Saksa, Berlin
...Pyöreä hampurilaispaperimme on monikäyttöinen - juusto, makkara tai hampurilaiset. Se kestää uunissa jopa 220°C ja on tietenkin elintarvikekelpoinen, kuten kaikki leivinpaperimme. valkoinen ø 13 cm ilman leikkaamista elintarvikekelpoinen uuninkestävä jopa 220°C Sisältö 500 kappaletta...
Portfolio (33)
Olemme perheyritys, joka aloitti toimintansa 1900-luvulla. Olemme perineet perinteisimmät ja käsityöläisperinteet sekä gastronomiassa että kulttuurissa, jotka ovat mahdollistaneet meidän kasvaa ja kehittyä sellaiseksi yritykseksi kuin olemme tänään. Juuri arvot ja kunnioitus juuriamme kohtaan innostavat meitä INNOVAATIOON, KEHITYKSEEN JA SOPEUTUMISEEN uusiin aikoihin. Kehittyminen ilman olennaisen...
Portfolio (9)
... toimitetaan pakattuna pusseihin, joissa on 50 / 1.000 kappaletta. Materiaali: Offsetpaperi 100 g/m² puuvapaa valkoinen mattapintainen Muoto: noin 30 x 40 mm Käsittely: kaksinkertaisesti toisiinsa liimattu, yhdeltä puolelta teräväksi viilletty noin 80 mm pitkä puupuikko välissä Painatus: Offset molemmin puolin, Pantone- tai HKS-värit valintasi mukaan ilman lisämaksua Pakkaus: Pussit 50 / 1.000 kappaletta, erikoispakkaus pyynnöstä...
Portfolio (82)
Espanja, Peligros
Productos Ruca perustettiin vuonna 1948 Granadan kaupungissa useiden Martín Molina ja Rubio Casero -perheiden jäsenten yhteistyönä. Aloitimme toimintamme tarjoamalla mausteita ja mausteita perinteiseen "MATANZA" -kotikanalan teurastukseen, ja vähitellen erikoistumme valmiiden MAUSTEIDEN tuotantoon näiden makkaroiden säilyttämiseksi. Näinä ensimmäisinä vuosina toimintamme johti jatkuviin tilamuut...
....) 500 - 1400 gr/m². Pääasiassa toimitamme liha-, makkara-, siipikarja- ja salaattiteollisuudelle, mutta myös kaikille muille teollisuudenaloille, mukaan lukien vapaa-ajanala. Koko tuotevalikoima, joka koostuu yli 100 erilaisesta standardivalikoimasta (eli jatkuvasti varastossa heti toimitettavissa ilman määräsopimuksia), valmistetaan huipputeknologisella konekannalla (paino-, leikkaus- ja liimakoneet).
Ranska, Carquefou
... pekoni * Keitetty kylkipala Juhlaruoat: * Pateet: Ankanmaksapateet chanterelle-sienillä, porsaan poskipateet ankanmaksapaloilla chanterelle-sienillä, vasikan sydän pate morilleilla. * Vanhan ajan valkoinen verimakkara sienillä, maksalla, lohella, Saint-Jacques -simpukoilla Talvituotteet: * Vanhan ajan makkarat: Toulouse-makkara * Puolisuolatut: potka, rinta, olkapää * Vanhan ajan savustaminen...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play