Açoresin tonnikala, joka on pyydetty ongella – Conserverie Santa Catarina
Ongella pyydetty tonnikala, joka sai Greenpeaceilta palkinnon vuonna 2011 maailman kestävimmin perinteisestä kalastustavastaan: "pesca de salto e vara".
Periaate? Yksi vapa ja yksi koukku kalastajaa kohti, ja hieman kärsivällisyyttä… Ei verkkoja eikä muita laitteita, jotka vahingoittavat merenpohjaa.
Huolellisesti valmistettu konservaariassa työskentelevien naisten toimesta, pehmeälihaista tonnikalaa kypsennetään suolavedessä, maustetaan ja pakataan, ennen kuin se purjehtii Normandiaan.
Kolumbiassa, missä maan käyttö on hyvin epätasaista, monet pienet tuottajat yhdistyvät luodakseen herkullisia alueellisia kahveja, jotka ovat intohimoisten ja rajalliset resurssit omaavien työntekijöiden yhteistyön tulosta. "Café Regional Caldas" tulee Caldasin departementista, kuuluisan kahvitrion sydämestä (Eje Cafetero), ja se on peräisin ekologisesta maataloudesta, joka perinteisesti on ollut ilman torjunta-aineita. Nauttiessasi "Café Regional Caldas" -kahvia, löydät tyypillisen maaseutukahvin, joka kuitenkin erottuu muista kolumbialaisista aluekahveista silkkisen rakenteensa ja alkuperäisen punapippurin makunsa ansiosta.
"Café Regional Caldas" on tehnyt koko Atlantin ylityksen purjealuksella minimoidakseen hiilijalanjälkensä. Sen jälkeen se on paahdettu käsityönä Normandiassa, jotta sen aromit ja maut saadaan esiin.
Korkealla vuoristossa La Vegassa (Cundinamarcan osasto Kolumbiassa) kasvavat El Tinto -perheyrityksen kahvipensaat. Carlo ja hänen perheensä vaalivat ikiaikaista osaamista viljelemällä ekologisesti erilaisia arabica-lajikkeita 1670 metrin korkeudessa, luonnollisen kasvillisuuden varjossa. Tämä poikkeuksellisen laadukas kahvi, joka on saanut useita palkintoja Kolumbiassa, syntyy tuottajan sekoittaessa kolmea arabica-lajiketta istutuksesta.
Kahvi El Tinto on tehnyt koko Atlantin ylityksen purjealuksella minimoidakseen hiilijalanjälkensä. Se on sen jälkeen paahdettu käsityönä Normandiassa, jotta sen aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa. Ostamalla premium-kahvia El Tinto, autat maksamaan tuottajille asianmukaisesti ja varmistamaan heidän ympäristöystävällisen maataloustapansa jatkuvuuden. Kannustat myös ranskalaista työtä merimiehille ja käsityöläispaahtajalle.
Café d'exception en grain Andaki pur arabica – Colombie 500g
"Andaki", niin minua kutsutaan Huilan pienillä tiloilla Kolumbiassa. Olen tyypillinen kahvi alueeltani: kevyt ja pehmeä, hieman hapokas sitruunaisilla vivahteilla.
Olen naisten kahvi, jotka ovat pääasiassa osallistuneet minun valmistukseeni. Valittu ja käsitelty naiskollektiivin toimesta, osallistun heidän työnsä taloudelliseen ja sosiaaliseen arvostamiseen kestävä kehitys mielessä.
Kahvi Andaki on tehnyt koko Atlantin ylityksen purjealuksella minimoidakseen hiilijalanjälkensä. Se on sen jälkeen paahdettu käsityönä Normandiassa, jotta sen aromit ja maut saadaan esiin. Ostamalla premium-kahvia Andaki, autat maksamaan tuottajille oikeudenmukaisesti ja varmistamaan heidän ympäristöystävällisen maataloustapansa. Tuet myös ranskalaista työtä merimiehille ja käsityöpaahdolle.
Poikkeuksellinen sekoitus (lajikkeet Castillo ja Colombia).
Kevyt ja pehmeä aromi, hieman hapokas sitruunaisilla vivahteilla.
Tuote valittu BEST OF BEST -palkinnolle Gourmet-valintamessuilla 2023 Pariisissa.
VIJAYA-kuivattu mandariini on kuivattu ilman lisäaineita. Mehevä ja hieman hapokas, se tuo raikkautta terveellisiin ja ravitseviin alkupaloihin.
Enemmän kuin pelkkä herkku, se on todellinen makujen ja aromien tiivistymä. Sen makea ja hapokas maku tuo eksoottisen vivahteen ruoanlaittoosi.
Se on täynnä terveyshyötyjä ja hyvinvointia. Maukas ja raikastava, se on luonnollinen ja terveellinen välipala, joka sopii mihin tahansa aikaan päivästä.
Viite:14272
Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Cashew-pähkinän laatu määräytyy pääasiassa sen koon ja värin mukaan. Mitä valkoisempi ja norsunluunvärinen siemen on, sitä parempi sen laatu. Rapsakka ja hienostunut VIJAYA Reilun kaupan kokonainen cashew-pähkinä on erinomaista laatua; se on luonnollinen pähkinä, ilman lisättyä suolaa, eikä se ole saanut mitään maustamista tai uppopaistamista. Se ilahduttaa aperitiivisi ja ruoanlaittotaitojasi.
Viite: 20900
Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - VIJAYA:n sokeroitu inkivääri kasvatetaan vuoristossa, lähellä Wanzai County:n suojeltua metsää (Kaakkois-Kiinassa). Inkiväärin juuri valitaan huolellisesti, jotta se ei olisi liian kuitumaista.
Käytetty sokeroimismenetelmä säilyttää inkiväärin parhaat ominaisuudet.
VIJAYA tarjoaa kattavan valikoiman reilun kaupan sertifioitua sokeroitua inkivääriä: medaljonkeja, murusia, tankoja ja palasia. Sokeroitu inkivääri tikuissa on täydellinen kumppani leivonnaisten maustamiseen. Ja vieläkin voimakkaampaa makua varten valitse sokerittomat inkivääripalat.
Mitä tulee sokeroituun inkivääriin Rapadura-sokerilla, se on yksinkertaisesti nautittava kuin puhdas herkku sen makean karamellin tuoksun ansiosta...
Viite: 28081
Turkista kotoisin oleva VIJAYA:n paahdettu hasselpähkinäjauhe on peräisin GOOD FOOD FOUNDATIONin luomuprojektista; säätiö, jota VIJAYA on tukenut sen perustamisesta vuodesta 1986.
VIJAYA tarjoaa nyt myös paahdettua hasselpähkinäjauhetta Italiasta.
Viite: 10901
Muut pakkaukset IRTO ja PUSSIT: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Tämä täysruokosokeri, joka on peräisin Etelä-Amerikasta, saadaan puristamalla sokeriruokoa ja sitten haihduttamalla vettä, ennen kuin se raastetaan (josta se saa nimensä). Costa Ricasta kotoisin oleva VIJAYA Rapadura Sokeri on jalostamaton ja sillä on epätasainen rakeisuus. Sen korkea melassapitoisuus antaa sille tummanruskean värin ja kevyesti karamellisoituneen aromin. Se herättää makunystyrät ja tarjoaa intensiivisiä makuelämyksiä. On kuitenkin tärkeää olla liioittelematta ja nauttia sitä kohtuudella.
Premium-luokan luonnonkumimme täyttää ja ylittää globaalit standardit, tarjoten poikkeuksellista laatua ja kestävyttä teollisiin ja kuluttajasovelluksiin.
Tutustu brändisi loputtomiin räätälöintimahdollisuuksiin valkoisen etikettin Shilajit-tuotesarjan luomispalvelumme avulla.
Tarjoamme sinulle vapauden suunnitella ainutlaatuinen tuote, joka on uskollinen brändisi ydinajattelulle.
Shilajit, sen elvyttävien ja energisoivien ominaisuuksien ansiosta, on täydellinen valinta tuotevalikoimasi laajentamiseen.
Asiantuntijatiimimme on täällä opastamassa sinua jokaisessa prosessin vaiheessa, kaavan kehittämisestä pakkaamiseen, varmistaen, että Shilajit-tuotesarjasi heijastaa täydellisesti brändisi arvoja ja identiteettiä.
Sitoutumisemme laatuun ja aitouteen takaa, että voit tarjota asiakkailleen poikkeuksellisen tuotteen, joka erottuu markkinoilla.
Vapauta brändisi potentiaali jo tänään valkoisen etikettin Shilajit-tuotesarjan luomispalvelumme avulla...
Eurooppalainen erikoistuja luonnolliselle pakistanilaiselle shilajitille.
Vuodesta 2021 YOOKA SHILAJIT on erikoistunut korkealaatuisen käsintehdyn shilajitin toimittamiseen Pakistanista, joka kerätään korkealta Himalajan vuoristosta, taaten puhtauden ja tehokkuuden perinteisten ja huolellisten käsittelymenetelmien avulla.
Shilajit on luonnollinen aine, jota on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä lääketieteessä, ja se on tunnettu monista terveyshyödyistään.
Ranskalainen vuorimieli, pakattu 250 g lasipurkkiin. Se on monikukkainen hunaja, jolla on kiteinen rakenne ja intensiivisyys, joka vaihtelee voimakkaasta erittäin voimakkaaseen; sen väri on meripihka.
Luonnollinen sekoitus, joka yhdistää hunajan pehmeyden ja karvaan appelsiinin hyödyt, jotka edistävät luonnollista unta. Luonnollinen sekoitus, joka yhdistää hunajan pehmeyden ja kurkuman hyödyt, jotka tukevat nivelten terveyttä. Culture Miel on työskennellyt erikoistuneen ravitsemustutkimuslaboratorion kanssa tämän valmistteen kehittämiseksi. Päivittäinen annostus tehokkuuden varmistamiseksi sekä terveysväitteet on merkitty etikettiin. Nautitaan kuumana tai kylmänä juomana tai muussa käytössä.
Kaakaopuu kasvaa trooppisilla alueilla, joissa sade ja aurinko ovat runsaita. Se voi kasvaa jopa 15 metriin korkeuteen luonnossa, ja sen hedelmä, kaakaopalko, sisältää jopa 55 kaakaopapua, joita käytetään kuuluisan kaakaojauheen valmistukseen. VIJAYA:n vähärasvainen kaakaojauhe on syvän ruskeanpunainen, sillä on emäksinen pH ja rasvapitoisuus 10–12%. Sen erittäin voimakas maku, joka pysyy suussa, ja sen aromikkaat ominaisuudet vievät sinut matkalle täyteläisten makujen kokemuksiin.