Ranska, Saint-Bris-Le-Vineux
... kalkkipitoisista ja kivisistä alustoista. Viininvalmistus ja kypsytys Rypäleiden keruu täydellisessä kypsyydessä. Parhaiden terttujen valinta fotometrisen analyysin avulla sadonkorjuun vastaanotossa. Käyminen 15 päivän ajan. Pneumaattinen puristus laadun säilyttämiseksi. Mälolaktinen käyminen tynnyreissä. Kypsytys tynnyreissä (uudet tynnyrit ja 5 vuotta vanhat tynnyrit) 12 kuukauden ajan. Pullotus optimaaliseen aikaan ja viinin lepo ennen kaupallistamista. MAISTAMISMUISTIO Tämä kirsikanpunainen viini paljastaa monimutkaisen aromin. Tarjoilulämpötila: 16 - 18 °C...
Portfolio (60)
...Näitä aineita käsittelemme puolestanne: Aseton, jätevesiliete, aktiivihiili, vanhat värit, vanha öljy, alkoholit, vanhat maalit, vanha paperi, akut, porausemulsio, jarruneste, mustausliete, butyyliasetatti, kemikaalit, klooratut hiilivedyt, tislausjäämät, painovärit, painotalojätteet, rautaoksidiliete, emulsioseokset, rasvanpoistokylvyt, eroosioliete, etanoli, etyyliasetatti, suodatin- ja...
Portfolio (1)