Espanja, Olba (teruel)
Gusto Mediterráneo on erikoistunut tuoreiden mustien tryffelien (Tuber Melanosporum) jakeluun, jota Ranskassa kutsutaan Perigordin tryffeliksi. Lisäksi toimitamme tryffeliä Brisurassa (tryffeliä purkeissa vedessä ja suolassa tuotteiden, kuten juustojen, lihojen tai kastikkeiden maustamiseen) ja kuivattua tryffeliä naposteltavien, öljyn tai kastikkeiden maustamiseen. Sekä brisurassa oleva että kui...
Portfolio (25)
Espanja, La Pobla De Benifassà
FRUITS DE LA TERRA syntyy intohimosta ja omistautumisesta tryffelille. Mestari-tryffelinkorjaajina tuotteemme valmistetaan vain luonnollisista ainesosista, ja ne ovat aina ilman lisäaineita ja säilöntäaineita, jotta maksimaalinen laatu voidaan taata. Meillä on oma mustan tryffelin Tuber melanosporum Vittad -istutus, sillä meillä on laaja kestävä tammimetsä. Lisäksi olemme asiantuntevia villin tuor...
Portfolio (6)
Tervetuloa "Coöperatie De Producent" B.A.:han, ylpeään hollantilaisten käsityöjuustotilallisten osuuskuntaan, joka on ollut perheomisteinen yli 100 vuotta. Yli 20 hollantilaisen juustontekijän kanssa valmistamme monipuolisen valikoiman käsityöjuustoja suoraan tilalta. Joka päivä, heti lypsyn jälkeen, juustontekijä aloittaa juustonvalmistusprosessin. Käyttäen täysrasvaista, ei-kosketettua maitoa, ...
Espanja, La Lastrilla
... erityisen maun. - Tryffelijuusto - sen tunnistettava tuoksu ja maku tekevät siitä todella ainutlaatuisen. - Valkosipuliöljyjuusto - yhdistää kaksi ikonista Välimeren ainesosaa, extra-neitsytoliiviöljyn ja valkosipulin. Kiinnostaako teitä tuotteemme tai haluatteko lisätietoja? Ottakaa meihin yhteyttä, ja autamme mielellämme.
Espanja, Cifuentes-Guadalajara
Olemme tuottajia, viljelijöitä, yrittäjiä, lyhyesti sanottuna ihmisiä, jotka aloittavat toisen toiminnan, joka pitää heidät yhteydessä kotiseutuunsa. Projektimme menestys perustuu tutkimukseen; sovellamme innovatiivisia prosesseja, kokeilemme uusia kastelu- ja viljelymenetelmiä ja käytämme edistyksellisintä teknologiaa tryffelien säilyttämiseen: pakkauskoneemme on ainutlaatuinen alueella ja se ma...
Italia, Mercatale Di Sassocorvaro Auditore
Gianluca ja Luigi Tontini ovat aina kulkeneet Montefeltro-alueen rikkaita metsiä ja rinteitä koiriensa kanssa. Se on heidän työnsä, etsijöinä, jota he ovat harjoittaneet yli 20 vuotta, tuntemalla parhaat paikat, ihanteelliset ajankohdat ja kaikki vihjeet, jotka johtavat kaivatun tryffelin luo. Gianluca ja Luigi ovat päättäneet yhdistää etsijöiden toiminnan kauppiaiden rooliin, ja heistä on tullut...
Olemme pienessä BOSIA-kylässä, ALTA LANGAN sydämessä, vain muutaman askeleen päässä ALBAsta, BAROLOsta ja BARBARESCOsta, NOCCIOLEjen ja VIGNEjen keskellä... Tuotantomme perustuu sukupolvien ajan periytyneisiin RICETTEihin, jotka perustuvat paikalliseen pienmaatalouteen, usein suullisesti siirrettyihin, sekoitetusta maidosta tai vuohenmaidosta valmistettuihin juustoihin. Tänään jatkamme ISOVANHEMPI...
Italia, Sant'elpidio a Mare
Prestigio Italiano, Alessandro Giorgio Loddon johdolla, syntyi perheyrityksen Fratelli Loddon kaupallisena toimijana. Lampaita ja maatalousyritysten omistajia neljässä sukupolvessa. Laumoja ja maata Sardinian keskellä, Ortuerissa (NU). Ainoastaan Marchigiano-haara hallinnoi tänä päivänä maata yhteensä 3000 hehtaaria, joista noin 1000 on omaa. Se hallinnoi myös 2150 Sardinia-lampaan laumaa ja noin ...
Jacquy Cange on juustojen kypsentämiseen erikoistunut yritys. Tämän perinteisen työn lisäksi Jacquy Cange on erikoistunut juustojen ja kiinteiden sekä nestemäisten ainesosien yhdistämiseen, jotta voidaan toteuttaa luovia kypsennyksiä viinillä, oluella, yrteillä, tryffeleillä,… Saatavilla olevat juustovalikoimat: luonnonjuustot, oluet, sienet, kuivatut hedelmät, viinit ja erikoisuudet. Yritys tarjo...
Italia, Campello Sul Clitunno
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play