... etikettin trendiin ja voidaan valmistaa kestävästi tuotetuista ainesosista.
Kuluttajien odotusten täyttämiseksi Sethness Roquette tarjoaa myös valikoiman vegaanisia ja vähä sokerisia karamelleja.
Nämä karamellit voivat olla kosher- tai halal-sertifioituja, mutta myös luomua.
Niiden pääasialliset käyttökohteet ovat
- Keksit
- Jäätelö
- Maitotuotteet
- Suklaa
- Leivonnaiset...
NOUGAT DIANE DE POYTIERS sijoittuu ranskalaisen käsityön ytimeen, erikoistuen poikkeuksellisten nougattien tuotantoon, jotka juhlistavat Montélimarin historiaa ja perinteistä osaamista, joka on nougatin kiistaton pääkaupunki.
Meidän tuotteet: Tarjoamme laajan valikoiman nougatteja, perinteisestä Nougat de Montélimarista, joka on täynnä manteleita ja hunajaa, aina luomunougatista, joka on suunnite...
Belgiassa perustettu INCA'CAO on erikoistunut räätälöidyn suklaan, suklaatuotteiden ja yksityisbrändien valmistukseen. Tuotevalikoimamme sisältää suklaapatukoita, levitteitä ja pähkinävoita. INCA'CAO on luonut gourmet-tason käsintehtyä suklaalinjan, joka hyödyntää laajalti saatavilla olevaa elintarviketeknologiaa ja kunnioittaa monien kuluttajien aineenvaihduntaa. Käytämme erityistä yhdistelmää ma...
Olemme ylpeitä siitä, että olemme suurin karamellipähkinöiden tuottaja Puolassa ja voimme ylpeillä 30 vuoden kokemuksella, joka on tehnyt meistä luotettavan ja arvostetun kumppanin alalla. Maineemme tuottajana perustuu laajaan tuotantokapasiteettiin ja korkeaan tuotantokykyyn. Korkein prioriteettimme on varmistaa tuotteidemme turvallisuus ja laatu, ja erinomaisuuden takaamiseksi noudatamme kansain...
ALINE CHOCOLATIERE uudistaa suklaakonvehtien klassikoita bastialaisella tyylillä. Se on koko Korsika suklaaherkkuina: hieno yhdistelmä Kauneuden saaren aarteita ja hyvää suklaata, hunajan, sitrushedelmien, hasselpähkinöiden, maquis-alueen aarteiden ja ikonisten Canistrellien kautta, jotka vievät takaisin lapsuusmuistoihin ja lupaavat yllättäviä ja ainutlaatuisia makuelämyksiä.
Useita vuosia sitte...
Olemme ensimmäinen yritys Euroopassa, joka kehittää ja myy hyönteis tuotteita luomulaatuisina. Kehitysprosessi toteutettiin yli 800 testaajan avulla, mikä mahdollisti meidän mukauttaa välipaloja suoraan asiakkaillemme. Käytämme luomusertifioitua sirkkajauhoa luomuvälipaloissamme, mikä lisää kuluttajien hyväksyntää. Sirkkajauho maistuu luonnostaan hieman pähkinäiseltä eikä sisällä näkyviä hyönteiso...
...Useita keksi vaihtoehtoja,
mureita, kuivia (pitkä
säilyvyys), suuria, pieniä, valinta on teidän.
Maut: luonnollinen suklaapalat, suolainen voikaramelli,
karpalo, sitruuna, suklaa, vadelma, kauralla tai ilman.
Muita makuja saatavilla pyynnöstä.
Tutustu Caramélier®-konvehtimestari Henri Le Rouxiin, joka on yksi Ranskan parhaista suklaantekijöistä ja joka loi vuonna 1977 Quiberonissa kuuluisan CBS®:n (suolainen voikaramelli), joka on maku, jota ei voi jäljitellä! Suuri suklaamestari Henri Le Roux on luonut yli 80 teosta! Hän valitsee parhaat kaakaopavut ja parhaat suklaat luomuksiinsa, joissa on hienostuneita täytteitä, kuten praliineja...