• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • sliced ham

Tulokset hakusanalle

Sliced ham - Tuonti ja vienti

  1. GARRUDO BENITO

    Espanja

    lihajalosteita ja kinkkuja valmistava tehdas Luuttomat kinkut ja siivutetut lihat. Lavat, fileet, lihatuotteet ja Iberian porsaanlihat.

  2. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Saksa

    Verified by europages badge

    Makkaran, lihan ja juuston painotarkasta siivutuksesta tarkkaan syöttöön ja pakkaukseen: Weber Maschinenbau on yksi johtavista siivutuskoneiden sekä tuoreiden tuotteiden automaatiolinjojen ja pakkauskoneiden järjestelmätoimittajista. Yhtiön keskeisenä tavoitteena on helpottaa asiakkaiden elämää erinomaisilla, yksilöllisillä ratkaisuilla ja antaa heille mahdollisuus käyttää järjestelmiä optimaalisesti koko elinkaaren ajan. Noin 1450 työntekijää 22 paikassa 18 maassa työskentelee Weber Maschinenbaussa tänä päivänä, ja heidän sitoutumisensa ja intohimonsa myötävaikuttaa Weber-konsernin yleiseen menestykseen joka päivä. Alusta alkaen yritys on ollut perheomistuksessa ja sitä johtaa nykyään toimitusjohtaja Tobias Weber, yrityksen perustajan Günther Weberin vanhin poika.

  3. JAMONES PESÓN

    Espanja

    Verified by europages badge

    JAMONES PESÓN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkku. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla espanjalainen kinkku, vanha raakakinkku, kinkun vienti, makkara, soppressa (lihajalosteet), suolattu kinkku, kinkkku, tukkumyynti, Chorizo, iberialainen chorizo cular. Sen sijainti on Monroyo (teruel), Espanja.

  4. MONICA E GROSSI SPA

    Italia

    Verified by europages badge

    MONICA E GROSSI SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kinkku. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihat, keitetyt ja suolatut, kinkun valmistamot, boneless ready to slice ham, Lihat, keitetyt ja suolatut, smoked dry cured ham, suolattu kinkku, ham with bones, parmankinkku, boneless pressed ham. Sen sijainti on Langhirano, Italia.

  5. CÔTE2BOEUF

    Ranska

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.