ufs.country_names.RU, Saratov
... kypsennetään yleensä keittämällä tai hauduttamalla. Kuumentaminen tuhoaa soluseiniä ja tekee mausta makeampaa sekä ravintoaineista helpommin saatavilla. Hernekeittoa syödään monilla muilla alueilla maailmassa, mukaan lukien Pohjois- ja Keski-Euroopassa, Venäjällä, Iranissa, Irakissa ja Intiassa. Prosessoidut herneet ovat kypsiä herneitä, jotka on kuivattu, liotettu ja sitten kuumakäsitelty pilaantumisen estämiseksi. Valmiita herneitä myydään joskus kuivattuina ja päällystettyinä wasabilla, suolalla tai muilla mausteilla.
Portfolio (40)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Hernejauho on usein käytetty ainesosa leivässä, kakuissa, pastassa sekä tietyissä makeistuotteissa, kuten donitseissa ja kekseissä. Lisää hieman hernejauhoa, niin ruoka saa ihanan herneen maun ja siitä tulee hieman terveellisempää. Herneet ovat rikkaita C-, B- ja PP-vitamiineista sekä mineraaleista, kuten kalsiumista, magnesiumista, kaliumista, fosforista ja sinkistä. Kylmäjauhamisteknologia (t < 40°C) mahdollistaa suurimman osan vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen. Paino: 500 g...
Portfolio (116)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Vihreä paprika on köynnöksen hedelmä, joka kuuluu pippurikasviin, monivuotiseen kasviin Pippuriperheessä. Hedelmät kerätään ennen täyttä kypsymistä, kun niiden väri on tummanvihreä ja pinta kiiltävä. Vihreät herneet ovat erinomaisia kalaruokien ja äyriäisten kanssa, ne antavat mausteista makua liha- ja kasvishyytelöille, sopivat hyvin riistan ja sieniruokien sekä munien kanssa. Käyttö...
Portfolio (178)
ufs.country_names.RU, Moscow

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play