Romania, Botosani
...Se on naudan jalan viides leikkaus ja sisältää reisiluun anatomisen alueen. Nimi johtuu leikkauksen pyöreästä muodosta. Liha on vähärasvaista ja mureaa. Kylki voidaan käyttää höyrytettyihin pihveihin ja rullattuna. Samalla se voidaan viipaloida pihveiksi uuniin tai grillille.
Portfolio (23)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
Max Zander on alusta alkaen erottunut tuotteidensa laadulla, jotka on valmistettu käsityönä alkuperäisen saksalaisen tyylin mukaan. Vuodesta 1968 olemme jatkaneet työtä saman laadun ylläpitämiseksi, joka on ansainnut asiakkaidemme luottamuksen. Max Zanderissa tuotteemme käyvät läpi tiukan laadunhallinta- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän, raaka-aineiden ja ensiluokkaisten ainesosien valinna...
Portfolio (28)
Direct Meat Service on perheyritys, joka erikoistuu premium-lihatuotteisiin sekä vähittäis- että tukkumyyntiasiakkaille. Yli kolmen vuosikymmenen alan kokemuksella he ovat rakentaneet mainetta huippulaatuisen naudan, sian, lampaan ja siipikarjan toimittajana, kaikki luotettavilta tiloilta. Heidän huipputeknologinen laitoksensa takaa optimaalisen käsittelyn ja pakkaamisen, ylläpitäen korkeimpia hyg...
Saksa, Berlin
... halal-lihana. Pyynnöstä tarjoamme lisäksi pakattua lihaa astioissa vähittäiskauppaa varten. Periaatteessa tuotteillamme on täydellinen jäljitettävyys ja alkuperä läpinäkyvyys. Vaalea vasikkaliha: Vaaleassa vasikkalihassa on kyse nuorempien vasikoiden lihasta, joka saa erittäin vaalean värin rautapitoisuuden alhaisen maidon ruokinnan ansiosta. Valvottu teurastus tapahtuu ensimmäisten kahdeksan kuukauden aikana. Ruusukalviliha: Ruusukalviliha tarkoittaa mehukasta lihaa nuorista vasikoista.
Portfolio (10)
Italia, Villafranca Piemonte
Uuden CE-standardien mukaisen teurastamon myötä Aimaretti on sianlihan teurastus- ja laadukkaiden makkaratuotteiden sekä kinkkujen valmistaja. Toiminta tarjoaa laajan valikoiman makkaraa ja laadukkaita, tuoreita, aitoja ja hygieniasääntöjen mukaisesti teurastettuja lihoja. Parhaat tuoreet tuotteet, taatut ja ilman säilöntäaineita, tuomaan joka päivä pöytään italialaisten makkaroiden makua. Yritys...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) sijaitsee Guijuelossa (Salamanca) ja keskittyy lähes yksinomaan iberian sian teollistamiseen. Sen tavoitteena oli rakentaa teurastamo, jossa on paloittelu- ja rasvakeittosektio, joka tarjoaisi teurastuksen ja paloittelun sikoja varten, joita sen teollisuus tarvitsi, sekä muuttaa pekonia rasvaksi sulatusprosessin avulla, aloittaen toimintansa vuonna 1982. Nykyään ...
Ranska, Carpentras
Vuodesta 1985 olemme erikoistuneet käsintehtyjen, mittatilaustyönä valmistettujen makkaran valmistukseen, olipa kyseessä pieni tai suuri kaliberi. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota 100 % paikallisia ja ranskalaisia laatutuotteita, jotka ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta ja palkintoja vuosina 2018 ja 2023. Sijaitsemme Carpentrasissa, Mont Ventoux'n juurella, ja yhdistämme perinteen ja erinom...
Portfolio (16)
Ranska, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT on Isèren alueella sijaitseva perheyritys, joka on erikoistunut hevosen paloitteluun, hevosen jalostettuihin tuotteisiin ja hevosenlihan käsittelyyn. Hevosen kasvatus, hevosen teurastus, luuttaminen, hevosen paloittelu, hevosenlihan käsittely, vakuumipakkaus, annospakkaus, irtotavara, säilyke, jakelu. Hallitsemme koko Ranskan hevostalouden ketjun. IFS-sertifiointi tuotantolaitoksessamme takaa asiakkaillemme tuotteet, joilla on korkein elintarviketurvallisuus. Sopeutamme asiakkaidemme tarpeisiin, kehittämällä erityistuotteita, jotka vastaavat vaatimuksia.
Portfolio (101)
Ranska, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS on yritys, joka sijaitsee Bourg-en-Bressessä Ain-osastolla. Yritys tarjoaa eläinten teurastus-, leikkaus-, luuttamis-, puhdistus- ja pakkauspalveluja kaikentyyppisille lihalle: naudanliha, sianliha, siipikarjaliha,... Leikkaus- ja pakkaustyöpajamme varmistaa tarkan työn laadukkaiden lihatuotteiden takaamiseksi. Lihamme lähetetään koko Ranskan alueelle, ja viennissä tuotteitamme myös koko Eurooppaan. Lisätietoja palveluistamme saat ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Vastaamme mielellämme mahdollisimman nopeasti.
Belgia, Tienen
... varmistamme, että teurastus tapahtuu vastuullisesti. Ammattitaitoiset lihamestarimme huolehtivat laadusta ja elintarviketurvallisuudesta. Kaikki tuotteemme toimitetaan teille kylmäkuljetusautoillamme. Tämä tapahtuu Tienen alueella, mutta myös kauempana. Lihatuotanto Jos Leemputiin voit luottaa erinomaisesta palvelusta. Onko sinulla kysymyksiä? Ota nyt yhteyttä, saat pian vastauksen.
Öztas Dönerproduktion kuuluu Euroopan suurimpiin Döner-Kebab -valmistajiin. Huolellinen laadunvalvonta ja teurastus Halal-sääntöjen mukaisesti takaavat raaka-aineiden optimaalisen tuotantoprosessin tiukimmissa hygieniavaatimuksissa. Öztas Dönerproduktion on yritys, joka on toimittanut eurooppalaiselle markkinalle perustamisestaan lähtien yhden perinteisen turkkilaisen keittiön välttämättömistä...
Portfolio (11)
Romania, Sebes Jud.alba Iulia
...ja kolesterolipitoisuuden vuoksi. Tuotteemme pakataan SKIN PACK -menetelmällä. Tuotteiden säilyvyysaika on jopa 18 päivää. Visuaalinen vaikutus on poikkeuksellinen, liha on selvästi näkyvissä ja tuore läpinäkyvän kalvon läpi. Läpinäkyvä kalvo jäljittelee täydellisesti tuotteen muotoa, ja kun siihen kosketaan, todellinen liharakenteen tunne voidaan aistia. Tuotteen kaatumisriski pakkauksen sisällä...
Espanja, Lugo
TEURASTUS JA LEIKKAUS NAUDAN, VASIKAN JA HÄRSKAN LIHA...
Italia, Castel Goffredo
Luodaan joustavia, hengittäviä putkia suojamaan kinkkuja, olkapäitä, capocolloja, kuppeja, filzejä, pekoneita jne. kaikilta hyönteisiltä kypsymisen aikana. Käytetään laittamalla kinkku, capocollo jne. putkeen heti suolaamisen jälkeen. Suurituotanto suojaavien putkien valmistuksesta elintarviketeollisuudelle. Yrityksemme, joka sijaitsee Mantovan maakunnassa, valmistaa putkia lihatuotteille synteett...
Belgia, Retie
VanDrie Belgia jatkaa tiukkojen laatuvaatimusten alaisena ketjua laadukkaan lihan teurastuksessa, leikkaamisessa ja pakkaamisessa. Suljettu ketju on tae puhtaasta laadukkaasta lihasta. VanDrie Belgialla on erilaisia asiakkaita: tukkukauppiaita, supermarketteja, lihanjalostajia ja ravintoloita.
Espanja, Benicarló
Ros jakaa parhaat lihat, jotka on valittu suoraan tunnetuimmista tukkuliikkeistä, hotelleille, ravintoloille, catering-yrityksille, lihaliikkeille ja kouluille. Se valmistaa käsintehtyjä makkaroita, jotka tunnetaan hyvin maustaan. Ja nykyaikaisessa ja käytännöllisessä Cash&Carry:ssa se tuo kaikki perustuotteensa lähelle pienkuluttajaa, kunnioittaen ROS-brändin laatua ja tukkuhintoja.
Belgia, Torhout
Vuodesta 1933 lähtien Lammens NV:n siipikarjan teurastamo on kasvanut yhdeksi tärkeimmistä teurastamoista siipikarjateollisuudessa. Sekä kansallisesti että kauempana rajoista perheyritys Lammens NV tunnetaan johtavana kumppanina laadun ja jäljitettävyyden alalla tuoreiden ja pakastettujen siipikarjatuotteiden sektorilla.
Valmistajat. Jäähdytetty, viipaloitu pakastettu sian-, naudan- ja kananliha. Ostamme tuoreita ruhon osia pilkottavaksi ja ultra-pakastettavaksi, joista saamme tuoretta ultra-pakastettua lihaa. Meillä on yli 100 erilaista viipalointiviitettä kokonaisina ja viipaloituina, myymme 2, 4 ja 8 kilon laatikoissa, ja meillä on pienempiä erikoismuotoja yrityksille, jotka suuntautuvat loppukäyttäjille, kuten...
Ranska, SABLE SUR SARTHE
LDC: LINTU-TOIMINTA. Lintupoolin historia alkaa ryhmän perustamisesta vuonna 1968. Sen alkuperäinen toiminta oli lintujen teurastus. Perustamisestaan lähtien toiminta on kehittynyt voimakkaasti kohti leikkuutoimintoja ja jalostettujen tuotteiden valmistusta. Kuten useimmissa lintuyrityksissä, LDC aloitti myymällä fileoituja lintuja, sitten kypsennettäväksi valmiita lintuja, ennen kuin leikattujen...
Ranska, Sainte Luce Sur Loire
Vahvuutemme: yhteisömme vaatimusten tuntemus. Kaikki lihatuotteet valmistetaan lihasta, jonka teurastus on uskonnollisten periaatteiden mukainen, nimittäin: teurastuksen suorittaa muslimiuhri. Uhri noudattaa halal-teurastukseen liittyviä erityissääntöjä. Näiden periaatteiden kautta olemme valinneet teille tuotteet, joiden jäljitettävyys on läpinäkyvää, selkeää ja uskonnollisten periaatteiden mukaista. Orienthal Market tarjoaa myös erilaisia ja innovatiivisia halal-tuotteita.
Belgia, Wijtschate
...Kumppanisi laadukkaassa lihassa Sikateurastamo Covameat Wijtschate:ssa on erikoistunut sikojen teurastukseen ja leikkaamiseen. Viimeisten vuosikymmenten aikana Covameatista on tullut korkealaatuinen lihaspesialisti. Sikateurastamo ja -leikkuu, Lihavähittäiskauppa Covavee/Covalis-ryhmä Osana yhteistyöryhmä Covavee/Covalis, joka on Belgian johtava sikojen ja nautojen teurastus- ja leikkuuryhmä...
Belgia, Tielt
Debra-Group sijaitsee Tieltissä ja on yksi Belgian suurimmista sianlihan teurastus- ja tuotantoyrityksistä. Debra-Group koostuu alun perin teurastamosta, mutta sillä on myös oma leikkuuosasto ja pakastinosasto.
Italia, Fiesso D'artico
Tukkumyynti sianlihan teurastus...
Tanska, Randers Soe
... teurastustoiminta; Euroopan suurin lihanjalostusyhtiö; Tanskan suurin naudan teurastustoiminta; Yksi maailman kahdesta tai kolmesta suurimmasta lihaviennistä ja maailman suurin sianlihan viejä. Päämarkkinamme ovat EU, Japani, Venäjä ja Yhdysvallat. Tanskalainen Crown tarjoaa noin 200 standardileikkausta. Tanskalaisilla naudoilla on korkea terveysstandardi, ja lihan laatu on parasta mahdollista. Teurastus...
Teurastus ja lihakauppa...
Naudan ja sian teurastus...
Ukraina, Lvov
Oma teurastus ja perinteisten venetsialaisten makkaratuotteiden valmistus...
Ranska, St Pierre Sur Dives
EVA, Lihankäsittelyyritys, on erikoistunut naudan- ja lampaanlihan teurastukseen ensisijaisessa ja toissijaisessa käsittelyssä: luullisena ja luuttomana. EVA sijaitsee Alankomaissa Saint Pierre sur Divesissa.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play