Ranska, Bellême
Tervetuloa chocolaterie Bataillen maailmaan, teidän suklaakumppaninne ammatillisiin tarpeisiin. Perheyrityksemme on erikoistunut korkealaatuisten suklaiden valmistukseen, jotka on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista vaativille asiakkaille. Osaamisemme ja intohimomme suklaata kohtaan heijastuvat jokaisessa luomuksessamme. Tarjoamme laajan valikoiman suklaatuotteita tarpeidesi täyttämiseksi...
Portfolio (29)
Ainoa artisan-chocolatier, joka muuttaa kaakaota PACA-alueella! THEOBROMEUR CHOCOLATIER, korkeakoulutettu elintarviketieteessä, Daniel Eynard muuttaa yksinomaan kaakaota Ivoirin rannikolta! Hän valmistaa oman suklaakuorrutteen! omassa mikro-yksikössään Venellesissä Provençessa! Suklaa MUSTA ja maito 100% Ivoirin rannikolta, ainoa todellinen mono-alkuperäinen monokulttuuri Ranskassa! ilman soijale...
Ranska, Épaignes
Vuodesta 1960 lähtien tiimimme suklaantekijöitä on valmistanut tuhansia suklaatuotteita vuosittain, kunnioittaen aina käsityöperinteitä kärsivällisyydellä ja kunnioituksella. La Royale Normande sitoutuu erinomaisuuteen valmistamalla omaa praliiniaan, mikä takaa ainutlaatuiset ja syvät maut meille ja teille. Tämän lähestymistavan etuna on mahdollisuus valvoa praliinin reseptiä ja valmiin tuotteen l...
Portfolio (184)
Ranska, Boissy Saint Leger
Maître artisan chocolatier du val de marne vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa perhe Janin valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä val...
Portfolio (36)
Ranska, Objat
LIMOUZI SAVEURS -yrityksen kautta intohimomme on esitellä teille korreziilaisen maaperän ihmeitä, luomalla reseptejä, jotka pystyvät yllättämään ja ilahduttamaan teitä. Etsimme jatkuvasti uusia ideoita ja tarjoamme asiantuntemustamme, jotta voimme tarjota teille hienoja ja herkullisia tuotteita. Olemme ylpeitä sitoutumisestamme valmistaa kaikki tuotteemme Objat'ssa (19) sijaitsevassa tuotantotyöp...
Portfolio (109)
Belgia, Bruxelles
Confiserie Certin on perheyritys vuodesta 1963, jonka ainoa intohimo on rakkaus ammattiin. Jokainen tuote on luotu ja sitä käsitellään edelleen perinteisten reseptien kunnioittamisella, samalla kun kuuntelemme nykyaikaisia makuja. Valitsemme raaka-aineemme suurimmalla huolella kiinnittäen huomiota sekä niiden alkuperään että laatuun. Valmistamme vanhanaikaisesti, kuparikattiloissa, hedelmäpastill...
Espanja, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
Cudié on perheyritys, joka tarjoaa herkullisia suklaaherkkuja. Sen pähkinäreseptit, joissa on upeita käsintehtyjä praliineja, ovat siirtyneet kolmen sukupolven ajan, siitä lähtien kun Josep Cudié loi vuonna 1946 ikoniset catàniesit, jotka ovat kansainvälisesti tunnettu Välimeren gastronominen symboli. Alkuperäiset Catànies® ovat Cudién tunnetuin luomus: vastustamaton yhdistelmä pähkinöitä ja sukl...
Portfolio (7)
Ranska, Marfaux
Tervetuloa Perometin suklaamaailmaan, herkullinen kumppanisi ammattilaisille suunnatuissa tapahtumissa! Yrityksemme vaalii suklaan käsityöperinnettä tarjoamalla maukkaita ja korkealaatuisia luomuksia asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Perometin suklaatehdas tarjoaa laajan valikoiman käsintehtyjä tuotteita, jotka on räätälöity tarpeidesi ja vaatimustesi mukaan. Olipa kyseessä yrityslahjojen ant...
Ranska, Wingles
Tervetuloa Chocolatstehle-suklaateollisuuden maailmaan, herkullinen kumppanisi korkealaatuisen suklaan tarpeisiin. Olemme erikoistuneet käsintehtyjen huippuluokan suklaiden valmistukseen ammattilaisille. Työskentelemme huolellisesti valittujen raaka-aineiden kanssa, jotka ovat peräisin kestävästi hoidetuista viljelmistä, jotta voimme taata poikkeukselliset tuotteet. Meille on tärkeää kunnioittaa ...
Portfolio (43)
Ranska, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, makeisten ja suklaakaramellien asiantuntija manteleilla, rapealla nougatilla, dragéiden muodossa. Uudet maut: suolakaramelli Guérande-suolalla, gianduja, nougat-kermavaahto, puhdas arabica cappuccino.
Perinteinen resepti - Yksilöllinen osaaminen Haluatko suklaata? Tumma suklaa viikunoilla ja pähkinöillä, tumma suklaa Amarena-kirsikoilla, maitosuklaa vaahtokarkeilla, valkosuklaa vadelmalla tai ehkäpä talon erikoisuus, Marseillaisen patukka... Marseillaisen patukka ® on erikoisuus Marseillen suklaatehtaalla. "Ilman voita tai kermaa" valmistettu praliini on puhdasta nautintoa, luonnollista, rapea...
Portfolio (1)
Ranska, SERRES-CASTET
Käsityönä valmistetut makeiset, hienot suklaat, kuivatut hedelmät ja suklaalla päällystetyt mantelit korkealaatuisesta suklaasta. Makeisten ja sukla erikoisuuksien valikoima, johon kuuluvat kuuluisat KULTARAAKAT, jotka on marinoitu huippuluokan viineissä, kuten Sauternes ja Jurançon... Vuodesta 1945, jolloin suklaatehdas perustettiin Guy Verdierin toimesta, on kolmas sukupolvi sitoutunut vaalimaan...
Belgia, Louvin-La-Neuve
Antwerpissä yli 100 vuotta toiminut yritys CHOCOLATIER De BRUYN NV on sitoutunut valmistamaan suklaansa käsityönä. Tämä valinta on osoittautunut järkeväksi, sillä CHOCOLATIER De BRUYN NV:n vuosittainen liikevaihto Belgiassa on 10 miljoonaa euroa. CHOCOLATIER De BRUYN NV:n suklaat nauttivat A.O.C. -statusta "belgialaiset suklaat". Yritys CHOCOLATIER De BRUYN NV on erittäin ylpeä tummista, vaaleista...
Yhdistynyt kuningaskunta, Lviv
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play