ROUSSELin laitokset myyvät, jakavat ja vuokraavat uutta ja käytettyä ammattikeittiökalustoa. Toimimme paikan päällä Pariisissa ja sen ympäristössä asennuksessa, huollossa ja asiakaspalvelussa ammattikeittiöllesi koulutetun 16 teknikon tiimimme avulla. Tarjoamme myös kuuma- ja kylmähuoltosopimuksia kolmen teknikon ja teknisen vastuuhenkilön tiimin kautta. Myyntipalvelun lisäksi ROUSSELin laitoksill...
Eberhardt Backtechnik GmbH on erikoistunut käsityöläisten laadukkaiden leivonnaisten tekniikkaan. Toimitusohjelma kattaa leipomotekniikan viimeisimmät innovaatiot:
•Sämpylälinjat
•Leipälinjat
•Pyöreät ja pitkät taikinakoneet
•Spiraalisekoittimet neliöspiraalitekniikalla
•Puoliautomaattiset veitsitähden taikinan jakamis- ja muovauskoneet
•Täysautomaattiset veitsitähden taikinan jakamis- ja muovauskoneet
•Erikoiskoneet...
... leipomoille invertterillä ja ajastimella. Uppokäsi-sekoittimet pöytämalleina 10 litran kulholla ja 2,5 kg taikinalla.
Haarukkasekoittimet 17 ja 35 kg, ihanteellinen napolilaisen pizzan vaivaamiseen.
Uppokäsi-sekoittimet pizzerioille, joiden kapasiteetti on 23–50 kg taikinaa, minimoidulla tilankäytöllä ja maksimaalisella tuottavuudella.
Eliani tarjoaa myös sekoittimia verkossa, katso Eliani-mallin ES spiraalisekoittimet pizzerioille, 5–50 kg tehtaanhinnalla.