi meillä on täydellinen viipalointi- ja kuutiointiosasto.
Espanja, Rafelbuñol
...Perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1954. Gourmet-käsityötuotteet. Käytämme vain tuoreita tuotteita Espanjan satamista, ei tuontituotteita tai pakastettuja, valmistamme luonnollisilla säilöntäaineilla, kuten etikalla ja öljyllä. Terve tuote, Välimeren ruokavalio. Meillä on erilaisia fileemuotoja ja -kokoja, 8 cm:stä yli 13 cm GOURMET/PREMIUM, valmistajina voimme mukautua asiakkaidemme...
Yhdistynyt kuningaskunta, Akwa Ibom
Myymme liiketoimintaideoita, jotka voivat tuottaa 1 000 000 puntaa vuodessa, joita ihmiset Afrikan maissa ovat epätoivoisesti etsimässä, ja se voi auttaa vähentämään ruokapulaa.
Belgia, Vilvoorde
...Luka, joka sijaitsee Vilvoordessa, on lihatuotteiden valmistaja ja toimittaja, erikoistunut keitettyihin kinkkuihin. Valikoimaamme kuuluvat myös emulsio tuotteet (esim. keitetyt makkarat, lihaleivät, ...) ja kypsymistuotteet (esim. pekoni, pancetta, filet d'Anvers).
Espanja, Vic
Olemme jalostettujen lihatuotteiden alalla toimiva yritys, joka sijaitsee Vicin tasangolla, ja tuotantoprosessimme on täysin käsityötä, ja olemme perheyritys.
Espanja, Geras de Gordon
Yli 60 vuoden ja kolmen sukupolven ajan Entrepeñas S.L. on valmistanut espanjalaisia liha- ja makkaratuotteita perinteisellä tavalla. Kehitämme toimintaamme Geras De Gordónissa, Leónin maakunnan luoteisosassa, 1200 metrin korkeudessa, missä kostea ilmasto tarjoaa ihanteelliset olosuhteet laadukkaiden makkaroiden kypsyttämiseen. Tuotteidemme laatu on vain äärimmäisen alhaisten hintojemme varjossa.
Belgia, Schoten
...Willbert on valmistanut käsityönä lihatuotteita yli 20 vuoden ajan nimellä "De Bourgondische Hoeve". De Bourgondische Hoeve tarjoaa kinkkuja ja kassler-reisiä, keittotuotteita, maksatuotteita, päitä, liharullia ja pyöryköitä, savustettuja ja suolattuja lihatuotteita sekä pekonia.
Unkari, Budapest
Hazai Meat Plc on unkarilainen yritys, joka valmistaa kuivatun salamin ja makkaratuotteita sekä kypsennettyjä marinoituja lihatuotteita.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play