Italia, Marciano Della Chiana
...Prosciutto Toscano DOP, klassisessa Luun kanssa -versiossa, on epäilemättä yksi tärkeimmistä tuotteista puhuessamme toskanalaisista leikkeleistä, sekä käytettyjen raaka-aineiden laadun että sen intensiivisen ja hieman suolaisen maun vuoksi, joka ilahduttaa sekä aikuisten että lasten makuhermoja, joko sellaisenaan tai yhdessä muiden paikallisten tuotteiden tai yksinkertaisen tuoreen leipäviipaleen kanssa. Lisäksi suojattu alkuperänimitys takaa sen laadun ja ominaisen aromin.
Portfolio (10)
...Toscanalainen crudo, epätavallisen pyöreä muoto ja kirkkaan punainen väri, erottuu todella ainutlaatuisesta kypsymisprosessistaan sekä ympäristötekijöistä, joissa sitä käsitellään, jotka yhdessä antavat lihalle sen tunnusomaisen hienostuneen, suolaisen ja aromaattisen maun.
Portfolio (8)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään. PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen. PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
Portfolio (7)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play