ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Ensimmäiset makeisteollisuuden rasvat Venäjällä, joiden trans-isomeeripitoisuus on enintään 1 %, on valmistanut EFKO vuodesta 2006. Suunniteltu laajan valikoiman makeistuotteiden valmistukseen: puolikiinteistä ja pehmeistä täytteistä kovien makeismassojen, kuten pralineiden, valmistamiseen.
Portfolio (16)
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
ufs.country_names.RU, Omsk
ufs.country_names.RU, Moscow
...Uskomaton itäinen makeus churchhela (chuch-hela) mehun ja pähkinöiden perusteella. Ainesosat: granaattiomenamehu, saksanpähkinän ydin, sokeri, korkealaatuinen vehnäjauho. Ravintoarvo 100 g tuotetta kohden: proteiinit 6 g, rasvat 16 g, hiilihydraatit 59 g. Energiarvo 396 kcal/1658 kJ. Tyhjöpakkauksessa. Vältä suoran auringonvalon vaikutusta. Nettopaino: 80 g. Parasta ennen: 180 päivää säilytyslämpötilassa +15 - +21 °C ja suhteellisessa ilmankosteudessa enintään 75 %.
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
... per 100 g: Proteiinit - 1,2 g, rasvat - 0,5 g, hiilihydraatit - 48 g, kuitu - 3 g Energiarvo per 100 g tuotetta (kcal / kJ): 224 kcal (937 kJ) Mineraalit mg per 100 g: Fe 2,45 K 2507 Ca 198 Ainesosat: Rypäle Luomu: Ei Raaka: Ei Gluteeniton: Kyllä...
Portfolio (111)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Ainesosat: luomukookospulppi, luomusokeri, vesi, guarkumi. Sitä käytetään samalla tavalla kuin klassista kondensoitua maitoa. Energia/ Proteiinit/ Rasvat/ Hiilihydraatit suhde: 277kcal, P - 1,44g, F - 20g, H - 24,23g Säilyvyys: 18 kuukautta...
Portfolio (8)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Valmistettu maissisiemenestä tärkkelyshydrolyysiprosessin avulla, jossa käytetään amylolyyttisiä fermentatiivisia aineita, minkä jälkeen hydrolysaatin suodatus, demineralisointi ja keittäminen tiettyyn kuiva-aineiden painosuhteeseen saakka. Kuiva-aineet 100 g:ssa, vähintään 77,6 g/g Hiilihydraatit, %, vähintään 100 Rasvat, % 0 Proteiinit, % 0 Energiarvo, kcal/100 g 310,4 Koostumus: Patoikka 100% / Siirappi 100% Kuiva-aineet, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Kokonaisjäännös, %, max: 0,40 Fruktoosi %: 9,0 - 12,0 Maltose %: 18,0 - 35,0 Glukoosi, %: 36,0 - 42,0...
Portfolio (6)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kätevä kansi - annostelija. Käyttö Käytä keittojen, kastikkeiden, salaattien, marinadien, liharuokien ja muiden valmistamiseen. Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Hiilihydraatit (g / 100g)… 11 Rasvat (g / 100g)… 3,0 Proteiinit (g / 100g)… 46 Energia-arvo (kcal / 100g)… 250...
Portfolio (178)
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Ainesosat: nopeasti pakastettu villi punainen mustikka ja karpalo, kasvatettu ilman kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Ei säilöntäaineita eikä keinotekoisia lisäaineita. Luomu. Valmis tuote. Sulata huoneenlämmössä ennen tuoreena syömistä. Uudelleen pakastaminen ei ole sallittua. Nettopaino: 300 g Ravintosisältö per 100 g: proteiinit – 0,5 g, hiilihydraatit — 10 g, rasvat – 0 g Energiatiheys per 100 g: 190 kJ / 45 kcal Säilytä lämpötilassa -15–18 ºC, suhteellinen kosteus 95%. Parasta ennen: 18 kuukautta valmistuspäivästä. Valmistuspäivämäärä on ilmoitettu pakkauksessa.
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Ivnyansky District
ufs.country_names.RU, Rabochii Poselok Kotelniki
ufs.country_names.RU, Pavlovskii District
ufs.country_names.RU, S. Novaya Usman

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play