Ranska, Objat
...Ainesosat: Maidotettu suklaa 38% ei-UE:sta (ruokosokeri, kaakaovoi, maitojauhe, kaakaomassa), 7.33% mantelia, 4.96% aprikoosia. Ravintoarvot 100g kohden: Energia 2336Kj, 561Kcal, rasvaa 39g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 22g, hiilihydraatteja 45g, josta sokeria 44g, proteiinia 7.5g, suolaa 0g.
Portfolio (109)
Belgia, Webbekom
...Suklaa on herkkä raaka-aine, jota on käsiteltävä suurimmalla huolella prosessoinnin aikana. Tämä on lähtökohta koneen kehittämiselle Mol d'Artin työpajoissa. Maailmanlaajuisesti suklaantekijät ja suklaan käsittelyyn erikoistuneet yritykset turvautuvat Mol d'Artin tietoon, kokemukseen ja teknologiaan voidakseen tarjota asiakkailleen täydellisesti viimeisteltyjä suklaatuotteita.
Portfolio (3)
Alankomaat, Schinnen
... belgialainen suklaa. Työskentelemme vain UTZ-sertifioidun suklaan kanssa. Taattu paras laatu, ja se on peräisin viljelijöiltä, jotka välittävät ihmisistä ja ympäristöstä. Suklaantekijät, jotka ovat opiskelleet Hasseltin ammattikoulussa Belgiassa, työskentelevät huolella, intohimolla ja ammattitaidolla. Sen maistaa!! Suklaa; lähes kaikki rakastavat sitä. Tiesitkö, että se on myös terveellistä...
Italia, TORINO
Konditorit ja suklaantekijät vuodesta 1887, korkealaatuista italialaista tuotantoa, puolivalmisteita suklaasta ja valmiita tuotteita, suklaakonvehteja, suklaalusikoita, Sabaudia-kakun luojat, raaka-aineet km.0, makujen mestari, eurooppalaisesti tunnustettu käsityöosaaminen, herkullinen käsityömakua. Tuemme merkittäviä tuotantomääriä.