Ranska, Vendin Le Vieil
... savustetut sillifileet, savustetut makrillit, rollmopsit sekä osa levitteistämme ovat saaneet "Kultainen Makutunnus" -merkin lähes vuosikymmenen ajan. Tällä hetkellä tuotantotilamme, joka kattaa 3 000 neliömetriä ja jossa työskentelee noin 60 pätevää henkilöä, käsittelee hieman yli 3 000 tonnia valmiita tuotteita vuodessa nykyaikaisissa tiloissa, jotka ovat huipputeknologian mukaisia ja noudattavat elintarviketurvallisuusstandardeja. Lisäksi olemme sertifioituja useiden organisaatioiden toimesta. Näistä mainittakoon IFS, joka on auditointiviitekehys.
Portfolio (1)
Belgia, Lokeren
...Viisi silligeneraatioita on edeltänyt yritystämme! Alun perin hollantilainen Parlevliet-perhe on työskennellyt ja käsitellyt silliä lähes ikuisesti, ja tämä on aina ollut ohjenuorana laatu. Haring ja Kalatukku Parlevliet Belgiassa, Merelbeke-Muntessa, perustettiin vuonna 1986 Nicolaas Parlevliet'n toimesta kalatukuksi, jonka päätuote oli savustettu kala. Sillifileet olivat tuolloin yritykselle...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play