...Soijakakku on yksi pääruokavalion tuotteista, jota käytetään maatilan eläimille ja siipikarjalle. Se saadaan puristamalla öljyä soijapavuista ekstrusio-prosessin avulla. (Älä sekoita soijarouheeseen, joka tuotetaan eri teknologialla ja eroaa kakkujauhosta rasva- ja proteiinipitoisuuden osalta).
Soijakakkua käytetään täydellisten rehuvalmisteiden ja rehuseosten valmistamiseen. Se on korkealaatuinen proteiiniraaka-aine, joka mahdollistaa hyvien ruokintatulosten saavuttamisen. Soijaproteiini imeytyy hyvin elimistöön, ja sen biologinen arvo on verrattavissa eläinperäisiin proteiineihin.
VIBRAFLOOR on erikoistunut irtotuotteiden, nesteiden ja koherenttien tuotteiden tyhjennysjärjestelmien valmistukseen.
VIBRAFLOOR-järjestelmä voidaan mukauttaa kaikkiin varastointityyppeihin: metallisiloihin tai betonisiin, syöttiin, vaunuihin, itsenäisiin kuormiin, aluksiin, riippumatta niiden muodosta tai koosta.
Cylindrisissä, suorakulmaisissa, betonisissa, teräksisissä siloissa, kupoleissa, ...