Ranska, Carpentras
Vuodesta 1985 olemme erikoistuneet käsintehtyjen, mittatilaustyönä valmistettujen makkaran valmistukseen, olipa kyseessä pieni tai suuri kaliberi. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota 100 % paikallisia ja ranskalaisia laatutuotteita, jotka ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta ja palkintoja vuosina 2018 ja 2023. Sijaitsemme Carpentrasissa, Mont Ventoux'n juurella, ja yhdistämme perinteen ja erinom...
Portfolio (16)
Ranska, Rabastens De Bigorre
Jos olet jälleenmyyjä, herkkukauppa, GMS, tukkukauppias? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Yli sadan vuoden kokemuksella ja ainutlaatuisella osaamisella, Conserverie du Sud erottuu ensimmäisenä sianlihasta valmistettujen terriinien valmistajana ja ainoana, jonka toiminta ulottuu sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Conserverie du Sud on solminut paikallisen liiton ja hankkii merkittyä sianli...
Portfolio (27)
Belgia, Aubel
Vuodesta 1963 tarjoamme kattavan valikoiman herkullisia lihatuotteita, jotka tunnetaan ainutlaatuisesta maustaan ja mestarilihamestarimme osaamisesta. Kinkusta verimakkaraan, pateista raakoihin tuotteisiin, tänään valikoimamme koostuu yhteensä 9 suuresta perheestä, joka on aina maultaan rikkaampi! Perhe- ja käsityötaidon tuloksena lihatuotteemme tarjoavat 3 herkullisten erikoisuuksien sarjaa,...
Ranska, La Fouillade
Olemme ylpeitä voidessamme olla luomutuotteiden tuottajia, erityisesti sianlihan ja oluen osalta. Kaikki sianlihamme kasvatetaan näiden standardien mukaisesti, ja ne saavat ravintonsa yksinomaan omasta tilastamme peräisin olevista sertifioiduista viljoista. Eläinten hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, ja ne elävät mukavissa tiloissa olkipedillä, ja niillä on myös pääsy ulos kukoistamiseen.
Portfolio (11)
Espanja, Muñana-Ávila
Kinkkutehdas, teurastamo ja leikkuuhuone, myymälä.
Ranska, Lyon
Kolme ystävää, jotka ovat intohimoisia gastronomiasta ja luonnosta, Thomas, Thibault ja Andréa, ovat perustaneet JOKO:n. Heidän tavoitteensa on arvostaa Ranskan villisika- ja Bigorre AOP -mustapossun lihoja hyödyntämällä lyhyitä jakeluketjuja. He tarjoavat laadukkaita luonnontuotteita aitojen ja innovatiivisten reseptien kautta, samalla kun he taistelevat metsästykseen liittyvää ruokahävikkiä vast...
Portfolio (40)
Belgia, Izier
Tutustu Durbuy'n aitoihin luonnollisiin säilykkeisiin: Meillä on laaja valikoima säilykkeitä ja käsintehtyjä leikkeleitä, kaikki valmistettu PERINTEISEN TAVAN MUKAAN. Löydä aito maku! Kaikki säilykkeemme valmistetaan käsityönä. Meillä ei käytetä teollista suolausta, vaan perinteistä menetelmää. Savustaminen tapahtuu myös perinteisesti, käyttäen tammen purua. Cobourg: Kinkun sydän, käsin kuivasuola...
Ranska, Pamiers
Yritys perustettiin vuonna 1984, kun se osti pienen paikallisen lihatuotantoyrityksen Ariègestä. Monien vuosien ajan Commengesin perhe on keskittynyt laadukkaiden lihatuotteiden jälleenmyyntiin. Ja vuonna 2000, uuden vuosisadan kynnyksellä, pitkän kokemuksemme ansiosta sianlihan jalostusalalta, päätimme ryhtyä itse valmistajiksi. Commengesin lihatuotteet syntyivät. Tänään on jo kolmas sukupolvi li...
Belgia, Mons
Boucherie ABC toivottaa sinut tervetulleeksi maanantaista lauantaihin Monsin myymälään, joka sijaitsee Messinesin kaupunginosan sydämessä. Tarjoamme alueen parhaita lihoja, vertaansa vailla olevalla hinta-laatusuhteella, ympäri vuoden. Tarjoamme asiakkaillemme myös erilaisia vaihtoehtoja, jotta elämänne olisi helpompaa. Toimitamme kotiin koko viikon ajan lihojamme sekä huolella valmistettuja tarjo...
Belgia, Chaineux
Vuonna 1978 perustettu perheyritys D’Argifral on erikoistunut sianlihan kypsien lihatuotteiden valmistukseen ja myyntiin. Useiden sukupolvien käsityötaidosta syntynyt osaaminen yhdistettynä nykyaikaisiin tuotantovälineisiin on mahdollistanut D’Argifralin tarjota korkealaatuisia tuotteita, joita myydään asiakkaidensa perinteisissä ja/tai itsepalveluhyllyissä. D’Argifral on tänään tunnettu ja arvost...
Ranska, Saint-Lizier
ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille'ssa ammentaa rikkautensa osaamisestaan ja kehittää vaativasti jo monien vuosien ajan laadukkaita lihatuotteita, kunnioittaen perinteistä "Terroir". Yritys kehittyy korkealaatuisten tuotteiden, kuten: kuivia kinkkuja, makkaroita, tuoreita makkaroita jne....
Embutidos Bernalin toiminta keskittyy kahteen osa-alueeseen. Toisaalta meillä on leikkuusali, jossa käytetään tuoretta sian-, lampaan- ja häränlihaa. Ternasco ja härän sisäfilee ovat meidän merkittävimmät tuotteemme. Toisaalta meillä on makkaratehdas. Tässä erikoisuutemme ovat saksalaistyyliset makkarat (keitetyt ja savustetut) sekä potka. Lisäksi meillä on muita tuotteita, kuten pekoni (ilman kuo...
Ranska, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin valmistaa ja jakaa savoyardin alueen tuotteita yli 30 vuoden ajan Amancysta, Haute-Savoista. Verkkokaupassa myynnissä: perinteisesti savustettuja artesaanimakkaroita, kuivia makkaroita, makkaraa, dioteja, kuivia kinkkuja ja korkealaatuista sianlihaa verkossa. Maison Alpinissa haluamme, että yhdellä suupalalla todellinen savoyardin sielun maku paljast...
Espanja, Zalamea La Real
Raíces Serranas de Jabugossa valmistamme Huelvasta peräisin olevia iberialaisia kinkkuja, paloja ja makkaroita. Meillä on kuivaamo, paloittelu- ja makkaratehdas, jossa muotoilemme tuotteitamme perinteisellä tavalla. Myynti suoraan tehtaasta ammattilaisille ja loppukäyttäjille.
Ranska, Le Rouget
Rougetissa, Cantalissa sijaitseva MAS-yhtiö on erikoistunut Massif Centralin perinteisiin lihatuotteisiin, suolatuotteisiin ja säilykkeisiin. Yritys tarjoaa tuotteita, joiden reseptit ovat yksinkertaisia ja aitoja. Esimerkiksi se tarjoaa kuivattua kinkkua, joka on kypsytetty jopa 24 kuukautta heidän Rougetin kuivaamossaan, sekä käsin valmistettua puhtaasta porsaanlihasta tehtyä pasteijaa. Maison...
La Maison Laborie, joka perustettiin vuonna 1932, on erikoistunut Auvergnen lihajalosteisiin. Laborien tuotteet valmistetaan käsityönä, ne ovat aitoja ja maukkaita. Lihat ovat ranskalaista alkuperää ja useat Laborien tuotteet ovat palkittuja. La Maison tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä lihajalosteita, mukaan lukien: Auvergnen kuivia kinkkuja, kuivia makkaroita, kuivia makkaraa, pekonia, purkke...
Belgia, Oevel
Bensillä tuotamme leikattua sianlihaa ja sianruhoja. Yrityksemme teurastaa jopa 20 000 sikaa ja tuottaa 1000 tonnia lihaa viikossa, ja sen asiakkaina ovat sekä paikalliset laadukkaat teurastamot että suuret kansainväliset lihayritykset. Laaja ja kilpailukykyinen valikoimamme sianliha tuotteita voidaan toimittaa sekä tuoreena että pakastettuna. Bens noudattaa ja täyttää tiukimmat laatuvaatimukset.
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye on hienon lihajalostuksen asiantuntija. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita: verimakkaroita, sambaa, pateita, vasikanpäätä, kinkkuja, makkaraa, lihapullia, suolatuotteita, hapankaalia, italialaisia, gaumaisia, espanjalaisia erikoisuuksia, sian korvia, sian jalkoja, puristettua päätä, vihannesaspikia, vuodenvaihteen tuotteita (täytetty ankka, pähkinävalkoinen verimakkara, täytet...
Makkaroiden ja salamin valmistaja.
Espanja, Dso Hermanas
Jamones Luna on aina panostanut iberialaisten sikojen laajamittaiseen kasvatukseen, eli täysin vapaana, tuhansien hehtaarien korkkipuiden ja tammien, huippujen, purojen, puhtaan ja raikkaan ilman keskellä, missä jokainen pähkinäpossukappale nauttii vähintään yhdestä hehtaarista maata ja huolellisesta ja herkullisesta ravinnosta, joka koostuu pähkinöistä, tuoreesta ruohoesta, tryffeleistä ja aromaa...
Ranska, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER perustettiin Trie sur Baïse -kaupunkiin Hautes Pyrénées -alueelle vuonna 1926 ja se on toiminut jo neljässä sukupolvessa. CHARCUTERIE ADER on erikoistunut kotitekoisten puhtaasta porsaanlihasta valmistettujen makkararullien tuotantoon. Aderin talo, joka on tunnettu paikallisesti, mutta myös valtakunnallisesti, sillä asiantuntijat eivät epäröi poiketa reitiltään maistaakseen sen ta...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play