...Yli 10 kuukautta vanha iberialainen sika. Pieni pala lihaa, joka on otettu alaleuasta. Kappale ei ylitä 150 grammaa. Iberialaisen sian poskilihapala on herkullinen, vähärasvainen lihapala, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhasta iberialaisesta siasta. Tämä leikkuu, jonka paino on noin 150 grammaa, erottuu mureudellaan ja syvällä maullaan, ja se on ihanteellinen hitaaseen kypsentämiseen, kuten...
Portfolio (15)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...AINEKSET: Sian poski, kuono, liha ja sian nahka, maitoproteiini, suola, mausteet, sokeri, stabilointiaine E451, antioksidantti (askorbiinihappo). Luonnollinen sian suoli. Saattaa sisältää soijaa ja munan jäämiä.
Portfolio (28)
Saksa, Taunusstein
... olkapää, luuton, nahka pois Pakastettu sian kaula, luuton, nahka pois Pakastettu sian sisäfilee, luuton, nahka pois Pakastettu sian sisäfilee Pakastettu sian vatsalätty, ribbit, nahka päällä Pakastetut sian ribit Pakastettu sian selkärasva Pakastettu sian leikkuurasva Pakastettu sian sisäfilee Pakastettu sian takajalat Pakastettu sian korvaläppä Pakastetut sian munuaiset Pakastettu sian poski...
Portfolio (173)
Ranska, Castelnaudary
Le Coustelous on ylpeä voidessaan tarjota teille gastronomisia tuotteitaan Etelä-Ranskasta, erityisesti kuuluisan cassoulet'n Castelnaudarysta. Olemme huolissamme raaka-aineidemme laadusta ja teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa tarjotaksemme teille parasta. Vientiämme on Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Ranskaan, hienoihin ruokakauppoihin, viinimyymälöihin ja erikoisliikkeisiin, jotka ...
Portfolio (37)
Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Dubai
Tanska, Taastrup
NOOR IMPORT APS vie vientiä keskimäärin 80 maahan useilla mantereilla. Aloitimme työmme 20-25 vuotta sitten, ja siitä lähtien olemme noudattaneet kaikkia globaaleja vaatimuksia ja standardeja elintarvikkeiden alalla, ollen lisäksi synonyymi korkealaatuisille elintarvikkeille. Tämän seurauksena meidät tunnustetaan kansainväliseksi ja arvostetuksi brändiksi. Erotumme erinomaisella laatustandardilla,...
Portfolio (21)
Italia, Mesoraca
...Sian poski on sianlihan leikkuupala, jossa on lihaskuituja ja hienoa rasvaa, joka eroaa selkärasvasta (lardo) ja vatsarasvasta (pancetta). Rakenne on kovempi kuin pancettassa ja maku on voimakkaampi. Liha hierotaan huolellisesti käsin ja maustetaan omilla mausteillamme. Se saa kypsyä yli 80 päivää hallitussa lämpötilassa ja kosteudessa. Kun se leikataan ohuiksi viipaleiksi, se sulaa suussa...
Portfolio (19)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play