...Bufalajuuston Ricotta kuuluu maitotuoteteollisuuden historiaan ja perinteeseen, ja se on symboli maataloudestamme sekä eteläisen Italian alueiden erityispiirteistä. Bufalajuuston Ricotta DOP on tuore maitotuote, joten se ei kypsy, ja se saadaan aikaan bufalamaidon heraproteiinien lämpökoagulaatiolla. Tämä raaka-aine on peräisin Bufalajuuston valmistuksesta, ja se antaa tuotteelle erityisiä rakenteellisia ominaisuuksia, kuten kermaisuuden ja pehmeyden, posliinisen valkoisen värin sekä voimakkaita aistittavia ominaisuuksia, joita voidaan kuvata hienovaraisena maidon aromina ja makeutena.
Portfolio (2)
Espanja, Madrid
...ALKUPERÄNIMI: CIGALES Sadonkorjuu tapahtui lokakuun alussa, ja se käsiteltiin hellävaraisesti murskaamalla ja viinirypäleiden varret poistamalla. Käyminen tapahtui hallitussa lämpötilassa. Tämän jälkeen suoritettiin maloottinen käyminen. Lopuksi viini kirkastettiin, vakautettiin ja pullotettiin.