Sveitsi, Château-D'oex
... Prosecco) 10 cl kivennäisvettä 2 cl mustaherukkasiirappia 1 viipale limettiä 5 tuoretta mintunlehteä 4 jääpalaa HUGO-RESEPTI Huuhtele mintunlehdet ja murskaa ne morttelissa. Kaada suoraan "viinilasiin": Kivennäisvesi, sitten Prosecco ja mustaherukkasiirappi. Lisää tuoreet mintunlehdet ja limettiviipale. Lisää jääpalat. Sekoita varovasti sekoituslusikalla 8–10 sekuntia. SKU: SKU 001...
Portfolio (13)
Sveitsi, Wettingen
Viini, Prosecco, Oliiviöljy, Juusto.
Sveitsi, Schinznach Bad
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play