Ranska, Talant
...Sokerimassan vaihtoehtona voit käyttää tätä muovattavaa suklaapastaa - Suklaa. Sen herkullisessa suklaan tuoksussa on helppo työskennellä, ja luomuksesi tarttuvat myös helposti ilman lisäaineita. Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, kaakaovoi, perunatärkkelys, kaakao 22-24%, vesi, emulgointiaine E422 ja E415, säilöntäaine E202, aromi. Mahdollisia jäämiä: Gluteeni, muna, maapähkinät, pähkinät...
Portfolio (192)
Ranska, Peyruis
La Maison Manon syntyi René MANONin, mehiläistarhaajan, ja Louis BELLONin, kondiittorin, kohtaamisesta. Näin ollen yli sadan vuoden ajan meidän alueemme ihmeet ovat muuttuneet kaikkien herkkusuiden iloksi. Confiserie-Chocolaterie MANON sijaitsee Peyruis'ssa Alpes-de-Haute-Provence'ssa (04) Val de Durance'n sydämessä, Provencen ja Alppien välissä. 100 % käsityövalmistus Meidän PUHDAS KAAKAOVOI C...
Portfolio (51)
Slovakia, Malacky
... kovettumisen jälkeen ja muuttuu vakaaksi (kuorrutettu tuote ei sula käsissä).","multi-zone tempering system provides efficient heat exchange and the formation of stable coca butter β-crystals.":"monialueinen temperointijärjestelmä tarjoaa tehokkaan lämmönvaihdon ja vakaan kaakaovoin β-kristallien muodostumisen.","ADDITIONAL OPTIONS:":"LISÄVAIHTOEHDOT:","the unique design of the scaler and discs guarantees uniform mixing":"skaalaimen ja levyjen ainutlaatuinen muotoilu takaa tasaisen sekoittamisen","FEATURES:":"OMINAISUUDET:","cocoa butter":"kaakaovoi","dark chocolate":"tumma suklaa","icing":"kuorrutus"}...
Portfolio (10)
Kiina, Dongguan
... voidaan suunnitella asiakkaan tuotteen mukaan. Uniikki muotoilu elintarvikepakkaamiseen, mukaan lukien teen pakkaaminen, suklaan pakkaaminen, kuivattujen hedelmien pakkaaminen, makeisten pakkaaminen, keksien pakkaaminen ja paljon muuta. Tämä tuote ei ole vain pakkauslaatikko tuotteellesi, vaan siitä voi tulla myös palapeli lelu, kun tuotteesi on käytetty loppuun! Säilytä taittolaatikot ja...
Saksa, Bad Salzuflen
SOLLICH KG tarjoaa tuotteita ja koneita suklaan käsittelyyn, patukoiden valmistukseen, konvehtien ja suklaan muotoiluun, leivonnaisten viimeistelyyn sekä sokerimassojen käsittelyyn. SOLLICH KG:n tuotanto-ohjelma kattaa nykyään muotoilu-, ekstruusio- ja leikkauslaitteet, täysin automaattiset päällystyslaitteet ja jäähdytystunnelit, suklaan temperointikoneet sekä makeisten valukoneet. SOLLICH...
...) Suklaakuorrutuskoneet Suklaan jäähdytystunnelit Keksikreemi-sandwich-koneet Vaakasuuntainen virtauspakkauksen kone (mukaan lukien korkean nopeuden mallit) Päällystetyt (kirjekuorityyppiset) pakkauskoneet (riisikakut, vohvelit, keksit, saippua jne. pakkaus) Pystysuuntainen punnitus-, täyttö- ja pakkauskone Vaakasuuntainen muotoilu-, täyttö- ja sulkemiskone (vetoketjulliset tai kannelliset Doypack-pussit) Valmiiden kuppien täyttö- ja sulkemiskoneet Termoformaus (muotoilu, täyttö ja sulkeminen) pakkauskoneet Täyttö-, sulkemis- ja etikettikoneet Halva-viipalointija pakkauskoneet...
... ovat heiltä aiemmin olleet piilossa. Kaakaon ja suklaan hienoimpien tuotteiden pioneereina kyseenalaistamme olemassa olevat konventiot ja asetamme viitearvot korkeimmalle laadulle. Ilmaisten sydämellisesti ja intohimolla huippusuoritukseen luomme ainutlaatuista asiakasarvoa ja yhteistä hyvää sekä inspiroimme ihmisiä tietoiselle nautinnolle ja vastuulliselle elämäntavalle.