Italia, Palagonia
...Ainesosat: Tomaatit 65%, auringonkukkaöljy 35%, luonnolliset aromit vaihtelevissa suhteissa (valkosipuli, jauhettu punainen pippuri, minttu), viinietikka, suola. Sitruunahappo, L-askorbiinihappo. Astiat: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Ranska, Montauroux
Kolme sukupolvea sitten BISCUITERIE WHITE MARK on valmistanut tuotteita, jotka ilahduttavat niin pieniä kuin suuria. Muotien ja trendien vaihtelusta huolimatta olemme aina pysyneet uskollisina yhdelle asialle: raaka-aineiden laatu! Tänään olemme päättäneet palvella ammattilaisia: - Oletko aloittamassa keksiteollisuusprojektia ja haluat keskittyä markkinointiin ja kaupalliseen puoleen ilman riskiä...
Portfolio (43)
Ranska, Malataverne
Tervetuloa DISTRAZUR:iin, teidän tukkukauppaanne herkullisessa ruokakaupassa. Olemme palvelleet perinteistä kauppaa yli 25 vuoden ajan, jatkuvasti pyrkien tarjoamaan laadukkaita tuotteita, jotka sopivat asiakkaillemme ja eroavat suurten jakelukanavien tarjonnasta. Brändimme, "Les Saveurs du Clavon", viehättää vaativimpia gourmeja. Se on helposti tunnistettavissa ja takaa valikoiman maukkaita, hien...
Portfolio (188)
Italia, Barberino Di Mugello
...Grillatut munakoisot TUOREENA VALMISTETTUJA Speck-kääryleet, jotka on täytetty miedolla lehmänjuustolla Maalaistyyppiset artisokat TUOREENA VALMISTETTUJA Väli-itämaisesti marinoidut kuivatut tomaatit TUOREENA VALMISTETTUJA Monacale-oliivit Chilillä, valkosipulilla, mausteilla, suolalla...
Portfolio (7)
Ukraina, Dnipro
...eläinruoka. Paksut ja tahmeat tuotteet: majoneesi, tomaattipyree, kondensoitu maito, hillo, ketsuppi, shampoo, geeli sielulle. Kappaleet: pähkinät, korppujauhot, kuivatut hedelmät, keksit, pakastetut hedelmät ja marjat, säilöntä (kurkut, tomaatit, kaali), lemmikkieläinten ruoka jne.
Portfolio (10)
... vietettyään suurimman osan kuivausajastaan auringossa. Yleensä tomaatit viettävät 4–10 päivää auringossa, jotta auringossa kuivausprosessi saadaan päätökseen. Kirsikkatomaatit menettävät 88 % alkuperäisestä (tuoreesta) painostaan, kun taas suuremmat tomaatit voivat menettää jopa 93 % prosessin aikana. Tämän seurauksena tarvitaan 8–14 kiloa tuoreita tomaatteja yhden kilon auringossa kuivatun tomaatin valmistamiseen. Sekä suolatut että sulfiroidut auringossa kuivatut tomaatit valmistetaan tuoreista tomaateista, jotka on korjattu kypsimmillään. Menettelyn jälkeen tomaattien hedelmät säilyttävät ravintoarvonsa.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play