Fermentointiteollisuudessa mikrobiologisia muutoksia orgaanisista materiaaleista käytetään laajalti tarvittavien tuotteiden saamiseksi, ottaen huomioon aerobisen ja anaerobisen fermentoinnin erot. Optimaalisten olosuhteiden tarjoaminen mikro-organismeille on tässä tärkeässä roolissa. EGH ingredients® tarjoaa ESTERIN®:in vaahdon hallintaan ja ehkäisyyn, mukauttaen ratkaisuja erilaisiin prosesseihin. EGH ingredients® on vakiinnuttanut asemansa luotettavana kumppanina liiallista vaahtoa vastaan taistelussa aminohappojen, hiivan, entsyymien, etanolin, sitruunahapon ja biokaasun tuotannossa.
Ukraina, Lviv
... työntekijää, mukaan lukien 25 tutkijaa tutkimus- ja kehityskeskuksessa. Meillä on myös pilottituotantolinjat ja asiantunteva aistinvarainen paneeli. EU:ssa sijaitseva kauppatoimistomme ExtraCell Ingredients varmistaa joustavan tuen ja luotettavuuden kokeneen myyntitiimin ansiosta, joka sijaitsee lähellä Krakovia, Puolassa. Yli 29 vuoden ajan tutkimus- ja kehitysspesialistimme ovat tutkineet hiivasoluja...
Portfolio (1)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play