Saksa, Dissen
... yhdistävät usein tämän värin korkeaan laatuun ja tuoreuteen. Makeiset, maitotuotteet tai lihatuotteet – KolorFox® tarjoaa uuden tuoreen värin kaikille näille. Seuraavat variantit ovat saatavilla: KolorFox® CPS keitettyjen makkaratuotteiden, kuivaliha- ja maksamakkaratuotteiden, kalojen, makeisten, lihasalaattien ja jogurtin värin parantamiseen antaa tuotteelle myös paljon tasaisemman punaisen värin, ja...
... optimaaliseen stabilointiin lopputuotteessanne – tietenkin ottaen huomioon vaatimuksenne – fosfaatilla tai ilman, jne. Jos tarvitaan vielä vahvempaa veden sitoutumista, voidaan lisäksi käyttää sakeuttamisaineita, kuten esimerkiksi karrageenia, tärkkelystä tai ksantaania seoksessa. Toiveestanne voimme myös koota yhdistelmätuotteen, joka sisältää värjäyskomponentteja. Tämä takaa lisäksi turvallisen värjäyksen ja tukee värin säilymistä. Voimme myös mielellämme koota teille täydellisen sekoituksen, joka sisältää makua.
Portfolio (10)
Italia, Ortona
... on suunniteltu kattamaan hiivojen aineenvaihdontatarpeet ja siten varmistamaan säännölliset ja virheettömät käymisprosessit sekä maksimoimaan aromien tuotannon. Yritys tarjoaa myös laajan valikoiman tanniineja ja apuaineita kypsyttämiseen, jotta voidaan saavuttaa tavoitteita kuten värin stabilointi, rakenteen lisääminen, antioksidanttivaikutus ja aistillinen tasapaino. Kattava valikoima...