Fuchs Group sijaitsee Dissenissä (Saksa) ja on asiantuntija makuasioissa elintarviketeollisuudelle ja kaupalle, tarjoten laajan valikoiman mausteita ja teknologisia ratkaisuja. Meillä on yli 70 vuoden asiantuntemus kattavan kansainvälisen toimialan tietämyksen, omien tuotekehitysten, sensorilaboratorioiden sekä maustesommelierien ja sommelierien avulla.
Portfoliomme kattaa: mausteet, yrtit, seoks...
Istanbulissa sijaitseva Dispo Plastik on johtava valmistaja, jolla on laaja valikoima muovipakkaustuotteita. Yli 1000 tonnin kuukausituotannollaan Dispo Plastik on yksi Istanbulin suurimmista muovipakkaustuotteiden valmistajista. Tuotteitamme käytetään elintarvike-, maatalous- ja teollisuussektoreilla. Olemme ylpeitä siitä, että valmistamme ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä muovielintarvikepak...
... yksikerroksena tai laminoituna
Soveltuu vakuumipakkaukseen ja muokattuun ilmakehään
Tuorejuusto, ihanteellinen tuotteille, jotka vaativat korkeaa esteen suojaa hapelle, kuten jalostettu liha ja kana
Tuotteen vesipisarat leviävät kalvon sisäpinnalle, mikä mahdollistaa pakkauksen sisällön näkemisen.
Tuotetut paksuudet (mic): 55, 70, 80, 90, 120, 150, 170, 200...
...Bio Rosso on tuorejuusto, joka on valmistettu luomumaitosta.
Työstö noudattaa luonnollisesti kaikkia sertifiointielimen antamia ohjeita, jotka valvovat tuotantoprosessin kaikkia vaiheita aina tuotteen lopulliseen kaupallistamiseen saakka. Käytetty maito on täysin puhdasta lampaanmaitoa.
Bio Rosso, joka on kypsytetty 15/20 päivää, käsitellään kuorensa kanssa luomutomaattiliha-konsentraatilla, ja se on muodoltaan kulhomainen, painoltaan noin 1,500 kg.
...OU A PATE FRAICHE
Esimerkki: Vuohenjuusto, ranskalainen tuorejuusto, Petits Suisses, …
Ominaisuudet:
Yksinkertainen käyttö
Säännöllinen juustohyytymän valutus
Valutus vuohenmaidolla, lehmänmaidolla ja lampaanmaidolla, soijamaidolla…
Kuiva-aineen hallinta
Yksinkertainen puhdistus, hygienia kunnossa
Säkkimme voidaan tarjota eri vaihtoehdoilla: tankojen läpiviennit, narut, erityiset avaukset… ne ovat mukautettavissa jokaiselle juustonvalmistajalle
Mitat 50x100cm
tai mittatilaustyönä
Toiminnot Valutus
Ammatit Maitolat – Juustolat...
...Tuorejuusto Yrttivoi Levite. Ulkonäkö: valkoinen yrttien kanssa, kermaisa/homogeeninen. Maku/Aromi: tyypillinen voimakkaalla juuston maulla, miellyttävän pyöristetty.
Olemme maitokooperatiivi, johon kuuluu 12 500 maitotilallista ja 19 000 omistautunutta, maidosta innostunutta työntekijää. Olemme kunnianhimoinen ryhmä, ja meitä ohjaa vastuu sekä halu ymmärtää teidän tarpeitanne ja ideoitanne. Tavoitteemme on hyödyntää maitoa parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa teitä tekemään samoin omassa elämässänne, koko elämässänne.
Meillä on laaja valikoima juustoja j...
Ignalat-juustola on keskikokoinen perheyritys Puglian alueelta, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 1948 ja erikoistunut maitotuotteiden valmistukseen käyttäen ainoastaan valikoitua puglialaista lehmänmaitoa. Ignalat tuottaa erilaisia maitotuotteita: tuoreita, savustettuja, kypsytettyjä sekä erilaisia tyypillisiä puglialaisia erikoisuuksia, kuten mozzarella nodino ja treccia, burrata, savustett...
...Kutsutaan Anghjulinaksi (pieni enkeli) JeanMichel Querci on Brocciu-hillon luoja (korsikalainen tuorejuusto), joka on todellinen aarre saareltamme. Se on voittanut palkinnon Bastian Suklaasalongissa vuoden 2013 uutuutena... joten älä epäröi, ottakaa lusikat esiin!!!
Ravintoarvot 100 g kohden
energia (kcal) = 209.2
energia (Kj) = 880.4
rasvat (g) = 6.8 joista tyydyttyneet rasvahapot (g) = 4.7...
...Pastöroitu tuorejuusto, jossa on kermaisa ja tasainen rakenne, ihanteellinen levitettäväksi. Se on juusto, jolla on laaja valikoima käyttötarkoituksia sekä kylmänä että kuumana.
...Erittäin korkealaatuisesta sahramista valmistettu hyytelö, joka yllättää juustojen kanssa. Viimeistelynä liharuokien, kuten ankanrinnan, kanssa se korostaa makua ilman, että se peittää sitä. Sopii myös kermaisille tai maitopohjaisille jälkiruoille: riisikakku, tuorejuusto…
Visuaalisesti tuote on erittäin kaunis, sillä sahramin stigmat pysyvät hyytelössä pinnalla.
Koostumus: luomusokeri, sitruunamehu, sahramin stigmat, agar-agar.
Säilyvyys: 3 vuotta.
Purkin koko: 215g.
...riista, kana, mausteinen ruoka, kovaa tai sinihomejuustoa tai pehmeää juustoa, tuorejuusto, jälkiruoka
Vinification Esikäymisvaihe kestää 10 päivää 8°C:ssa. Alkoholikäyminen seuraa klassista viininvalmistusta, jossa on kevyitä päivittäisiä nostoja uuttamisen edistämiseksi. Malolaktisen käymisen jälkeen tynnyreissä, kypsyminen leesien päällä kestää 4 kuukautta.
Œil:syvä ja vaikuttava väri...
... kehitetty useiden vuosien tutkimuksen jälkeen, jotta löydettäisiin helppokäyttöinen ja varastoituva, tehokas ja hyvin tasapainoinen tuote. Se yhdistää sekä juoksutteen että maitohappobakteerit, jotka ovat tarpeen tuorejuuston valmistukseen helposti käsiteltävässä jauhemuodossa.
Tämä fermentti ja juoksute mahdollistavat myös raejuuston valmistamisen. Ero on valmistusprosessissa, jossa raejuusto on enemmän valutettu kuin tuorejuusto. Itse asiassa tuorejuusto, toisin kuin raejuusto.
REF:FROPFRAI
Koostumus: Juoksute, maitohappobakteerit, kalsiumkloridi, apuaine maltodekstriini
Valmistettu: Ranskassa...
...Ominainen viinimäinen
Maku: Kuiva, erittäin harmoninen
Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C
Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
Francia Latticini S.p.A - Sonninon tehdas
Sonninon tehtaalla, joka on toiminut vuodesta 1987, valmistetaan: lehmän mozzarella, ricotta, voi, tuorejuusto ja mozzarella Zarina.
Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinian tehdas
Pontinian tehdas on yrityksen ensimmäinen tehdas, jossa valmistetaan bufala-mozzarellaa, ricottaa ja bufalavoi; se kuuluu Campania DOP bufala-mozzarella -yhdistykseen.
Francia...
... tavoitteena on päästä käsiksi tämän yrityksen kehittämään erityisteknologiaan ja lisätä valmistettavien tuotteiden valikoimaan tyypillinen tuorejuusto, Régalou. Yrityksemme päättää vahvistaa kaupallista läsnäoloaan saksankielisellä alueella ostamalla DISTRIFRAISin Eupenista. Vuonna 1996 uusia eksklusiivisia tuotteita lisätään asiakkaille tarjottavaan maitotuotteiden valikoimaan: Itävaltalainen Emmental ALMA, tuoretuotteet EHRMANN, MÜLLER, BAUER, tuore Maquée „La Prihel”,...
INTERMAS:ssa olemme erikoistuneet moniin sovelluksiin tarkoitettujen ekstruoituja verkkojen valmistukseen. Teollisuusalan toiminnassamme verkkoja käytetään neste- ja ilmansuodatuksessa, pakkausalalla mekaanisten osien suojaamiseen ja erotteluun sekä komposiittimateriaalina tuuliturbiinien lapojen valmistuksessa, muiden sovellusten ohella. Käyttämämme valmistusprosessit ekstruusion ja muoviverkkoje...
Vuodesta 1940 Queso Quintana kypsyttää artesaanijuustoa Mahón-Menorca D.O.P. Tarjoamme kolme erilaista artesaanijuustoa Mahón-Menorca D.O.P: puolikova, jonka kypsytys on 2-3 kuukautta; kypsä, jonka kypsytys on 6-10 kuukautta; ja vanha, jonka kypsytys on yli 10 kuukautta.
Jokainen juustomme on valmistettu raakamaidosta ja 100 % luonnollisista ainesosista, ilman säilöntäaineita tai lisäaineita, ain...