Turkki, Bursa
Vuonna 1992 alkanut matkamme öljypuun alalla henkilöyhtiönä jatkuu tänään Bursa Gemlikin alueella, jossa on 7.700 m² avointa ja 4.000 m² + 1.200 m² suljettua tilaa, 50.000 m² oliivipuun maata, kuukausittainen tuotantokapasiteetti 700 tonnia ja 75-100 työntekijän vaihtuva henkilöstö.
Portfolio (3)
Turkki, Istanbul
...Gourmet- ja kokkityylinen kastike, joka on valmistettu paahdetuista tomaateista, paahdetuista capia-paprikaista, paahdetusta valkosipulista, taatelisiirapista, timjamista, tomaattipyreestä, auringonkukkaöljystä, balsamiviinietikasta ja suolasta. Tämä on herkullinen ja ainutlaatuinen vaihtoehto kaikille tomaattikastikkeille ja ketsupeille. Sitä voidaan nauttia kuumana tai kylmänä, tarjoiltuna...
Portfolio (6)
...Tavoitteenamme on tehdä terveellinen ruoka helpommin saatavaksi. Anatolian herkkuja, kuivattuja hedelmiä, kuivattuja vihanneksia, kuivattuja viikunoita, oliiveja, tarhana-keittoa, aurinkokuivattua tomaattisosetta, makeisia, käsintehtyä spagettia (nuudelia), turkkilaista lokumia ja monia muita tuotteita on saatavilla. Erikoisalaamme ovat Lähi-idän ja Egean alueen keittiöt. Tuotteissamme ei ole glukoosisiirappia. Tarjoamme aurinkokuivattuja tai erityisesti uunissa kuivattuja tuotteita.
Portfolio (3)
Myymme gourmet-suoloja Havaijilta, Himalajalta, Tiibetistä, Persian sinistä suolaa, merisuolaa, kallioperäistä suolaa, savustettuja suoloja, Murray River -suolaa, Kalahari-suolaa, havaijilaista mustaa laavasuolaa, havaijilaista bambu-jade-suolaa, havaijilaista punaista alea-suolaa ja muita gourmet-ruokia Välimeren alueilta.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play