Belgia, Gent
... Gentissä voit virallisesti kutsua itseäsi oikeaksi 'suklaamestariksi'. Suklaatyöpaja Gentissä Osallistujamäärän minimivaatimus: 15 Osallistujamäärän maksimivaatimus: rajaton KYSY TÄNÄÄN Mitä odottaa Suklaatyöpajalta Jos haluat ryhmäsi viettävän suussa sulavan illan ympäröitynä parhaiden belgialaisten suklaiden näkymillä ja tuoksuilla Gentissä, pyydä meitä järjestämään tämä suklaan ystävien unelmatour. Se pidetään Gentin parhaassa suklaakaupassa, jossa ammattilaiskokin ohjauksessa kerromme ensin kaiken erilaisista suklaatyypeistä, suklaan temperoinnista ja...
Portfolio (49)
Ranska, Boissy Saint Leger
Maître artisan chocolatier du val de marne vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa perhe Janin valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä val...
Portfolio (36)
Ranska, Objat
LIMOUZI SAVEURS -yrityksen kautta intohimomme on esitellä teille korreziilaisen maaperän ihmeitä, luomalla reseptejä, jotka pystyvät yllättämään ja ilahduttamaan teitä. Etsimme jatkuvasti uusia ideoita ja tarjoamme asiantuntemustamme, jotta voimme tarjota teille hienoja ja herkullisia tuotteita. Olemme ylpeitä sitoutumisestamme valmistaa kaikki tuotteemme Objat'ssa (19) sijaitsevassa tuotantotyöp...
Portfolio (109)