Italia, Salerno
Sodan jälkeen Pasquale Battista perusti Cetaraan pienen elintarviketehtaan, joka keskittyi pääasiassa sardellien valmistukseen, ja hän johti sitä intohimolla ja ylpeydellä 90-luvulle asti. Sardellien käsittelyn ja Cetaran välinen yhteys on historiallinen, ja tänään, kuten eilen, perinne jatkuu herra Battistan lasten ansiosta. Ajan myötä tuotteemme maku ei ole muuttunut, samoin kuin käsittelyvaihee...
Portfolio (8)
Espanja, Santoña (cantabria)
Käyttämällä nimeämme Cantabrian kunnasta, olemme yrityksessämme onnistuneet uudistamaan säilyketuotannon käsitteen, tuoden kiistattoman modernin kosketuksen yhteen alueen perinteisimmistä kalastustoiminnoista. Anchoas de Santoña, SL:ssä hyödynnämme meren rikkautta herkuttelijoiden iloksi. Muunnamme tuoreen bocarten herkullisiksi puolivalmisteiksi anjoviksista öljyssä ja boqueronesista etikassa, k...
Portfolio (10)
Espanja, Sevilla
Olemme korkealaatuisten gourmet-tuotteiden valmistajia, jotka tulevat mereltä. Erikoisalaamme ovat käsin pinseteillä valmistetut, vähäsuolaiset Cantabrian anjovikset, joissa ei ole ruotoja. Lisäksi valmistamme muita gourmet-tuotteita, kuten marinoituja sardelleja tai Carbonerasin punakampasimpukoita säilykkeinä tai pakastettuna. Meillä on myös oma brändi ja franchising. Olemme läsnä sekä kansallisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Lisätietoja löytyy osoitteesta aquisantona.com...
Espanja, Sevilla
..."Sea Delight" valitsee vain parhaat raaka-aineet kaikille tuotteilleen brändinsä "Manuel Claros" kautta. Olemme laadukkaiden käsityövalmistajien tuottajia: - Anjovisfileet oliiviöljyssä - Tuoreet anjoviset etikassa - Anjovikset oliivien ja banderillojen kanssa - Sardinit oliiviöljyssä, sillit (luonnollisina, paprikalla ja suolakurkkujen kanssa rullina) - Gourmet-valikoima (anjovikset...
Portfolio (3)
Espanja, Colindres-Cantabria
Linda Playassa olemme erikoistuneet suolattujen anjovisten valmistukseen ja kaupankäyntiin. Vastaamme kansallisen ja kansainvälisen markkinan tarpeisiin. Valmistamme anjovisia ja suolatuotteita käsityönä. Sijaitsemme Colindresissa, joka on strateginen paikka Kantabrian alueella.
Anjovisfileiden valmistus ja vienti, säilötyt anjovikset. Erinomainen laatu. Erikoistuminen ravintoloihin ja herkkuihin. Horeca-kanava.
Ranska, Vitrolles
Micéli-yhtiö on asiantuntija alallaan, perinteisen osaamisen ja ammattikokemuksen perijä. Ihmisläheinen yritys, joka valitsee ja valmistaa parhaat anjovikset puhtaasti perinteitä kunnioittaen. Micéliä myydään suurissa myymälöissä sekä perinteisessä jakelussa Ranskassa ja Euroopassa. Yhtiömme on edustettuna useimmissa Euroopan maissa. Älä epäröi, vaan tule tutustumaan tuotteisiimme. Micéli vie sinut anjoviksen maailmaan: fileinä, käärittyinä, kastikkeessa, öljyssä, salaatissa ...
Espanja, Santander
... kuppisuklaata. Meillä on seuraavat sertifikaatit: Luomu, Biosuisse, Global G.A.P., G.R.A.S.P., CC Laatuvalvonta, Cantabrian anjovikset, D.O.Picón Bejes-Tresviso sinihomejuusto. Tarjoamme seuraavat EDUT: - Laajan valikoiman herkullisia tuotteita yhdeltä yhteyshenkilöltä. Tuottajahinnat. - Hallinta yhden tilauksen kautta, yhdellä laskulla ja tuontidokumentaatiolla. - Logistiikan ja jakelun resurssien optimointi. - Takuu siitä, että tuotteemme täyttävät kohdemaan terveysnormit.
Espanja, Laredo
Espanja, Bilbao
VALMISTAJAT KAIKIA SPANJALAISET RUOKATUOTTEET JA TYYPILLISIÄ BASKILAISET TUOTTEET. - Oliiviöljy - Rioja D.O. viinit - Iberialaiset tuotteet - Bonito del Norte - Cantabrian anjovikset - Lihatuotteet - Liköörit - Tyypilliset baskilaiset tuotteet...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play