Vanilja on orkideaperheen kasvi, joka kasvaa trooppisella vyöhykkeellä. Se on peräisin Etelä- ja Keski-Amerikan trooppisista metsistä. Tällä hetkellä sitä viljellään pääasiassa Madagaskarilla ja Indonesiassa. Vaniljasauvat kerätään vihreinä ja ne käyvät läpi luonnollisen fermentaation. Tämän jälkeen ne ruskistuvat ja alkavat tuoksua makeilta ja intensiivisiltä. Vaniljan viljely on aikaa vievää ja monimutkaista. Se on maailman toiseksi kallein mauste, heti safran jälkeen. Laskin vanilja on paljon aromikkaampaa kuin öljy, uute tai vaniljajauhe.
<strong>Käyttö</strong> vanilja on äärimmäisen aromikas, makealta tuoksuva mauste. Se on ihanteellinen kakkujen ja muiden leivonnaisten maustamiseen, ja sitä käytetään myös suklaan tai jäätelön valmistuksessa. Vanilja sopii myös suolaisiin ruokiin, erityisesti kalojen ja lihakastikkeiden ainesosana. Se yhdistyy hyvin kanelin ja neilikan kanssa. Kannan leikkaa varovasti pitkin ja veitsen tai teelusikan kärjellä kaavitaan massa.
Magnesiumsulfaatti, myös katkerasuola, englanniksi tai katkerasuolana tunnettu, on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka sisältää runsaasti kahta elementtiä: magnesiumia ja rikkiä. Epsom-suola on saanut nimensä Englannin Epsomista, jossa tämä yhdiste saatiin 1600-luvulla paikallisten lähteiden mineraaliveden haihduttamisen kautta. Epsom liukenee hyvin veteen ja sen maku on katkera. Sitä käytetään laajasti lääketieteessä, farmakologiassa, eläinlääketieteessä ja kosmetologiassa. Magnesium on välttämätöntä lihasten ja hermoston normaalille toiminnalle. Se säätelee sydämen ja verenkiertoelimistön toimintaa. Sopiva magnesiumtaso vähentää sydäninfarktin ja verisuonisairauksien riskiä. Se omaa antiseptisiä ja sienitautien vastaisia vaikutuksia. Nopeuttaa haavojen paranemista ja vähentää tulehdusta. Se auttaa poistamaan haitallisia aineita kehostamme, mukaan lukien raskasmetalleja.
Opiskelijasekoitus on yleinen nimitys erilaisten kuivattujen hedelmien yhdistämiselle. Se sisältää muun muassa hasselpähkinöitä, maapähkinöitä, manteleita ja kuivattuja hedelmiä. Vivio on valmistanut opiskelijasekoituksen <strong> ananaksella </strong>, mikä tuo siihen eksoottista makua ja aromia. Kaikki sekoituksen ainesosat on valittu oikeissa suhteissa ja ne tarjoavat vahvan annoksen energiaa ja ravinteita. Klassinen opiskelijasekoitus, kuten myös uutuutena - opiskelijasekoitus ananaksella, on erityisesti suositeltavaa korkean älyllisen ja fyysisen rasituksen aikana. Perunalastut ja sokeroitu ananas. Tämä on erittäin ravitseva välipala, jonka voi ottaa mukaansa minne vain. Sisältävät pähkinät, kuten hasselpähkinät tai mantelit, voivat olla erittäin arvokkaan rasvan lähde keholle. Tieteellinen tutkimus osoittaa, että nämä ainesosat erottuvat erittäin korkealla EFA-pitoisuudellaan - välttämättömät tyydyttymättömät rasvahapot.
Mantelilastut, kuten itse mantelit, ovat ravinteita täynnä. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiinia ja kuitua, ja niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Niissä on runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota. Uskotaan, että niiden säännöllinen kulutus voi vähentää kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat rikkaita E-vitamiinin, tunnetun antioksidantin, lähde, joka estää hapettumisprosesseja, puhdistaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit auttavat ylläpitämään terveitä luita, koska ne sisältävät kalsiumia, magnesiumia, mangaania, kuparia, K-vitamiinia, proteiinia ja sinkkiä. Lisäksi mantelit sisältävät: B-vitamiineja, kuitua ja fosforia. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> mantelit & nbsp; <strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 2489KJ/602kcal - 30% RWS*rasva 50,6g - 72% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 3,9g - 20%hiilihydraatit 9.
Laventeliöljy valmistetaan kapealehtisestä laventelista, jota kutsutaan lääkinnälliseksi laventeliksi. Laventeli on peräisin Välimeren alueelta ja sitä viljellään monissa maissa, myös Puolassa. Luonnollisessa lääketieteessä laventeliöljyä käytetään hierontaan lihaskipujen kohdalla sekä mustelmien alueilla. Se auttaa myös nenäinfektioissa, kurkun ja tulehduksen hoidossa. Se on erittäin suosittu lisä kosmetiikassa - se auttaa aknen hoidossa, tasoittaa ihoa ja vähentää talineritystä. Öljyn pääainesosat - linaloli ja linalyyliasetaatti - voivat tehokkaasti vähentää keskushermoston yliaktiivisuutta, toisin sanoen se auttaa nukahtamaan. Tätä varten riittää, että laitat muutaman tipan öljyä tyynylle. Laventelin miellyttävä tuoksu parantaa myös keskittymistä ja auttaa oppimisessa. Laventeli, kuten muutkin eteeriset öljyt, on laajasti käytössä ja se on yksi harvoista, joita voidaan käyttää.
Valkoinen unikko on vähemmän tunnettu kuin sinisen unikonsiemenen, vaikka se on erinomainen lisä erilaisiin leivontatyyppeihin ja muuhun. Se erottuu makealla ja herkällä maullaan. Se sisältää arvokkaita ravintoarvoja. Se on runsas lähde rasvahappoja, proteiineja ja kuituja. Se on erittäin suosittu itämaisessa keittiössä.
Valkoinen unikko sisältää mineraaleja, kuten kuparia, kalsiumia ja fosforia, sekä rautaa, magnesiumia ja sinkkiä. Se on rikas B-vitamiineista, sisältää E-vitamiinia ja alumiinia: valkoiset unikonsiemenet ovat erinomaisia jouluaaton erilaisten ruokien, kuten Kutian, Makowcen tai erilaisten nyyttien, valmistuksessa. Se monipuolistaa myös täydellisesti kotitekoisten makeiden kakkujen, leivonnaisten ja leivän makua. Degatoimisen jälkeen voimme myös ripotella niitä salaateille, voileiville, mysliin, puuroon tai cocktaileihin.
Quineron, también conocido como quinua o arroz peruano, es el así, llamado Pseudosbogs, es decir, una planta que produce semillas con almidón, pero en realidad no lo es. Viene de América del Sur, donde ha sido valorada por su valor nutricional durante siglos. Se llama el "Santo de los Inca". También contiene saponinas, gracias a las cuales puede mostrar efectos antiallérgicos, antiinflamatorios, antivirales antivirales e inmunoestimuladores. El grano tiene propiedades antioxidantes debido a su cantidad extremadamente grande de flavonoides. La quinua no contiene gluten y es fácilmente digerible.%, Incluidos ácidos grasos saturados 0.7g - 3%de carbohidratos 57 - 22%incluyendo azúcares 0g - 0%proteína 14G - 28%sal 0.01g & lt; 1%*RWS - Valor de referencia de los alimentos de referencia & nbsp; <strong> use </strong> queen los granos deben enjuagarse en agua antes de cocinar. Cocine por unos 15 minutos a fuego lento.
Chocorella on yllättävä yhdistelmä kikherneitä, taateleita ja kaakaota, joka luo herkullisen levitteen voileipien voiteluun. Erinomainen vaihtoehto epäterveille ja suosituilla suklaakreemille. & NBSP; <strong> Koostumus: </strong> kypsennetyt kikherneet 49%, taatelit 19%, vesi, rypsiöljy, maapähkinät 4,4%, vähärasvainen kaakaojauhe 0,5%, Himalajan suola & nbsp; <strong> Ravintoarvot 100g:ssa </strong> Energiasisältö 955KJ/290kcal, proteiini 11.3g, tyydyttyneet rasvahapot 1.3g, hiilihydraatit 22.9g </strong> Chocorella toimii tuotteena leivän voiteluun sekä lisäyksenä leivontaan ja erilaisiin jälkiruokiin. Taikinaa voidaan lisätä lettuihin ja vohveleihin. Terveellinen vaihtoehto suosituilla suklaakreemille. & Nbsp; <strong> Säilytys </strong> säilytä enintään 20 °C lämpötilassa. Avatun jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä 48 tunnin kuluessa.
Tahini on paahdetuista seesaminsiemenistä valmistettu tahna, joka on erittäin suosittu Lähi-idässä. Se saa yhä enemmän suosiota korkean ravintoarvon, vitamiinien ja mineraalien ansiosta. Sitä käytetään kikhernepastan, eli hummuksen, baba ghanoushin (munakoisoruoka), halvan, tahinikastikkeen, kastikkeiden valmistamiseen ja se toimii lisänä kakkuihin ja jälkiruokiin. Seesaminsiemenet sisältävät vitamiineja: A, B1, B2, B3, B6, B9 ja E sekä suuria määriä sinkkiä, fosforia, magnesiumia, mangaania, kuparia, kaliumia, natriumia, kalsiumia ja rautaa. Ne sisältävät proteiinia ja kuitua, terveellisiä tyydyttymättömiä rasvahappoja ja antioksidantteja. Seesaminsiemenet sisältävät kahta ainutlaatuista ainetta: sesamiinia ja sesamoliinia. Molemmat kuuluvat lignaanien ryhmään, joilla on kolesterolia alentavia ominaisuuksia. Sesamiini on myös antioksidantti, joka suojaa maksaa. Tyydyttyneet rasvahapot 6.66g - 33% hiilihydraatteja 10 g - 4%, joista sokereita 1.6g - 2% proteiinia 23.2g - 46% kuitua 7.9g.
Millet koostuu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravitsevaa sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteeniton. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, verituotantoa edistävän raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen ravintokuidun sekä kaliumin, magnesiumin, kalsiumin ja natriumin lähde. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on antiviraalinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta edistävät verituotantoa. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, sekä parantaa keskittymistä ja muistamista. Korkea kalsiumin ja piiyhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.4g - 2% hiilihydraatit 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiini 10.1g - 20% suola < 0.
Hiivahiutaleet muistuttavat korppujauhoja, ja ne valmistetaan inaktiivisesta hiivasta, joka on luonnollinen B-vitamiinien (B1, B2, B3 ja B8), H- ja D-vitamiinin sekä monien mikro- ja makroelementtien lähde. Niillä on ainutlaatuinen pähkinäinen ja juustoinen maku, ja ne maistuvat erinomaisesti juureksille ja palkokasveille. Niitä käyttävät usein keittiössä vegaanit ja kasvissyöjät. Hiivahiutaleet ovat proteiinin ja kuidun lähde, joka säätelee ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja rikastuttaa suoliston bakteeriflooraa. B-ryhmän vitamiineilla on myönteinen vaikutus ihon, hiusten ja kynsien kuntoon, ja ne vahvistavat hermostoa. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> hiiva (Saccharomyces cerevisiae) & nbsp; <strong> ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 1387KJ / 331kcal - 17%RWS*rasva 5g - 7% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 1.7g - 9%hiilihydraatit 9g - 3% mukaan lukien sokerit 8g - 9%proteiini 49g - 98%kuitu 27g 27g 0.5g - 8%*RWS - viitearvo & nbsp; <strong> käyttö </strong> hiivahiutaleita käytetään korostamaan valmistettujen ruokien makua, antaen
Kuivatut luumut sisältyvät kuivattuihin hedelmiin ja pähkinöihin. Niitä voidaan nauttia välipalana tai monien ruokien ainesosana. Kuivatut luumut ovat arvokas ravintoaineiden lähde, erityisesti kuitujen ja polyfenolien osalta. Ne tarjoavat runsaan lähteen vitamiineja, mineraaleja ja fytokemikaaleja. Vitamiinit A, E, K, C, B-ryhmän vitamiinit, pantoteenihappo, kalium, fosfori, rauta, kalsium, magnesium, sinkki – kaikki nämä löytyvät kuivatuista luumuista. Lisäksi hedelmät sisältävät polyfenoliyhdisteitä, jotka ovat voimakkaita antioksidantteja. Kuivatut luumut tunnetaan yhtenä parhaista luonnollisista keinoista ummetuksen hoitoon. Kuitujen ansiosta ne parantavat suolen liikkeitä. Hedelmistä löytyvä sorbitoli luo ympäristön tarvittavan bakteerifloran kehittymiselle. Liiallinen määrä luumuja, joita voidaan syödä heti, voi aiheuttaa turvotusta ja ripulia.
Jarzynka-mauste on monipuolinen mauste monille ruoille. Se perustuu kuivattuihin vihanneksiin, yrtteihin ja kurkumaan. Se korostaa täydellisesti ruokien makua ja antaa niille miellyttävän kasviaromin. Jarzynka ei sisällä tarpeettomia kemiallisia lisäaineita, hiivan tai maun vahvistajia. <strong> Koostumus: </strong> suola, sokeri, panadip, porkkana, maissi, sipuli, päärynä. <strong> Käyttö </strong> vihannesta lisätään keittoihin, kastikkeisiin, pataruokiin, salaatteihin ja muihin ruokiin, mikä antaa niille miellyttävän kasviaromin ja korostaa valmistettujen ruokien makua.
Eukalyptusöljy on viime aikoina ollut suosittua. Se saadaan vihreästä ja korkeasta eukalyptuspuiden. Tämä kasvi on tieteellisesti luokiteltu <em> eucalyptus globulus </em> -lajiksi ja sitä kutsutaan yleisimmin <strong> Knob Eucalyptus </strong> -nimellä, myös <strong> Eukalyptus relevant </strong> -nimellä. Se on väritön aine, jolla on ominainen maku ja tuoksu. Sillä on tulehdusta ehkäiseviä, kouristuksia lievittäviä ja antiseptisiä ominaisuuksia. Se stimuloi ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Eukalyptuksella on eteerisen öljyn ominaisuuksia, mutta sitä on harvoin käytetty hieronnassa. Melkein 20. vuosisataan asti siitä tiedettiin vähän.
Mantelijauho on valmistettu 100 % blanched-mantteleista jauhamalla. Siinä on tyypillinen mantelimaku ja se on erittäin ravitsevaa. Se sisältää luonnollisia tyydyttymättömiä rasvahappoja, runsaasti proteiinia, rautaa ja vitamiineja, mukaan lukien B-vitamiineja. Se ei sisällä gluteenia. Sen glykeeminen indeksi on matala ja se on paljon vähemmän kalorista kuin vehnäjauho. Mantelijauho on suositeltavaa gluteenittomalla ruokavaliolla oleville henkilöille.
Ravintosisältö:
- 52 g - 75 %,
- mukaan lukien tyydyttyneet rasvat 3,95 g - 20 %,
- hiilihydraatteja 18,67 g - 7 %,
- mukaan lukien sokerit 4,63 g - 5 %,
- proteiinia 21,4 g - 43 %,
- kuitua 9,9 g
- suola 0,048 g < 1 % * RWS - Viitearvo
<strong>Käyttö</strong>
Mantelijauho sopii moniin ruokiin, erityisesti makeisiin ruokiin: letut, muffinit, vohvelit, makeat munakkaat, erilaiset leivonnaiset. Se voi myös olla lisä liha-annoksiin.
Jo Pohjois-Amerikan intiaanit ja varhaiset eurooppalaiset kansat tunsivat männyn poikkeukselliset ominaisuudet ja valmistivat sen neuloista ja oksista erityisiä tuotteita. Mäntyöljy saadaan tavallisista männynneuloista. Luonnollisessa lääketieteessä ja aromaterapiassa mäntyöljy on erityisen arvokas kipulääke. Sillä on myös lämmittäviä antiseptisiä ja bakteereja tappavia ominaisuuksia. Inhalaatiot mäntyöljyllä rauhoittavat ylähengitysteiden infektioita. Se poistaa väsymyksen, neuralgian ja hermostuneisuuden oireita. Mäntyöljyllä on myös tulehdusta estäviä ominaisuuksia, ja sitä voidaan sekoittaa perusöljyyn ja hieroa ihoon turvotuksen poistamiseksi ja tulehdusprosessien hillitsemiseksi. Se kirkastaa ja puhdistaa ilman huoneissa. < / Strong> Pinus sylvestris -lehden käyttö <strong> <ul> <li> Erilaisista alkuperistä johtuvan kivun hoidossa </li> <li> Lim
Pekaanipähkinät luokitellaan yhdeksi jalommista pähkinälajeista. Ne olivat tärkeä osa Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen ruokavaliota. Pähkinöillä on hieman makea ja voinen maku, joten ne sopivat täydellisesti kaikkiin kakkuihin, jälkiruokiin ja suklaisiin. Ne ovat osa kuuluisaa pekaanipiirakkaa, joka valmistetaan kiitospäivänä. 90 % pekaanipähkinöiden sisältämistä rasvoista on terveellisiä ja kertatyydyttymättömiä rasvahappoja. Kertatyydyttymättömät rasvahapot ovat tarpeen ihon terveydelle ja sydän- ja verisuonitoiminnan ylläpitämiselle. Ne vähentävät LDL-kolesterolia (tunnetaan myös nimellä huono kolesteroli), minkä vuoksi ne suojaavat ateroskleroosin kehittymiseltä. Pekaanipähkinät sisältävät vitamiineja: C, E, K ja B-vitamiineja sekä magnesiumia, mangaania ja kuparia. Mangaani tukee hermostoa ja nopeuttaa kolesterolin kulkua, kun taas kupari on tarpeen.
Kikherneet ovat kikherneitä tai hiuskikherneitä, ja ne kuuluvat palkokasvien ryhmään. Kikherneet ovat erinomainen proteiinin ja tarvittavien aminohappojen lähde, joten ne voivat korvata lihan. Ne ovat monimutkaisten hiilihydraattien ja kuitujen lähde. Kikherneet tarjoavat keholle erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Ne sisältävät myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kikherneiden kaloripitoisuus on alhainen ja glykeeminen indeksi matala, ja niiden sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseriditasoja ja "huonoa" kolesterolia. Kikherneitä arvostavat erityisesti kasvissyöjät ja allergiset henkilöt. Kikhernejauho muodostuu palkokasveista, ja siksi tämä jauho on ainutlaatuinen proteiinipitoisuudeltaan, kun taas maku muistuttaa umami-makua.
Ashwagandha on kasvinjuuren uute, joka kuuluu yövarjojen perheeseen, nimeltään Smalfish Witania, ja tunnetaan myös nimellä intialainen ginseng. Se on hyvin tunnettu ja pitkään käytetty yrtti intialaisessa ayurvedisessä lääketieteessä, ja siitä on tullut suosittu lisäravinne sen terveyshyötyjen vuoksi. Ashwagandhalla on adaptogeenisia ominaisuuksia. Se voi auttaa vähentämään kortisolitasoja kroonisesti stressaantuneilla ihmisillä, vähentämään stressiä ja ahdistusta. On todistettu, että Ashwagandha lisää NK-immuniteettisoluja, joita kutsutaan myös luonnollisiksi tappajiksi, ja vähentää tulehdusmarkkereita. Ashwagandhalla on myönteinen vaikutus sydämeen ja verenkiertoelimistöön, vähentämällä kolesterolin ja triglyseridien tasoa, se auttaa ylläpitämään ihon terveyttä, tukee henkisen ja hermostollisen stressin aikana, parantaa kehon vastustuskykyä stressille ja auttaa ylläpitämään optimaalista kestävyyttä, energian ja elinvoiman tunteita, sekä fyysisesti että henkisesti.
Kikherneet ovat kikherneitä tai hiusherneitä, ja ne kuuluvat palkokasvien ryhmään. Kikherneet ovat erinomainen proteiinin ja välttämättömien aminohappojen lähde, joten ne voivat korvata lihan. Ne ovat myös monimutkaisten hiilihydraattien ja kuidun lähde. Kikherneet tarjoavat keholle erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Ne sisältävät myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kikherneet ovat vähäkalorisia ja niillä on matala glykeeminen indeksi, ja niiden sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseriditasoja ja "huonon" kolesterolin määrää. Kikherneitä arvostavat erityisesti vegaanit ja allergikoista kärsivät. Kikhernejauho valmistetaan palkokasveista, ja näin ollen tämä jauho on ainutlaatuinen proteiinipitoisuudeltaan, kun taas maku muistuttaa umami-makua. Tämän jauhon glykeeminen indeksi on lähes puolet vehnäjauhon glykeemisestä indeksistä, vain 35.
Seesamilla on käyttöä lääketieteessä, kosmetiikassa ja keittiössä ravintoaineiden runsauden ansiosta. Seesaminsiemenet voivat olla valkoisia, punaisia, ruskeita tai mustia, ja keittiöissä kohtaamme useimmiten valkoisia ja mustia. Seesaminsiemenet antavat ruoille erityisen aromin ja pähkinäisen maun. Ne ovat tahinin pääkomponentti - seesampasta, jota lisätään muun muassa hummukseen ja halvaan. Sezamoli, seesamaminoli ja seesami, luonnolliset antioksidantit, joita siemenet sisältävät, tekevät seesamista erittäin vastustuskykyisen härskiintymiselle. Seesaminsiemenet ovat kalsiumin aarreaitta, joka vahvistaa luita. Ne ovat myös runsas lähde antioksidantteja ja fytosteroleja, jotka ovat välttämättömiä sydämen oikealle toiminnalle. Seesaminsiemenet sisältävät vitamiineja A, B-ryhmästä (B1, B2, B3, B6 ja B9), E sekä mineraaliyhdisteitä: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, mangaania, kuparia, kaliumia, natriumia, kalsiumia ja rautaa. Siementen mineraalit tekevät niistä loistavan lisän ruokavalioon ja niillä on monia terveyshyötyjä.
Bioagavesiirappi Bright on luonnontuote ekologisista kasveista. Agavea on viljelty satojen vuosien ajan, pääasiassa Etelä- ja Keski-Amerikassa. Siinä on lihavia ja paksuja lehtiä, jotka ovat järjestäytyneet ruusukkeeksi ja peitetty terävillä piikeillä. Kevyt agave tulisi olla vaihtoehto valkoiselle sokerille ja hunajalle. Maku on herkempi kuin hunajassa. Agavesiirappi on lähes 1,5 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri. Kevyen agavesiirapin maku on hienovaraisempi ja neutraalimpi kuin tumman siirapin kevyt karamellimaku. Agave on luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine puolikiteisessä muodossa. Vegaanit käyttävät sitä mielellään hunajan korvikkeena. Siinä on alhaisempi glykeeminen indeksi kuin hunajassa ja laaja kulinaarinen käyttö. 15% RWS*Rasva: 0 g - 0% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot: 0 g - 0% Hiilihydraatit: 71 g - 27%, mukaan lukien sokeri: 69 g - 77% Kuitu: 5,8 g - 0 g - 0% Suola: 0,05 g - 1%*Viite ravintoarvo
Ruskea riisi on täysjyvä Oriza sativa -kasvista, josta suosittu valkoinen riisi myös tulee. Ruskea riisi puhdistetaan yhdestä ulkoisesta syömäkelvottomasta kuoresta, jättäen vaa'at, leseet ja alkion koskemattomiksi. Ruskean riisin maku on hienovaraisesti pähkinäinen, se on hieman kovempaa kuin valkoinen riisi, kypsyy pidempään, mutta sillä on myös paljon enemmän terveellisiä ominaisuuksia kuin puhdistetulla valkoisella riisillä. Ruskeassa riisissä on enemmän vitamiineja ja mineraaleja, se sisältää kuitupitoisia leseitä, sillä on matalampi glykeeminen indeksi ja se jäätyy hitaammin. Se on siksi ihanteellinen ihmisille, jotka huolehtivat linjastaan. Se sisältää ensisijaisesti: fosforia, joka on tarpeen luiden ja hampaiden rakentamiseen, kaliumia, joka on vastuussa muun muassa sydämen oikeasta toiminnasta, magnesiumia, joka suojaa meitä stressiltä, rautaa, joka on välttämätöntä soluhengitysprosessissa, ja kuparia, joka esimerkiksi huolehtii ihomme ja hiustemme kunnosta. Tässä riisissä löytyy myös jodia, joka osallistuu kilpirauhashormonin tuotantoprosessiin.
Mantelit ovat nielurisojen siemeniä, joita kasvaa noin 30 eri lajiketta. 8 kymmenestä mantelista tulee aurinkoisesta Kaliforniasta, jossa ilmasto-olosuhteet ovat ihanteelliset mantelipuiden kasvulle. Mantelit kuuluvat samaan perheeseen kuin kirsikat, persikat ja mangot. Ne ovat ravinteikkaita. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiinia ja kuitua, ja niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Niissä on runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat eivät lisää
Kikherneet ovat kikherneitä tai hiuskikherneitä, ja ne kuuluvat palkokasvien ryhmään, ja niillä on monia terveyshyötyjä. Ne ovat erinomainen proteiinin ja tarvittavien aminohappojen lähde, joten ne voivat korvata lihan. Ne ovat myös monimutkaisten hiilihydraattien ja kuitujen lähde. Kikherneet tarjoavat keholle erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Ne sisältävät myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kikherneet ovat vähäkalorisia ja niillä on matala glykeeminen indeksi, ja niiden sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseriditasoja ja "huonoa" kolesterolia. Ne ovat erinomainen lisä moniin ruokiin, keittoihin, kasvispastoihin ja piirakoihin, ja täydellinen ja erinomainen välipala. Aquafaba, aquafaba, kikherneiden jälkeen jäänyt vesi (säilykekikherneillä on samat ominaisuudet) on luonnostaan täynnä proteiinia ja...
Vivion sienistroganov on huolellisesti valittuja korkealaatuisia ainesosia, kuten tomaatteja, kikherneitä, sieniä, herkkusieniä, selleriä ja sipulia. Stroganov on hellävaraisesti maustettu valkosipulilla, timjamilla ja mustapippurilla. Ruoka on vähäkalorista ja erittäin ravitsevaa vitamiinien ja mineraalien osalta. Riittää, että ne kuumennetaan, lisätään puuroa, riisiä tai täysjyväleipää, ja herkullinen, terveellinen illallinen on valmis. Kikherne, joka tunnetaan myös nimellä italialaiset herneet, on todellinen proteiinin aarre, jolla on korkea ravintoarvo. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia tai sinkkiä. Kikherneissä olevat ainesosat estävät ummetusta, säätelevät suolen liikkeitä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia. Boczniki ovat epätavallisia sieniä, joilla on paljon arvokkaita ravintoaineita.
Valkoinen mulperi on ollut kasvattamassa suosiotaan jo jonkin aikaa, erityisesti niiden keskuudessa, jotka haluavat estää kohonneita verensokeritasoja tai haluavat laihtua. Parantamistarkoituksiin käytetään valkoisen mulperin hedelmiä, lehtiä ja juuria; jokaisella kasvin osalla on hieman erilaisia parantavia ominaisuuksia. Valkoisen mulperin marjat muistuttavat muodoltaan vadelmaa tai mustikkaa. Niillä on miellyttävä ja makea maku, jossa on hapokkuuden vivahde. Mulperin marjoilla on antioksidanttisia, detoksifioivia, antibakteerisia ja antiviraalisia ominaisuuksia. Ne säätelevät suoliston toimintaa. Ne sisältävät pektiinejä, tanniineja ja flavonoideja. Käytetään avustamaan mahahaavan hoidossa. Tyydyttyneet rasvahapot 0g - 0% hiilihydraatit 75g - 29% mukaan lukien sokerit 38g - 42% proteiini 4.2g - 8% kuitu 5g suola 0.18g - 3%*RWS - Viitearvo <strong> Käyttö </strong> täydellinen välipala kotona, matkalla, koulussa tai työssä.
Rasvasuojapaperi, jonka grammamäärä on 39 g. Sopii erinomaisesti elintarvikkeiden, makeisten, lihatuotteiden sekä kosmetiikan, saippuoiden ja kynttilöiden pakkaamiseen.
Valkoinen paperi sisältää rasvasuojan, joka estää rasvan läpäisemisen.
Paperi on saatavilla rullina tai arkeina.
Mahdollisuus personoida painamalla logo tai muu grafiikka.