Italia, Barletta
... kylmäesimaceroinnin, jota seuraa fermentointi terästankeissa valittujen hiivojen avulla noin 10 päivän ajan 24-26 °C:ssa ja kuorimacerointi. Tämän jälkeen tapahtuu lopullinen puristus pehmeillä puristimilla ja malolaktinen fermentointi teräksessä. Viini kypsyy ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä 18 kuukautta.
Espanja, ALBACETE
Viinitilat, joilla on Manchuela-alkuperämerkintä. Viinirypälemehun ja tiivisteiden tuottajat.
Italia, Bagnara Di Romagna
... tuottamiseksi: balsamiviinietikan ja viinirypälemehun valmistukseen käytettävät mehut, termisesti käsitellyt viinit ja kuohuviinipohjat, sekä laadukkaat valkoiset ja punaiset pöytäviinit. Modernin viinitilan, joka on varustettu mehu- ja viininkäsittelyyn tarkoitetuilla jääkaapeilla, vieressä on rypäleiden vastaanottamiseen tarkoitettuja syöttöaukkoja sekä kypsytyssäilytyspaikka viinipolttoaineen varastointiin tammitynnyreissä.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play