Saksa, Dissen
Fuchs Group sijaitsee Dissenissä (Saksa) ja on asiantuntija makuasioissa elintarviketeollisuudelle ja kaupalle, tarjoten laajan valikoiman mausteita ja teknologisia ratkaisuja. Meillä on yli 70 vuoden asiantuntemus kattavan kansainvälisen toimialan tietämyksen, omien tuotekehitysten, sensorilaboratorioiden sekä maustesommelierien ja sommelierien avulla. Portfoliomme kattaa: mausteet, yrtit, seoks...
Espanja, San Sebastian De Los Reyes
Turkki, Esenyurt
Istanbulissa sijaitseva Dispo Plastik on johtava valmistaja, jolla on laaja valikoima muovipakkaustuotteita. Yli 1000 tonnin kuukausituotannollaan Dispo Plastik on yksi Istanbulin suurimmista muovipakkaustuotteiden valmistajista. Tuotteitamme käytetään elintarvike-, maatalous- ja teollisuussektoreilla. Olemme ylpeitä siitä, että valmistamme ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä muovielintarvikepak...
Portfolio (130)
Turkki, istanbul
... yksikerroksena tai laminoituna Soveltuu vakuumipakkaukseen ja muokattuun ilmakehään Tuorejuusto, ihanteellinen tuotteille, jotka vaativat korkeaa esteen suojaa hapelle, kuten jalostettu liha ja kana Tuotteen vesipisarat leviävät kalvon sisäpinnalle, mikä mahdollistaa pakkauksen sisällön näkemisen. Tuotetut paksuudet (mic): 55, 70, 80, 90, 120, 150, 170, 200...
Portfolio (45)
Suomi, Turku
...Luomu Tuorejuusto Täytetty Luomukermalla Ainesosat Luomu Pastöroitu Maito, Luomu UHT Kerma 41%, Happamuuden Säätelijä: Maitohappo, Luonnollinen Heraproteiini, Suola, Juoksutinaine Luomumaitojen Alkuperä Italia-Apulia Tilavuus: 125g...
Portfolio (177)
Italia, Radicofani
...Bio Rosso on tuorejuusto, joka on valmistettu luomumaitosta. Työstö noudattaa luonnollisesti kaikkia sertifiointielimen antamia ohjeita, jotka valvovat tuotantoprosessin kaikkia vaiheita aina tuotteen lopulliseen kaupallistamiseen saakka. Käytetty maito on täysin puhdasta lampaanmaitoa. Bio Rosso, joka on kypsytetty 15/20 päivää, käsitellään kuorensa kanssa luomutomaattiliha-konsentraatilla, ja se on muodoltaan kulhomainen, painoltaan noin 1,500 kg.
Portfolio (48)
...OU A PATE FRAICHE Esimerkki: Vuohenjuusto, ranskalainen tuorejuusto, Petits Suisses, … Ominaisuudet: Yksinkertainen käyttö Säännöllinen juustohyytymän valutus Valutus vuohenmaidolla, lehmänmaidolla ja lampaanmaidolla, soijamaidolla… Kuiva-aineen hallinta Yksinkertainen puhdistus, hygienia kunnossa Säkkimme voidaan tarjota eri vaihtoehdoilla: tankojen läpiviennit, narut, erityiset avaukset… ne ovat mukautettavissa jokaiselle juustonvalmistajalle Mitat 50x100cm tai mittatilaustyönä Toiminnot Valutus Ammatit Maitolat – Juustolat...
Portfolio (30)
Espanja, Madrid
Olemme maitokooperatiivi, johon kuuluu 12 500 maitotilallista ja 19 000 omistautunutta, maidosta innostunutta työntekijää. Olemme kunnianhimoinen ryhmä, ja meitä ohjaa vastuu sekä halu ymmärtää teidän tarpeitanne ja ideoitanne. Tavoitteemme on hyödyntää maitoa parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa teitä tekemään samoin omassa elämässänne, koko elämässänne. Meillä on laaja valikoima juustoja j...
Portfolio (9)
Italia, Noci
Ignalat-juustola on keskikokoinen perheyritys Puglian alueelta, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 1948 ja erikoistunut maitotuotteiden valmistukseen käyttäen ainoastaan valikoitua puglialaista lehmänmaitoa. Ignalat tuottaa erilaisia maitotuotteita: tuoreita, savustettuja, kypsytettyjä sekä erilaisia tyypillisiä puglialaisia erikoisuuksia, kuten mozzarella nodino ja treccia, burrata, savustett...
Portfolio (10)
...Itämaisten ja intialaisten maustespesialiteettien, lihan, kalan, riisin, couscousin. - Hela Ras el Hanout, 260g Pohjoisafrikkalaiseen ja itämaiseen keittiöön, liha, kala, riisi, couscous, linssit, hirssi, bulgur, tabbouleh, tuorejuusto, jogurtti, dipit. Ilman ilmoitusvelvollisia lisäaineita ruokalistoilla (lain §9 ZZulV mukaan). Hela. Olemme asiantunteva kumppanisi maun ja nykyaikaisten...
Portfolio (91)
Ranska, Biguglia
...Kutsutaan Anghjulinaksi (pieni enkeli) JeanMichel Querci on Brocciu-hillon luoja (korsikalainen tuorejuusto), joka on todellinen aarre saareltamme. Se on voittanut palkinnon Bastian Suklaasalongissa vuoden 2013 uutuutena... joten älä epäröi, ottakaa lusikat esiin!!! Ravintoarvot 100 g kohden energia (kcal) = 209.2 energia (Kj) = 880.4 rasvat (g) = 6.8 joista tyydyttyneet rasvahapot (g) = 4.7...
Portfolio (68)
Espanja, Granollers
...Pastöroitu tuorejuusto, jossa on kermaisa ja tasainen rakenne, ihanteellinen levitettäväksi. Se on juusto, jolla on laaja valikoima käyttötarkoituksia sekä kylmänä että kuumana.
Portfolio (8)
Ranska, Pont-De-Labeaume
...Erittäin korkealaatuisesta sahramista valmistettu hyytelö, joka yllättää juustojen kanssa. Viimeistelynä liharuokien, kuten ankanrinnan, kanssa se korostaa makua ilman, että se peittää sitä. Sopii myös kermaisille tai maitopohjaisille jälkiruoille: riisikakku, tuorejuusto… Visuaalisesti tuote on erittäin kaunis, sillä sahramin stigmat pysyvät hyytelössä pinnalla. Koostumus: luomusokeri, sitruunamehu, sahramin stigmat, agar-agar. Säilyvyys: 3 vuotta. Purkin koko: 215g.
Portfolio (28)
Ranska, Auxerre
...riista, kana, mausteinen ruoka, kovaa tai sinihomejuustoa tai pehmeää juustoa, tuorejuusto, jälkiruoka Vinification Esikäymisvaihe kestää 10 päivää 8°C:ssa. Alkoholikäyminen seuraa klassista viininvalmistusta, jossa on kevyitä päivittäisiä nostoja uuttamisen edistämiseksi. Malolaktisen käymisen jälkeen tynnyreissä, kypsyminen leesien päällä kestää 4 kuukautta. Œil:syvä ja vaikuttava väri...
Portfolio (190)
Ranska, Soreze
... kehitetty useiden vuosien tutkimuksen jälkeen, jotta löydettäisiin helppokäyttöinen ja varastoituva, tehokas ja hyvin tasapainoinen tuote. Se yhdistää sekä juoksutteen että maitohappobakteerit, jotka ovat tarpeen tuorejuuston valmistukseen helposti käsiteltävässä jauhemuodossa. Tämä fermentti ja juoksute mahdollistavat myös raejuuston valmistamisen. Ero on valmistusprosessissa, jossa raejuusto on enemmän valutettu kuin tuorejuusto. Itse asiassa tuorejuusto, toisin kuin raejuusto. REF:FROPFRAI Koostumus: Juoksute, maitohappobakteerit, kalsiumkloridi, apuaine maltodekstriini Valmistettu: Ranskassa...
Portfolio (195)
Turkki, Sakarya
... elintarvikepakkausteollisuuden hygienia- ja puhtaanapitovaatimuksia. Pääasialliset sovellukset: Tuorejuusto, kerma, hyytelöt, mehut, vesi, maitotuotteet, suklaa, hunaja, hillo, voi, margariini, majoneesi, kastikkeet, vanukkaat, ketsuppi, kahvikerma ja kaikki jogurttityypit.
Portfolio (2)
Ranska, Arles
...L'artisan Popol Compotée à la brousse. Ainesosat: brousse-juustoa 64%, rasvaton tuorejuusto 0% rasvaa, 30% rasvaa sisältävää smetanaa, extra-neitsytoliiviöljyä (alkuperä EU), sitruunaa brousse-juustossa, basilikaa, Espelette-paprika AOP.
Portfolio (142)
Espanja, Madrid
...Herkkä tuorejuusto ja punamarjahillo upealla keksipohjalla.
Portfolio (9)
Ranska, Plaisir
... Maitotuotteet (tuorejuusto, sulatettu juusto, tiivistetty maito...) Valmiit ateriat (keitot, kastikkeet, soseet, majoneesi, öljy...) Kosmetiikkatuotteet (geelit, voiteet...) Lämmitys, jäähdytys, kiteytys, pastörointi, sterilointi Toimittaja: Waukesha Cherry-Burrell...
Portfolio (15)
Saksa, Bad Blankenburg
...Juhlat jatkuvat >> Voimakkaiden vohvelipuolikkaiden paistamiseen >> Reseptivinkkejä pakkauksessa >> Keraamiset paistolevyt, helppo puhdistaa >> Paistovalot >> Liukumattomat jalat >> Sulkulukko >> Makea tai suolainen täyte, kuten • Pähkinänougat-kreemi • Rahka • Vanukas • Tuorejuusto jne. >> 230 V~ 700 W...
Italia, Maruggio
...Ominainen viinimäinen Maku: Kuiva, erittäin harmoninen Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Portfolio (8)
...Tarkka annostelussa, joustava käytössä. Modulirakenteet jopa 32 annosteluyksikköä. Monipuolisesti käytettävissä nestemäisille ja tahnamaisille tuotteille. Esimerkkejä: Luonnonjogurtti, hedelmäjogurtti, raejuusto, sulatettu juusto, keittokäyttöön tarkoitettu juusto, tuorejuusto, rahka, hunaja, hillot, voi, margariini, pasteijat, puolirasvaiset tuotteet, majoneesi, ketsuppi jne.
Portfolio (7)
...Kumppanina muovipakkausten asiantuntijana olemme erikoistuneet pyöreiden ja suorakaiteen muotoisten muovikulhojen, muovipurkkien, pakkausämpärien sekä suljettavien kulhojen ja suorakaideämpärien valmistukseen. Tarjoamme ratkaisuja seuraaville aloille ja teollisuudenaloille: - Tupakka - Elintarvikkeet / Food - Herkkuruoat - Hedelmien käsittely (-valmistus) - Vihannesten käsittely - Tuorejuusto...
Portfolio (10)
Itävalta, Schwarzach
... kypsytetty, Vuorijuusto - mausteinen, 18 kuukautta kypsytetty, Kukka-juusto, Chili-juusto, Emmental-juusto, Raastettu juustoseos, Yrtti-juusto, Kurpitsajuusto, Omenajuusto, Tuorejuusto, Erityinen mausteinen juusto, Maitomiehen juusto, Metsäjuusto, Premium-maitovoi, Premium-maitoghee...
Portfolio (1)
Italia, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonninon tehdas Sonninon tehtaalla, joka on toiminut vuodesta 1987, valmistetaan: lehmän mozzarella, ricotta, voi, tuorejuusto ja mozzarella Zarina. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinian tehdas Pontinian tehdas on yrityksen ensimmäinen tehdas, jossa valmistetaan bufala-mozzarellaa, ricottaa ja bufalavoi; se kuuluu Campania DOP bufala-mozzarella -yhdistykseen. Francia...
Belgia, Queue-Du-Bois
... tavoitteena on päästä käsiksi tämän yrityksen kehittämään erityisteknologiaan ja lisätä valmistettavien tuotteiden valikoimaan tyypillinen tuorejuusto, Régalou. Yrityksemme päättää vahvistaa kaupallista läsnäoloaan saksankielisellä alueella ostamalla DISTRIFRAISin Eupenista. Vuonna 1996 uusia eksklusiivisia tuotteita lisätään asiakkaille tarjottavaan maitotuotteiden valikoimaan: Itävaltalainen Emmental ALMA, tuoretuotteet EHRMANN, MÜLLER, BAUER, tuore Maquée „La Prihel”,...
Espanja, Llinars Del Vallès-Barcelona
INTERMAS:ssa olemme erikoistuneet moniin sovelluksiin tarkoitettujen ekstruoituja verkkojen valmistukseen. Teollisuusalan toiminnassamme verkkoja käytetään neste- ja ilmansuodatuksessa, pakkausalalla mekaanisten osien suojaamiseen ja erotteluun sekä komposiittimateriaalina tuuliturbiinien lapojen valmistuksessa, muiden sovellusten ohella. Käyttämämme valmistusprosessit ekstruusion ja muoviverkkoje...
Espanja, Alaior-Menorca-Islas Baleares
Vuodesta 1940 Queso Quintana kypsyttää artesaanijuustoa Mahón-Menorca D.O.P. Tarjoamme kolme erilaista artesaanijuustoa Mahón-Menorca D.O.P: puolikova, jonka kypsytys on 2-3 kuukautta; kypsä, jonka kypsytys on 6-10 kuukautta; ja vanha, jonka kypsytys on yli 10 kuukautta. Jokainen juustomme on valmistettu raakamaidosta ja 100 % luonnollisista ainesosista, ilman säilöntäaineita tai lisäaineita, ain...
Portfolio (3)
Suositut maat tälle hakutermille