Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI on käsityöyritys, joka sijaitsee Piemonte alueella, ja se on erikoistunut vuodesta 1997 päivittäiseen tuorepastan, raviolien, lasagnen ja korkealaatuisten gourmet-annosten valmistukseen elintarvikealan ammattilaisille (HORECA) sekä vähittäismyyntiin, niin itsenäisille kuin organisoiduillekin. Jokainen tuotteemme on tulosta jatkuvasta huomiosta raaka-aineiden tutkimiseen ja valintaan,...
Portfolio (57)
Saksa, Mühlheim
... ~80 mm - Mezzelune pituus ~115 mm leveys 70 mm - Ravioloni Giganti pituus ~80 mm leveys ~50 mm - Ravioloni leveys ~55 mm korkeus ~35 mm - Agnolini leveys ~35 mm korkeus ~23 mm - Tortelloni halkaisija ~55-60 mm - Tortelletti halkaisija ~40-50 mm - Tortelli halkaisija ~30 mm - Tortellini halkaisija ~20 mm - Bon-Bon nuudelit pituus ~115 mm Ø ~25 mm - Caramelle pituus ~105 mm Ø ~25 mm - Fiorelli halkaisija ~20 mm...
Portfolio (8)
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Durumvehnästä valmistetut Penne: Se on pasta, joka on valmistettu yksinomaan Volterran kukkuloilta kerätystä durumvehnästä, jota viljelevät osuuskunnan maanviljelijät. Valmistus tapahtuu käsityömenetelmien mukaan, pronssikuvioinnilla ja matalassa lämpötilassa kuivaamalla. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani - käsintehtyä tuorepastaa.
Portfolio (7)
Italia, Brusaporto
...1 kg:n tortelloni-linja, jossa on perinteisiä, rakastetuimpia makuja, valmistettu valituista raaka-aineista perinteisten reseptien mukaan. Saatavilla myös: - Ricotta- ja pinaattitortellonit 1 kg - Sienitortellonit 1 kg - Juustotortellonit 1 kg - Liha-tortellonit 1 kg...
Portfolio (10)
Kreikka, Katerini
Pasta Metaxa -yritys on toiminut vuodesta 2006 tuorepakastettujen pastojen tuotannossa ja jakelussa. Uusissa tiloissamme yhdistämme italialaisen perinteen suomalaisten P.O.P. -tuotteiden, kuten fetajuuston, oliiviöljyn ja Olympos-hunajan, kanssa ja luomme ainutlaatuisia tuorepakastettuja pastoja (Tagliolini, Ravioli, Tortelloni), jotka korostavat kreikkalaista gastronomiaa. Kuluttajalla on nyt...
Saksa, Berlin
Tuorepastan ja pakastetun tuorepastan valmistus: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, täytetyt Gnocchit, käsintehdyt täytetyt nuudelit, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Tuorepastat erityisellä laadulla. Valmistamme eksklusiivista pastaa parhaista raaka-aineista ja erityisistä valmistusmenetelmistä.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play