Espanja, Monroyo (teruel)
Olemme kinkkujen ja makkaratuotteiden valmistajia Teruelin maakunnassa, ja olemme tuottaneet käsityönä vuodesta 1898 lähtien. Seuraamme tiukkaa valmistusprosessia, jossa laatu on ensisijainen, jotta voimme saada aikaan erittäin erottuvan tuotteen. Tämän saavuttamiseksi perustamme toimintamme huolelliseen raaka-aineiden valintaan ja tiukkaan valmistusmenetelmään, jossa yhdistyvät perinteinen tietot...
Portfolio (43)
Espanja, Peligros
...Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, jota käytetään lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasada"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivatettuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla. Muoto: pussi 3,6 kg...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet: Iberialaiset kypsytetyt: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Iberialaiset tuoreet: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Espanja, Martinamor
...makkaroiden monimuotoisuus mahdollistaa jokaisen ruokailijan löytävän makupalan, joka sopii heidän makuunsa. Lihapaloista, kuten lomo embuchado, chorizo tai salchichón, tuotteisiin, jotka säilyttävät koko alueen historian, kuten morcón tai sobrasada. Eläinten hoitoon panostaminen yhdessä lihan huolellisella valinnalla, jauhamisella ja maustamisella tekee eron. Kypsymisaika viimeistelee prosessin, josta syntyy gastronomisia ja ravitsemuksellisesti erittäin mielenkiintoisia aarteita, jotka eivät jää huomaamatta makuaistissa.
Espanja, Figueres
El Graner on lihaliike, jolla on yli 20 vuoden kokemus, sijaitsee Alt Empordàssa, ja meillä on liiketilat Vilafantissa ja Figueresissä sekä oma teollisuustila, jossa valmistamme makkaramme 100 % käsityönä. Meillä on kaksi makkaralinjaa: keitetyt ja kypsytetyt. Fuet, longaniza, panceta, lomo, kalkkuna, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... kaikki valmistettu suurella rakkaudella käsityönä teollisuustilassamme. Tarjoamme myös makkarapakkauksia, jotta voit maistella tuotteitamme erityisinä aikoina, kuten jouluna, tai tehdä alkuperäisiä yrityslahjoja.
...LIHATUOTTEET MEILTÄ LÖYTYY LAJA LIIHATUOTTEITA: TYYPIT: •Yorkin kinkku •Frankfurt-makkarat •Sienipateet •Sobrasada ja muita •Voimme myös tarjota cocktail-valikoiman, kuten pekoniin käärittyjä taateleita, mini York- ja juustorullia, mini chistorritas, mini pekoni/juusto rullia ja monia muita. ERITYISVIITTEET TEOLLISUUDELLE: •Baguette-tyyppiset muodot •Täytteet annostelua varten •York-kuutioita...
... - Saffraanilangat: Ensiluokkaista saffraanilangat La Manchasta. - Elintarvikeväri Arco Iris -merkiltä: Sekä pusseissa, jotka mahdollistavat paremman annostelun, että muovipurkeissa eri kokoisina. - Lääkinnälliset yrtit: Poleo, valeriana, kamomilla jne. - Chorizo-paprikat, ñorat ja chilipaprika La Riojasta, lisäksi meiltä löytyy säilykepurkkeja paprikoiden lihasta. - Lopuksi meillä on paketteja makkaran valmistukseen (chorizo, Aragonin longaniza, salchichón ja sobrasada) sekä laaja valikoima kastikkeita, joista erityisesti mainitsemme calçots-kastikkeen ja romesco-kastikkeen.
Espanja, Els Hostalets de Balenyà
Espetec Fuet extra Langoniza katalonialainen sobrasada jne...
Espanja, Palma De Mallorca
Myymme käsintehtyjä Ensaimadasia Palma de Mallorcasta koko Espanjassa, laajasta valikoimasta valittavana: kerma, suklaa, sobrasada, enkelihius, nougat jne.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play