Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Jauhettua tai paloiteltua lihaseosta, johon on lisätty suolaa, paprikaa ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonnollisiin sian suoliin (kaliber 60/65 ja pituus 35–55 cm), joka on käynyt läpi kypsymis- ja kuivausprosessin. Viite: l0002...
SEL - SALSICHARIA ESTREMOCENSE, S.A. PERINTEINEN ALENTEJANO-NAUDANLIHA, Alentejossa laiduntavien mustan sian makkaroita ja kinkkuja Alentejan maun taituruutta, vuodesta 1984. SEL on tänään kansallisen elintarvikesektorin viite ja yhä merkittävämpi toimija kansainvälisessä maisemassa. SEL on ainoa lihankäsittely- ja muuntamisyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Estremozissa, ja se on...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play