Himbeerasemöljy saadaan, kuten nimestä voi päätellä, vadelman siemenistä. Se on kevytrakenteinen, imeytyy hyvin ja tekee ihosta kevyesti kosteutetun ja joustavan. Himbeerasemöljyä käytetään yleisimmin kasvojenhoidossa, herkällä, allergisella ja kuivalle iholle hieronnassa sekä hiustenhoidossa. Nämä rasvahapot ovat erittäin suosittuja kaikentyyppisille iholle, erityisesti rasvaiselle, koska ne auttavat säätelemään talin tuotantoa ja estämään mustapäiden muodostumista. Ne edistävät myös ihon värin tasoittumista, värimuutosten häivyttämistä ja helpottavat ainesosien pääsyä ihon syvempiin kerroksiin. Öljy sisältää myös A- ja E-vitamiineja. Öljyllä on anti-aging-vaikutuksia, se tukee elastaanin ja kollageenin tuotantoa ja hidastaa ikääntymisprosessia. Se tukee suojaa UVB-säteilyltä, on hyvin kosteutettu ja lisää ihon elastisuutta ja kiinteyttä, nopeuttaa ihon uusiutumista.
Seesami on löytänyt käyttöä lääketieteessä, kosmetiikassa ja ruoanlaitossa ravintoarvojensa runsauden ansiosta. Seesaminsiemenet voivat olla valkoisia, punaisia, ruskeita tai mustia, ja useimmiten keittiöissä kohtaamme valkoisia ja mustia. Seesaminsiemenet antavat ruoille erityisen aromin ja pähkinäisen maun. Ne ovat tahinin - seesamipastan - pääkomponentti, jota lisätään muun muassa hummukseen ja halvaan. Sezamoli, seesamaminoli ja seesami, luonnolliset antioksidantit, joita esiintyy siemenissä, tekevät seesamista äärimmäisen vastustuskykyisen härskiintymiselle. Seesaminsiemenet ovat kalsiumin vahvistamisen aarre. Ne ovat runsas antioksidanttien ja fytosterolien lähde, jotka ovat tarpeen sydämen asianmukaiselle toiminnalle. Seesami sisältää A-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B3, B6 ja B9), E-vitamiinia sekä mineraaliyhdisteitä: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, mangaania, kuparia, kaliumia, natriumia, kalsiumia ja rautaa.
Valkoinen unikko on vähemmän tunnettu kuin siniset unikonsiemenet, vaikka se on loistava lisä erilaisiin leivonnaisiin ja muuhun. Se erottuu makealla ja herkällä maullaan. Se sisältää arvokkaita ravintoarvoja. Se on runsas lähde rasvahappoja, proteiinia ja kuitua. Se on erittäin suosittu itämaisessa keittiössä. Se on rikas B-vitamiineista, sisältää E-vitamiinia ja foolihappoa. Valkoiset unikonsiemenet ovat loistavia erilaisissa jouluaaton ruokalajeissa, kuten kutia, makowce tai erilaiset nyytit. Ne myös täydentävät kakkujen, piirakoiden ja makean kotitekoisen leivän makua täydellisesti. Lisäksi voimme ripotella niitä salaatteihin, voileipiin, mysliin, puuroon tai cocktaileihin. Se on välttämätön ainesosa Pyhän Martin croissanteissa. Huomautukset: Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.
Seesami on käytetty ravintoarvojensa rikkauden vuoksi lääketieteessä, kosmetiikassa ja keittiössä. Seesaminsiemenet voivat olla valkoisia, punaisia, ruskeita tai mustia, ja niitä tavataan enimmäkseen keittiöissä, joissa käytetään valkoista ja mustaa. Seesaminsiemenet antavat ruoille erityisen aromin ja pähkinäisen maun. Ne ovat tahinin, seesamipastan, pääkomponentti, jota lisätään muun muassa hummukseen ja halvaan. Seesamoli, seesamamiin ja seesami, luonnolliset antioksidantit, joita esiintyy siemenissä, tekevät seesamista erittäin vastustuskykyisen härskiintymiselle. Seesaminsiemenet ovat kalsiumin vahvistamisen aarreaitta. Ne ovat runsas lähde antioksidanteille ja fytosteroleille, jotka ovat tarpeen sydämen normaalille toiminnalle. Seesaminsiemenet sisältävät vitamiineja A, B-ryhmästä (B1, B2, B3, B6 ja B9), E sekä mineraaliyhdisteitä: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, mangaania, kuparia, kaliumia, natriumia, kalsiumia ja rautaa.
Kloorofilla on makean veden levä, joka on rikas monista ravintoaineista. Se on kalliimpaa kuin spirulina sen pidemmän ja monimutkaisemman tuotantoprosessin vuoksi. Sen koostumuksessa on muun muassa C-, D- ja E-vitamiineja sekä B-ryhmän vitamiineja. Se on myös arvokas raudan, kalsiumin, sinkin, fosforin ja jodin lähde. Sen tummanvihreä väri johtuu klorofyllin läsnäolosta. Kloorofilla on erityisen suosittua kasvissyöjien, vegaanien, raskaana olevien naisten ja aktiivisten urheilijoiden keskuudessa, koska se sisältää B12-vitamiinia ja rautaa. Se sisältää yli kaksi kertaa enemmän nukleiinihappoa ja klorofylliä kuin spirulina, mutta vähemmän proteiinia ja hieman beetakaroteenia. Kloorofilla on ainoa vihreä lähde ravintoaineelle, jota kutsutaan kloorofillan kasvutekijäksi (CGF). CGF:n ansiosta se parantaa kasvuprosesseja lapsilla, ylläpitää terveyttä vanhemmalla iällä, parantaa vammoja ja käynnistää kasvun siellä, missä se on pysähtynyt sairauden tai rappeutumisen vuoksi.
Mustakumina (Nigella sativa L.) tunnetaan myös nimillä mustakumina, puutarhamustakumina, musta seesami tai musta kumina. Se on monivuotinen kasvi, jolla on sinisiä tai valkoisia kukkia. Pienet, mustat mustakuminan siemenet ovat luonnollisten ainesosien rikkaita, jotka auttavat huolehtimaan kehosta. Se on paitsi terveellinen, myös maukas lisä ruokiin. Niitä voidaan käyttää mausteena monissa ruoissa, esimerkiksi salaattien ja leivonnaisten päälle, ja mustakuminan öljyä voidaan lisätä erilaisiin ruokiin tai nauttia suoraan. Mustakuminan siemenistä löytyy aineita kuten: tymokiini - yhdiste, jolla on voimakas allergiaa estävä, antioksidanttinen, tulehdusta ehkäisevä, sienitautien torjunta- ja bakteereja tappava vaikutus. Kasvi on rikas terveellisistä rasvahapoista, E-vitamiinista ja beetakaroteenista, sekä B-vitamiineista, biotiinista - terveelle iholle ja hiuksille, sekä hermoston normaalille toiminnalle, ja lukuisista mineraalisuoloista - kalsiumista, raudasta, kaliumista, sinkistä, fosforista ja kuparista.
Tahini on paahdettua seesamipastaa, joka on erittäin suosittua Lähi-idässä. Se on yhä suositumpaa korkean ravintoaine-, vitamiini- ja mineraalipitoisuuden vuoksi. Sitä käytetään kikhernepastan, eli hummuksen, valmistamiseen, baba ghanoushin (munakoisoruoka), halvan, tahinikastikkeen, dippinä, ja se toimii lisänä kakuissa ja jälkiruoissa. Seesaminsiemenet sisältävät vitamiineja: A, B1, B2, B3, B6 ja B9 sekä E, ja suuria määriä sinkkiä, fosforia, magnesiumia, mangaania, kuparia, kaliumia, natriumia, kalsiumia ja rautaa. Ne sisältävät proteiineja ja kuituja, terveellisiä tyydyttymättömiä rasvahappoja ja antioksidantteja. Seesaminsiemenet sisältävät kahta ainutlaatuista ainetta: sesamiinia ja sesamoliinia. Molemmat kuuluvat lignaanien ryhmään, joilla on kolesterolia alentavia ominaisuuksia. Sesamiini on myös antioksidantti, joka suojaa maksaa.
Saksanpähkinät ovat ensimmäisellä sijalla kaikista pähkinöistä EFA:iden, eli välttämättömien rasvahappojen, määrässä. Ilmeisesti 3 pähkinää kattaa jo päivittäisen tarpeen omega-3-rasvahapoille. Ne sisältävät myös L-arginiinia, ainetta, joka vaikuttaa verisuonten laajentumiseen. Italialaiset pähkinät sisältävät suuria määriä antioksidantteja, ja ne ovat arvokas proteiinin, kuidun sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Tutkimukset osoittavat, että saksanpähkinöiden säännöllinen kulutus voi auttaa sydänsairauksien kehittymisen ehkäisyssä. Pähkinöissä olevilla monityydyttymättömillä rasvahapoilla ja kasvisteroleilla on myönteinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään - ne vähentävät LDL (huono kolesteroli) -tasoa, niillä on tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia, ne vähentävät veren viskositeettia ja taipumusta verihyytymien muodostumiseen. 100 g:ssä energiaa keskimäärin 2681 KJ/692 kcal - 34 % RWS* Rasva 60.3 g - 86 % mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 6.56 g - 33 % hiilihydraatit 18 g - 7 % mukaan lukien sokerit 2.2 g - 2 % kuitu 6.5 g Proteiini 16 g - 32 % Suola 0.
Vegaaninen paprykarz on 100 % kasvipohjainen tuote, joka perustuu vihanneksiin ja hirssiin. Luonnollisten mausteiden lisäys korostaa sen hienostunutta makua. Ihanteellinen voileipiin, paahtoleipiin, tuoreisiin sämpylöihin tai muuhun suosikkileipään. <strong>Koostumus:</strong> keitetty hirssi 34 %, tomaatit, punainen paprika 12 %, porkkana, sipuli, luonnollinen valkosipuli, merisuola, luonnollinen pippuri, luonnolliset mausteet, seesami <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 760kJ/182kcalRasva 5,1g josta tyydyttyneet rasvahapot 0,4gHiilihydraatit 9,1g josta sokerit 1,6gProteiini 3,6gKuitu 2,8gSuola 0,9g <strong>Käyttö</strong>Paprykarz on erinomainen lisä voileipiin, paahtoleipiin ja kaikenlaisiin leipiin. <strong>Huomautukset</strong>Säilytä enintään 20 °C:ssa. Avattu tuote säilytetään jääkaapissa ja käytetään 48 tunnin kuluessa.
Magnesiumsulfaatti, joka tunnetaan myös Epsom-suolana, englantilaisena tai karvaana suolana, on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka sisältää runsaasti kahta elementtiä: magnesiumia ja rikkiä. Epsom-suola on saanut nimensä Englannin Epsom-kaupungista, jossa 1600-luvulla tätä yhdistettä alettiin saada haihduttamalla paikallisten lähteiden mineraalivettä. Epsom liukenee hyvin veteen ja sen maku on karvas. Sitä käytetään laajasti lääketieteessä, farmakologiassa, eläinlääketieteessä ja kosmetologiassa. Magnesium on tarpeen lihasten ja hermoston oikean toiminnan kannalta. Se säätelee sydämen ja verenkiertoelimistön toimintaa. Riittävä magnesiumtaso vähentää sydänkohtauksen ja verisuonisairauksien riskiä. Se tarjoaa antiseptisiä ja sienitautien torjuntaominaisuuksia. Nopeuttaa haavojen paranemista ja vähentää tulehdusta. Se auttaa poistamaan haitallisia aineita kehostamme, mukaan lukien raskasmetalleja.
Mantelivoi, jota kutsutaan myös mantelipastaksi, on valmistettu 100 % paahdetuista manteleista ilman turhia lisäaineita. Mantelit sisältävät runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat eivät lisää "huonon" kolesterolin uhkaa. Lisäksi niiden säännöllinen kulutus voi vähentää kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös rikkaita E-vitamiinin, tunnetun antioksidantin, joka estää hapettumisprosessit, puhdistaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit auttavat ylläpitämään terveitä luita kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinien ja sinkin avulla. Lisäksi mantelit sisältävät: B-vitamiineja, kuituja ja fosforia. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> mantelit & nbsp; <strong> ravintoarvot 100g: ssä </strong> energiarvo 2612kj / 630kcal - 31% RWS * Rasva 52G - 74%, mukaan lukien hapot.
Rennot pähkinät ovat saaneet nimensä erityisestä muodosta, joka muistuttaa munuaista. Toisin kuin muut pähkinät, ne erottuvat makeudellaan ja selkeällä pehmeydellään. Cashew-pähkinätaikina, yksinkertaisen koostumuksensa ansiosta, pystyy tarjoamaan useita arvokkaita vitamiineja ja mineraaleja ihmiskeholle. Terveet tyydyttymättömät rasvahapot ansaitsevat erityistä huomiota. Lisäksi cashew-pähkinät tarjoavat meille annoksen tarvittavia vitamiineja: A, D, E ja K, sekä mineraaleja kuten: kalsium, fosfori, kalium, kupari ja rauta. Cashew-pähkinät eivät ole vain erinomainen energian, vitamiinien ja mineraalien lähde, vaan myös proteiinia. Siksi ne voivat osoittautua arvokkaaksi lisäykseksi niiden ruokavalioon, jotka luopuvat päivittäin lihasta ja eläinperäisistä tuotteista. Sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi kastikkeissa ja salaattikastikkeissa sekä kuivassa aasialaisessa ruoanlaitossa.
Amarantti, jota kutsutaan myös Jarłatiksi, on yksi vanhimmista kasveista, joita ihminen on alkanut viljellä. Sen terveysvaikutuksia arvostivat asteekit, lakow ja mayat. Nykyään se kuuluu "Super Foods" -ruokakategoriaan. Amarantti, kuten kvinoa, on Pseudozybuż. Se sisältää suuria määriä rautaa, ei sisällä gluteenia ja on kuitupitoisuuden ja hyvin imeytyvän proteiinin lähde, joka sisältää joukon välttämättömiä aminohappoja. Vilja sisältää tyydyttymättömiä happoja, joiden ansiosta se vähentää ateroskleroosin ja muiden sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Lisäksi se sisältää B-vitamiineja, A-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja: mainittua rautaa, kalsiumia ja magnesiumia, fosforia, kaliumia. Amarantti sisältää Skvaleenia - aineita, joilla on suuri voima. Skvaleen on orgaaninen yhdiste, luonnollinen komponentti kehon lipideissä. Se suojaa ulkoisilta tekijöiltä ja helpottaa teollisen ihmistoiminnan seurauksena syntyneiden myrkkyjen poistamista.
Vihreä kahvi on epämukavia kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on herkkä vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että keräyksen jälkeen sitä ei altisteta savustamisprosessille. Sen koostumuksessa, stimuloivan kofeiinin lisäksi, löytyy myös klorogeenihappoa, jota pidetään rasvanpolton nopeuttamiseen liittyvänä ominaisuutena. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Rasva 13g - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.8g - 4% hiilihydraatit 40g - 15% mukaan lukien sokerit 0g - 0% proteiini 11g - 22% kuitu 30g suola 0g - 0% *RWS - viite ruokaarvo <strong> käyttö </strong> vihreän kahvin valmistuksessa, muista oikea veden lämpötila (optimaalinen lämpötila on noin 90 astetta), koska liottaminen
Arganöljy saadaan arganhedelmistä (latinalaisamerikkalainen argania), tarkemmin sanottuna niiden pienistä siemenistä. Se on runsas mikroelementtien ja vitamiinien lähde. Öljy on rikas tyydyttymättömistä rasvahapoista, noin 80 %, pääasiassa linolihappoista omega-6:sta ja öljyhappoista omega-9:stä. E-vitamiinin ansiosta sillä on voimakkaat antioksidanttiset ja suojaavat ominaisuudet, ja se elvyttää ja sävyttää ihoa. Tyydyttymättömien rasvahappojen pitoisuus tukee epidermiksen hydrolipidikerroksen luonnollista uusiutumista, vähentää rasvaisuutta, on tulehdusta ehkäisevää ja rauhoittavaa. Öljyhappo tukee lisäksi vaikuttavien aineiden imeytymistä - sekä öljyssä itsessään että kosmetiikassa, jossa on arganöljyä. Arganöljyä voidaan käyttää ihon, hiusten ja kynsien hoitoon. Sitä voidaan käyttää suoraan tai muiden kosmetiikoiden kanssa. Arganöljyä voidaan käyttää myös koko keholle. Nuorentaminen ja uusiutuminen - kaada 5-10 ml öljyä 1/3 kuumaa vettä.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutuksia ja auttaa kehoa sopeutumaan epäedullisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Kyseessä on sieni, joka esiintyy pohjoisella pallonpuoliskolla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa, ja jota Puolassa kutsutaan nimellä: Podkorowy Slottore. Vaikka visuaalisesti se ei näytä kovin houkuttelevalta kulutuksen kontekstissa, Chaga-sieni voittaa suosiota länsimaissa sen mahdollisten terveyshyötyjen vuoksi. Sienessä on valtavia määriä melaniiniväriainetta. Kun sieni altistuu auringolle, sen ulkopinta muuttuu syvän mustaksi, kun taas sisäosa pysyy vaalean oranssina. Puolassa Chaga on osittain suojeltu laji.
¿Sabías que las personas alérgicas al trigo, la cebada y otros cereales casi nunca reaccionan con alergias a la hierba verde de estos cereales? La cebada joven también conocida como cebada o sangre verde, es una forma natural de proporcionar al cuerpo la dosis necesaria de Proteínas, minerales, vitaminas y enzimas. Gracias al rico contenido de nutrientes, la cebada joven ayuda a disfrutar de la salud y el bien. La hierba de cebada es una fuente natural de vitaminas, proteínas, minerales. Es una fuente de vitaminas B6, C, ácido fólico, calcio, hierro, magnesio, potasio, zinc. Tiene un alto contenido de fibra. La hierba de la mayoría de los cereales también contiene trazas de vitamina B12. La acumulación contribuye a la coagulación de sangre adecuada, ayuda en el funcionamiento adecuado de los músculos y es necesario para mantener huesos y dientes saludables. El magnesio contribuye a una reducción del cansancio y la fatiga, ayuda en el funcionamiento adecuado del sistema nervioso, así como en el equilibrio electrolítico.
Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Chili Con Pinto on herkullinen ruoka, joka on valmis 5 minuutissa. Sen ei tarvitse olla epäterveellistä nopeasti! Purkki on täynnä vihanneksia, papuja ja mausteita ilman sokerin, palmuöljyn tai säilöntäaineiden lisäystä. Se sisältää kuitua, proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja. Purkissa on 2 annosta ruokaa. Pinto-papu on vaalean beige lajike, jossa on tyypillisiä burgundin värisiä pilkkuja. Se on arvokas ravintokuidun, proteiinien sekä terveyden ylläpitämiseen tarvittavien vitamiinien ja mineraalien lähde. Pinto-papujen sisältämät ainesosat säätelevät kolesterolia, estävät verensokerin nopeaa nousua ja vaikuttavat positiivisesti hermoston toimintaan. Papuja, kikherneitä, sipuleita, selleriä ja porkkanoita on ravintokuidun, antioksidanttien ja vitamiinien, mukaan lukien B, C, foolihappo, kalsium, rauta, magnesium, kalium ja sinkki, lähde.
Sooda - natriumbikarbona - on löytänyt laajan käytön lääketieteessä, keittiössä, kosmetiikassa ja muissa alueissa. Sillä on erittäin suuri määrä käyttötarkoituksia. Ehkä tunnetuin on sen käyttö kaikentyyppisissä leivonnaisissa. Se on myös monien kosmetiikkatuotteiden ja puhdistusaineiden ainesosa. Sitä lisätään hiusten shampoisiin, suuvesiin ja hammastahnoihin. Kosmetiikassa se sopii erityisesti rasvaiselle ja akneiholle. <strong>Käyttö</strong>Soida on erinomainen hajujen neutraloimisessa ja puhdistamisessa. Aine voi poistaa vaikeita tahroja, eliminoida epämiellyttäviä hajuja ja auttaa uunin tai mikroaaltouunin puhdistamisessa. Soida omaa lievästi syövyttäviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä erinomaisen lian puhdistamiseen eri pinnoilta. Sitä voidaan käyttää kalkin poistamiseen vedenkeittimestä, kattiloista tai kahvinkeittimestä. Se toimii erinomaisesti puhdistusaineena keittiön ja kylpyhuoneen pinnoilla.
El largo cabello, también llamado azafrán indio, y ampliamente conocido como cúrcuma es una planta de la familia de jengibre, que crece salvaje en la India y crece en países con un clima tropical. Esta planta se obtiene con una especia y un tinte amarillo llamado curcumina. Curkuma es un componente indispensable de las mezclas de especias, por ejemplo, curry. Curvey. Moltea en gran medida los cubiertos (especialmente de madera y plástico), que se adquiere y se mezcla con un plato cocido. En la industria alimentaria, la cúrcuma se usa para colorear mantequilla, mayonesa, pasta y queso. Poulas, sopas de crema y tortillas. Se adapta a los platos con legumbres (frijoles, garbanzos, lentejas, soja). Un ingrediente imprescindible de todos los platos de curry y otros platos indios. Un hermoso color amarillo les dará un hermoso color amarillo. Toteras de salud populares. <strong> receta </strong> <em> <strong> dispara con cúrcuma a inmunidad < /Strong> </em> <ul> <li> 2 limones </li> <li> 1 na
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yhteinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutuksia ja sopeuttaa keho haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Kiinalainen monimuotoisuus <em>(Cordyceps sinesis)</em> on loiskasvi, joka kuuluu dyczniki-perheeseen, ja sen hedelmäkappaleilla on tyypillinen muoto, joka muistuttaa mailaa. Se on endeeminen laji, joka on tyypillinen Tiibetin korkeuksille ja Himalajalle. Cordycepsia on tunnettu ja käytetty kiinalaisessa lääketieteessä satojen vuosien ajan, ja sitä kutsutaan "ihmeelliseksi lääkkeeksi". Silloin sitä käytettiin valmisteena, joka tukee munuaisten, maksan, sydämen ja keuhkosairauksien hoitoa. Ensisijaisesti siitä valmistettiin infuusio, joka palautti elinvoiman ja voiman. Sitä on käytetty vuosien ajan dementian, kehon ikääntymisen ehkäisemiseen ja fyysisen kunnon parantamiseen. Kiinalaisella monimuotoisuudella on immunostimulatoiva vaikutus, joka vahvistaa synnynnäisiä immuunimekanismeja.
Kalakollageeni kapseleissa on tuote, joka on saatu Tołpyga-nimisestä valkoisesta nahkakalasta: makean veden kalasta, joka ravitsee itseään planktonilla ja hienoilla kasviruoilla. Tämä kala pyydetään valvotuista vesistöistä eläinlääkärin valvonnassa. Varmistetaan jatkuvasti, että veden saastuminen raskasmetalleilla on minimoitu. Kollageeni on pitkäketjuinen aminohappo ja runsain proteiini ihmisen kehossa. Se on suuri osa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Sitä käytetään nivelkipujen ja nivelrikon yhteydessä, liikuntaelinten, kuten jänteiden, kohdalla. Se vaikuttaa ruston uusiutumiseen, haavan paranemiseen, vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Kapselit - 340 mg <strong> käyttö </strong> 2-4 kapselia päivässä (aamulla tai illalla) runsaasti vettä juoden. Suositeltu käyttöaika valmisteelle on 3 kuukautta. Tuotetta eivät saa käyttää henkilöt, jotka ovat allergisia millekään sen ainesosista.
Maissitärkkelys, jota kutsutaan myös Maizena-nimellä, saadaan valkoisista maissinjyvästä, toisin kuin maissijauho, joka saadaan maissin pavuista. Se on valkoista, eikä sillä ole makua tai hajua. Se esiintyy jauhemaisessa muodossa. Oikean vesimäärän kanssa se muodostaa eräänlaista puuroa. Maizena kuuluu elintarvikkeisiin, se on gluteeniton ja liukenee hyvin veteen. Energiapitoisuus 1505 kJ / 354 kcal - 18 % RWS * GAD 0,1 g & LT; 1 %, mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0 g - 0 % hiilihydraatteja 88 g - 34 %, mukaan lukien sokerit 0 g - 0 % proteiinia 0,3 g & LT; 1 % suolaa 0,025 g & LT; 1 % * RWS - Viitearvo <strong> käyttö </strong> Tärkkelystä voidaan käyttää jauhon korvikkeena, keittojen ja kastikkeiden sakeuttamiseen, leivän, vanukkaiden ja kotitekoisten kakkujen valmistamiseen. Maizenaa voidaan myös käyttää erilaisten tahrojen (öljy, ruoka, jne.) puhdistamiseen pinnalta.
Maissitärkkelys, jota kutsutaan myös nimellä Maizena, saadaan valkoisen maissin heteistä, toisin kuin maissijauho, joka saadaan maissin jyvistä. Se on valkoista, eikä sillä ole makua tai hajua. Se esiintyy jauheena. Oikean vesimäärän kanssa se luo eräänlaista taikinaa. Maizena kuuluu dieettituotteisiin, se on gluteeniton ja liukenee hyvin veteen. Energiasisältö 1505kJ/354kcal - 18%RWS*rasva 0.1g < 1% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0g - 0%hiilihydraatit 88g - 34% mukaan lukien sokerit 0g - 0%proteiini 0.3g < 1%suola 0.025g < 1%*rWS - viitearvo ruokatuotteille <strong> käyttö </strong> Tärkkelystä voidaan käyttää jauhon korvikkeena, keittojen ja kastikkeiden sakeuttamiseen, kotitekoisen leivän, vanukkaan ja kakkujen valmistamiseen. Maizenaa voidaan myös käyttää pintojen puhdistamiseen erilaisista tahroista (öljy, veri, veri, veri).
C-vitamiini, eli askorbiinihappo, on ravintolisä jauhemaisessa muodossa. C-vitamiini on hyvin tunnettu ja sitä käytetään ei vain lääketieteessä. Sillä on myös sovelluksia kosmetiikassa - voimakkaana antioksidanttina se torjuu vapaita radikaaleja, jotka ovat vastuussa ihon ikääntymisprosesseista. Ihmisen elimistö ei tuota C-vitamiinia, joten meidän on saatava sitä ravinnosta ja ravintolisistä. C-vitamiinin puutokset voivat johtaa useisiin oireisiin: lisääntynyt väsymisen taipumus, lihas- ja nivelkivut, taipumus mustelmiin, turvonneet ja heikentyneet ikenet, heikentynyt immuunijärjestelmä ja pahimmissa tapauksissa skorbuutti. Mikä on siis C-vitamiinin rooli elimistössämme? C-vitamiini yhdistetään useimmiten flunssaan, johon sitä yleensä annetaan. Valitettavasti se ei toimi suojaavana tekijänä, kun infektio on jo kehittynyt, mutta sen säännöllinen nauttiminen vähentää flunssan ja infektioiden riskiä. C-vitamiini osallistuu muun muassa.
Jojobaöljy on aine, joka parantaa ihon ja hiusten ulkonäköä. Se auttaa ylläpitämään riittävää kosteutusta, tekee ihosta sileän ja kiinteän, ja hiukset ovat kiiltävät ja vahvat. Se on tuote, joka ei tuki huokosia, minkä vuoksi sitä suositellaan kaikille ihotyypeille. Stutfohlen Jojoba sisältää skvaleenia, jolla on bakteereja tappavia ja sienitautien vastaisia ominaisuuksia, A- ja E-vitamiineja, rasvahappoja, miristihappoa ja fytosteroleja. Kosteuttaa, kosteuttaa, kosteuttaa ja kosteuttaa, ja öljyttää ihoa ja hiuksia. Sitä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Carra Dry tuottaa liian vähän talia. Jojobaöljy korvasi nämä puutteet täydellisesti ja estää ihon kuivumisen. Se ravitsee ja kosteuttaa. Se ylläpitää luonnollista happamuutta ihon reaktiossa. Rasvainen iho vapauttaa liikaa talia ja on altis finneille. Jojobaöljy säätelee (estää) erittyvää talia. Se nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja rauhoittaa tulehduksia.
Maustekasvi eri muodoissa: kuiva, maustekasviöljy, jauhettu tai kokonaisina siemeniä tunnetaan sen kyvystä tukea maksan toimintaa. Maustekasvilla on ainutlaatuinen koostumus ja parantavia ominaisuuksia. Se sisältää flavonoideja, orgaanisia happoja, vitamiineja C ja K, proteiineja, runsaasti linolihappoa, mineraalisuoloja ja silymariinia. Maustekasvi on voimakas antioksidantti. Se puhdistaa ja sillä on tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia, se stimuloi regeneroitumista ja uusien maksasolujen tuotantoa - sitä käytetään muun muassa maksakirroosin ja rasvamaksan hoidossa, se suojaa maksaa myrkyiltä ja sillä on detoksifioivia ominaisuuksia. Sillä on myös antiandrogeenisia ja antikoagulanttiominaisuuksia. Se lisää ruoansulatusnesteiden eritystä ja parantaa ruoansulatusta. Sen parantavat ominaisuudet johtuvat silymariinista, joka stabiloi hepatosyyttien solukalvoja, suojaa maksaa myrkyllisiltä yhdisteiltä ja edistää sen regeneroitumista.
Millet-jauho on valmistettu jauhetuista hirssinjyvästä - yksi vanhimmista viljoista, jolla on monia terveyshyötyjä. Hirssi on gluteeniton ja emäksinen vilja, joka palauttaa kehon luonnollisen happo-emästasapainon, puhdistaa sitä, taistelee vapaita radikaaleja ja sieniä vastaan. Jauho on helposti sulavaa, ei allergisoivaa, sillä on hieman pähkinäinen jälkimaku ja se on edullisempaa kuin muut "Super Foods" -ryhmän tuotteet. Se on kuitujen, magnesiumin, tyydyttymättömien rasvahappojen, sinkin ja raudan sekä B-vitamiinien lähde. Hirssijauho on todellinen hyödyllisten aineiden injektio ja tehokas detox keholle. Hirssijauho on myös runsas kuidun lähde, joka tunnetaan laajalti tuotteena, joka tukee laihduttamista, koska se säätelee ruoansulatusjärjestelmää ja vaikuttaa positiivisesti verensokeritasojen stabilointiin. Kaikki tämä kääntyy kylläisyyden tunteeksi ja vähäisemmäksi himoksi. - 5% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0,7g - 4% hiilihydraatit 72,8g - 28%, mukaan lukien sokerit 0g - 0% proteiini 12,1g - 24% kuitu 5,9gsol 0.
Maissitärkkelys, jota kutsutaan myös maizena-nimellä, saadaan valkoisista maissin heteistä, toisin kuin maissijauho, joka saadaan maissin jyvistä. Se on valkoista ja sillä ei ole makua tai hajua. Se esiintyy jauhemaisessa muodossa. Oikean vesimäärän kanssa se muodostaa eräänlaista puuroa. Maizena kuuluu ruokavalioon, se on gluteeniton ja liukenee hyvin veteen. Energiasisältö 1505KJ/354kcal - 18%RWS*rasva 0.1g < 1% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0g - 0%hiilihydraatit 88g - 34% mukaan lukien sokerit 0g - 0%proteiini 0.3g < 1%suola 0.025g < 1%*RWS - viite ruokaarvo <strong> käyttö </strong> tärkkelystä voidaan käyttää jauhon korvikkeena, keittojen ja kastikkeiden sakeuttamiseen, kotitekoisen leivän, vanukkaiden ja kakkujen valmistamiseen. Maizenaa voidaan myös käyttää pintojen puhdistamiseen erilaisista tahroista (öljy, ruoka, veri). Se toimii erinomaisesti puhdistusaineena kattiloille, keittiölaitteille ja astioille. Sitä voidaan käyttää myös pehmentimenä pesussa.