Italia, Maruggio
... kultaiseksi Bouquet: Erittäin miellyttävä hedelmäinen Maku: Kuiva ja raikas Tarjoilulämpötila (celsius): 8° -10° C Suositeltu: Aperitiivi, alkupalat, keitot ja herkät kuivat, keitetyt punaiset lihat, valkoinen liha, kala, äyriäiset, maustetut juustot.
Portfolio (8)
Italia, VILLA CASTELLI
...Valkoviini, joka on saatu sekoittamalla Salenton valkoisia rypäleitä, kuten Trebbiano ja hieman Malvasia Bianca. Alkoholipitoisuus 11,50% Vol. Valkoinen väri puolikuivalla maku. Lisätietoja varten voit kirjoittaa meille osoitteeseen cantine.durso@libero.it...
Portfolio (10)
Italia, Carovigno
...Extra Neitsytoliiviöljy Seos TIN 1L 100% italialaista ylimmän luokan extra neitsytoliiviöljyä Tämän hienostuneen hedelmäisen SEKOITUSlaadun extra neitsytoliiviöljyn erityinen maku tulee käytetyistä oliivilajikkeista: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola ja Leccina. Kylmäpuristettu mekaanisesti, Just Puglia -oliiviöljy on täydellinen mihin tahansa laadukkaaseen reseptiin.
Portfolio (8)
Maatila "INCANTALUPI" perustettiin Apuliassa vuonna 1948 täysin kunnioittaen arvokasta, puhdasta luonnon ympäristöä. Täällä vuodesta 1997 tuotamme luomuvoimme, jossa sovelletaan maanparannustekniikoita ja nurmiviljelyä. Kaikki työvaiheet, kuten oliivien käsittely, varastointi ja pakkaaminen, suoritetaan tiukasti hapettomissa olosuhteissa ja kylmäpuristamalla; maata lannoitetaan luonnollisten ainei...
Italia, Salice Salentino
... lajikkeiden arvostamisen hyväksi. Viinitarhat on kasvatettu spalliera-tyyppisesti. Ensimmäisen noin metrin syvyisen savikerroksen alapuolella juuret kohtaavat laajan tufikerroksen, joka on tyypillinen valkoinen, huokoinen ja mureneva kivi. Suurten kuivuuskausien aikana se toimii vesivarastona viinille, antaen viineille makua ja mineraalisuutta. Viinitila tarjoaa uusia jäähdytettyjä puristusjärjestelmiä teräksisissä lämpötilasäätöastioissa. Viinirypäleiden valinnan ja tarkkojen viininvalmistustekniikoiden avulla viinitilan viinintekijä Leonardo Sergio allekirjoittaa Castello Monacin laadun.
... oliiveista, jotka on puristettu tuoreista tryffeleistä, sitruunoista, pun mandarinoista, rosmariinista ja chilistä. Valmistamme korkealaatuisia IGT Salento -viinejä primitivo-, negroamaro-, ottavianello- ja malvasia-rypäleistä. ROSE', VALKOINEN, PUNAINEN ja PASSITO. Lisäksi meillä on rajallinen tuotanto makeista manteleista, joita saadaan vanhoista puista, jotka kasvavat oliivipuiden joukossa...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play