Ranska, Aix En Provence
Roger Sarret, leipurin poika, keksiä biscottia on ennen kaikkea unohtuneen tunteen tarjoamista, nautintoa ennen niukkuuden vuosia, oppimista uudelleen ja rohkeutta nauttia jälleen näistä pienistä päivittäisistä iloista. 65 vuotta myöhemmin Roger on yhä täällä, hänen asiakaskuntansa, joka on uskollinen laadulle, on kasvanut ja käsityötuotanto on laajentunut menettämättä laatukriteereitään. Tänään R...
Portfolio (31)
Ranska, Bayonne
Perustettu vuonna 1994, OKIN, joka tarkoittaa "leipuri" baskiksi, on perheyritys, joka sijaitsee Baskimaan rannikolla. Olemme yksinomaan leipureita. Perustamisestamme, 25 vuotta sitten, ja edelleen tänään, pysymme uskollisina leivälle. Leipä on ruoka, johon uskomme ja joka on ruokavalioimme perusta. Jatkamme kehittymistä, huolehtien jokaisesta yksityiskohdasta klassisissa leivissämme, samalla kun ...
Portfolio (44)