Risiiniöljy, jota kutsutaan joskus käsipalloöljyksi, saadaan yleisestä mangopuun (Ricinus communis) kasvista. Intiassa ja Egyptissä sitä on käytetty tuhansia vuosia. Se kehittää ja parantaa kasvojen ihon kuntoa: kosteuttaa, pehmentää ja vähentää ryppyjä. Se on erinomainen hiusten, ripsien ja kulmakarvojen vahvistamiseen. Se on osa monia kosmetiikkatuotteita: voiteita, saippuoita ja muita vartalonhoitotuotteita, joissa sitä käytetään lääkinnällisenä ja hoitavana ainesosana. Se toimii hyvin erittäin kuivalle iholle, ja sitä käytetään myös kasvojen puhdistamiseen. Ihanteellinen hiusten latvojen hoitoaineeksi tai ainesosaksi hiusmaskiin. Hiukset muuttuvat kiiltäviksi, pehmeiksi, tummemmiksi ja paksummiksi. Se sulkee hiussuomuja ja vähentää haaroittumista, nopeuttaa hiusten kasvua. Säännöllisesti käytettynä se voi pehmentää kovaa ihoa kantapäissä, polvissa tai kyynärpäissä.
Kłodawan suolakaivoksesta peräisin oleva kalliisuola on rikasta mineraalisuoloista ja sitä käytetään laajasti sekä keittiössä että luonnollisessa lääketieteessä. Se uutetaan perinteisellä kaivostekniikalla, mikä mahdollistaa kaikkien ravintoaineiden säilyttämisen. Koostumus sisältää monia terveyden kannalta tärkeitä elementtejä, kuten magnesiumia, mangaania, rautaa, sinkkiä, kuparia, kaliumia ja kalsiumia. Sitä voidaan käyttää paitsi mausteena myös kurkkukipujen, nuhan, poskiontelotulehduksen tai ihovaurioiden, kuten psoriasiksen, hoidossa.
Kastanjajauho, kaikista gluteenittomista jauhoista, on rakenteeltaan eniten vehnän jauhon kaltainen. Se toimii erittäin hyvin kotiuunissa kaikenlaisissa leivonnaisissa, niin makeissa kuin suolaisissakin. Sen tuoksu muistuttaa pähkinöitä, ja jauhon maussa voi aistia kevyen makeuden vivahteen. Se sisältää vähän rasvaa ja hiilihydraatteja, mutta runsaasti proteiinia, sekä arvokasta ravintokuitua, fosforia, magnesiumia ja B-ryhmän vitamiineja.
<strong> Koostumus: </strong> syötävät kastanjat
<strong> Ravintoarvot 100 g:ssa </strong> energiarvo 1563 kJ/371 kcal - 19 % RV*
Rasva 3.4 g - 5 % mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0 g - 0 %
Hiilihydraatit 70 g - 27 % mukaan lukien sokerit 18 g - 20 %
Proteiini 7 g - 14 %
Kuitu 16 g
Suola 0.03 g < 1 %
*RV - Viitearvo
<strong> Käyttö </strong> Kastanjajauhon rakenteen vuoksi se voi menestyksekkäästi korvata vehnäjauhon. Se toimii muun muassa: leivän leivonnassa, kakkujen leivonnassa, lihapullien valmistuksessa, pannukakkujen valmistuksessa.
Kaurat ovat loistava vaihtoehto pastalle, perunoille tai riisille. Tietenkin tattariproteiini ei sisällä gluteenia, mutta sillä on silti tahmeita ominaisuuksia. Tämä tekee siitä yleisen lisäyksen gluteenittomaan leipään. Tattari koostuu aseista, paahdettuna se on paahdettu. Tämä tapahtuu pääasiassa antaakseen sille uuden, mielenkiintoisen aromin. Raaka tattari voidaan jauhaa myllyssä, jolloin syntyvää jauhoa voidaan käyttää gluteenittomiin leivonnaisiin, pannukakkuihin ja lettuihin. Paahdetut ja raakat tattarijyvät sisältävät verrattavissa olevia ravintoarvoja, paahdettu niistä aiheuttaa kuitenkin hieman vähemmän, mikä johtuu paahtamisprosessista. Puurosta löydämme runsaasti proteiinia, joka on samankaltaista kuin palkokasvien ja kuitujen proteiinit. Se sisältää eksogeenisia aminohappoja: lysiiniä, joka parantaa kalsiumin imeytymistä, immuniteettia ja tryptofaania, joka on tarpeen serotoniinin tuotannolle, sinkkiä, piitä ja kalsiumia.
MSM-jauhe on ravintolisä. Luonnossa sitä löytyy tuoreista hedelmistä, vihanneksista, teestä, tuoreesta lehmänmaidosta sekä viljatuotteista. Valitettavasti se on hyvin herkkä ja helposti "tuhoontuva" kypsennyksen tai pastöroinnin aikana. MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, orgaanisesta rikkiyhdisteestä. MSM on äärimmäisen tärkeä lisäaine kehollemme. Se on hajuton, valkoinen jauhe, joka liukenee erittäin hyvin veteen. Rikki on vastuussa ihon ja verisuonten hyvän kunnon sekä kimmoisuuden ylläpidosta. Se tukee ruston ja sidekudoksen tuotantoa ja on välttämätön terveille jänteille ja nivelille. Se mahdollistaa ravinteiden läpäisevyyden solukalvojen läpi ja myrkkyjen poistamisen. Annos - 2 ml) liuotetaan 100 ml:aan vettä tai maitoa, nautitaan kerran päivässä, mieluiten aterian jälkeen, ja kulutetaan heti valmistamisen jälkeen. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta.
Banaanichipsit, jotka valmistetaan runsaasti kaliumia sisältävistä banaaneista, ovat loistava välipala kotona, matkalla, koulussa tai työssä. Ne korvaavat makeiset täydellisesti, ovat herkullisia ja rapeita. Kuten niiden raakat vastineet, banaanichipsit ovat runsas lähde vitamiineille, kuten: A, B, D, E ja K. Tällaisen koostumuksen ansiosta banaanichipsit vaikuttavat positiivisesti verenpaineeseen, auttavat lihaskipujen torjunnassa ja parantavat mielialaamme ja hyvinvointiamme. Kuivatut banaanit sisältävät myös serotoniinia, ainetta, joka vaikuttaa myönteisesti mielialaan ja edistää hyvinvointia. Serotoniini vaikuttaa myös hermostoon, auttaa stressissä ja helpottaa nukahtamista. Siksi banaanichipsejä kannattaa suositella ihmisille, jotka kärsivät unettomuudesta ja joilla on yleisesti vaikeuksia stressin hallinnassa. <strong> Ravintoarvo 100 g:ssa </strong> Energiasisältö 2225 kJ/533 kcal - 26% RWS* Rasva 31 g - 44% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot mukaan lukien tyydyttyne...
Kalan kollageeni kapseleissa on tuote, joka saadaan valkoisen tolpakin ihosta - makean veden kalasta, joka ravitsee itseään planktonilla ja pienellä kasviruoalla. Tämä kala pyydetään valvotuista vesialueista eläinlääkärin valvonnassa. Veden raskasmetallipitoisuutta pyritään jatkuvasti minimoimaan. Kollageeni on pitkäketjuinen aminohappo ja ihmisen kehossa runsaasti esiintyvä proteiini. Se muodostaa suuren osan ihosta, hiuksista ja kynsistä. Sitä käytetään nivelkipujen ja nivelrikon hoidossa sekä liikuntaelinten vaivoissa, kuten jänteissä. Se vaikuttaa rustojen uusiutumiseen, haavojen paranemiseen ja vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä.
<strong>Koostumus:</strong> Liofilisoitu kalakollageeni, gelatiini - kapseli, väriaine - titaanidioksidi.
<strong>Kollageenin määrä 2 kapselissa - 340 mg</strong>
<strong>Käyttö:</strong> 2-4 kapselia päivässä (aamulla tai illalla) runsaasti vettä juoden.
Le sésame a trouvé une utilisation en médecine, cosmétique et cuisine grâce à la richesse des valeurs nutritionnelles. Les graines de sésame peuvent être blanches, rouges, brunes ou noires, le plus souvent dans les cuisines, nous rencontrons le blanc et le noir. Les graines de sésame donnent aux plats un arôme spécifique et une saveur de noisette. Ils sont le composant principal de la pâte de tahini - sésame ajoutée, entre autres pour le houmous et la halva. Le sésamol, le sésamaminol et le sésame, les antioxydants naturels contenus dans les grains, rendent le sésame extrêmement résistant aux rancissements. Les graines de sésame sont un trésor de renforcement du calcium. Elles sont une riche source d'antioxydants et de phytostérols, qui sont nécessaires au bon fonctionnement du cœur. Le sésame contient des vitamines A, du groupe B (B1, B2, B3, B6 et B9), E et des composés minéraux : zinc, phosphore, magnésium, manganèse, cuivre, potassium, sodium, calcium et fer.
Kloorofylli on makean veden levä, joka on rikas monista ravintoaineista. Se on kalliimpaa kuin spirulina, johtuen sen tuotantoprosessin pidemmästä ja monimutkaisemmasta luonteesta. Sen koostumuksesta löytyy muun muassa C-, D-, E- ja B-vitamiineja. Se on myös arvokas lähde: rautaa, kalsiumia, sinkkiä, fosforia ja jodia. Sen tummanvihreä väri johtuu klorofyllin läsnäolosta. Kloorofylli on erityisen suosittu kasvissyöjien, vegaanien, raskaana olevien naisten ja aktiivisten urheilijoiden keskuudessa B12-vitamiinin ja raudan sisällön ansiosta. Se sisältää yli kaksinkertaisesti nukleiinihappoa ja klorofylliä verrattuna spirulinaan, mutta vähemmän proteiinia ja hieman beetakaroteenia. Kloorofylli on ainoa vihreä lähde ravintoaineelle, jota kutsutaan kloorofyllin kasvuksi (CGF). CGF:n ansiosta se parantaa kasvuprosesseja lapsilla, ylläpitää terveyttä vanhemmalla iällä, parantaa vammoja ja käynnistää kasvun siellä, missä se on ollut pidätetty.
Eukalyptusöljy on viime aikoina ollut suosittu. Se saadaan korkeasta vihreästä eukalyptuspuusta. Tämä kasvi on tieteellisesti luokiteltu nimellä <em>Eucalyptus globulus</em> ja tunnetaan yleisimmin nimellä <strong>perhosen eukalyptus</strong>, jota kutsutaan myös <strong>merkittäväksi eukalyptukseksi</strong>. Se on väritön aine, jolla on erityinen maku ja tuoksu. Sillä on tulehdusta ehkäiseviä, kouristuksia lievittäviä ja antiseptisiä ominaisuuksia. Se stimuloi ja sillä on antibakteerisia ominaisuuksia. Eukalyptuksella on eteerisen öljyn ominaisuuksia, mutta sitä käytettiin harvoin hieronnassa. Siitä tiedettiin hyvin vähän lähes 1900-luvulle saakka.
Sitruunaruohoöljy saadaan sitruunaruoho-nimisestä kasvista. Luonnollisella sitruunaruohoöljyllä on stimuloivia ja virkistäviä ominaisuuksia, mikä johtuu suurelta osin sen tunnusomaisesta sitrushedelmäisestä tuoksusta. Se on saavuttanut suosiota tehokkaana hyönteiskarkotteena, erityisesti hyttysiä ja punkkeja vastaan. Sitä voidaan käyttää hyttysenpiston jälkeen (hieromalla ihoon) kutinan lievittämiseksi. Sitruunaruohoöljyn dramaattisiin käyttötarkoituksiin kuuluu kuumeen, kuukautisongelmien ja ruoansulatuskanavan vaivojen hoito, erityisesti loisten aiheuttamien (se sisältää dewingiä). Sitruunaruohoöljy. Iho, haavaumat, vammat, dermatoosit, ekseema. Sillä on stimuloiva ja puhdistava vaikutus. Iholla on anti-akne, sienitautia estävä ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Suositellaan laajennettuihin, saastuneisiin ja maaperäisiin flakpereihin sekä öljynä hierontaan selluliitin kanssa, rauhoittaa nivelreuma kipuja.
Kookoshiutaleet saadaan kookospalmun hedelmästä, joka ensin kuivataan ja sitten raastetaan pieniksi paloiksi. Kuitu on ravinteikasta ja sisältää vitamiineja: C, E, K ja B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, natriumia, kaliumia, kalsiumia ja rautaa. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoshiutaleet, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Tyydyttyneiden eläinrasvahappojen saantia tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvat tukevat oikein toimivaa ruoansulatusjärjestelmää. Siellä on myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka mahdollistavat kehon happo-emästasapainon. Kuitu 21GBIAL 5,6G - 11% Suola 0,07 g - 1%*Viite ravintoarvoon & Nbsp; <strong> Käyttö </strong> Kookoshiutaleet ovat loistava lisä makeaan aamiaiseen. Ne voidaan lisätä aamiaisleipiin, mysliin, puuroon, jogurttiin, kefiriin tai hedelmä- ja vihannescocktaileihin.
Mantelit ovat mantelipuiden siemeniä, joita kasvaa noin 30 eri lajiketta. 8 kymmenestä mantelistaan tulee aurinkoisista Kalifornian viljelmistä, joissa sääolosuhteet ovat ihanteelliset mantelien viljelyyn. Mantelit kuuluvat samaan perheeseen kuin kirsikat, persikat ja mangot. Ne ovat ravinteikkaita. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiineja ja kuitua, joten niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Niissä on runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat eivät lisää
Mustariisi, keittämisen jälkeen saa violetin sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös violetiksi. Kuten ruskeariisi, se on kuorimaton, joten se on runsas kuitujen, vitamiinien, erityisesti E-vitamiinin, ja mineraalien, kuten raudan, sinkin ja kuparin, lähde. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esimerkiksi kookosmaidosta valmistettuun riisijälkiruokaan. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehduksilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen ikääntymistä.
<strong>Ainesosat:</strong> ruskeariisi
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 1498kJ/354kcal - 18% VRN*
Rasva 3,2g - 5%
josta tyydyttyneet rasvahapot 0,8g - 4%
Hiilihydraatit 72g - 28%
josta sokerit 0,7g <1%
Proteiini 7,7g - 15%
Kuitu 3,1g
Suola 0,03g <1%
*VRN - Viitearvo
<strong>Käyttö</strong>
Huuhtele riisi kylmällä vedellä.
Maca on juurikasvi, jonka ominaisuuksia ja vaikutuksia on käytetty Perun asukkaiden toimesta tuhansien vuosien ajan. Perulainen perinteinen lääketiede suosittelee Maca-juurien käyttöä ensisijaisesti vahvistamiseen. Maca on runsas proteiinin lähde. Se sisältää lähes kaikki tarvittavat aminohapot, mukaan lukien arginiini. Maca-juuri koostuu noin 70 % hiilihydraateista ja 20 % ravintokuidusta. Jauhetussa juuressa on noin 4 % rasvaa, josta jopa 70 % on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Lisäksi Maca-juuri sisältää joukon vitamiineja, kuten A, B1, B2, B6, C ja E, sekä mineraaleja - kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kaliumia ja natriumia. Perun asukkaat hauduttavat kuivattua juurta maidossa tai vedessä saadakseen aromikasta massaa. Lisäksi he valmistavat jauhoa kuivatuista juurista, jota he käyttävät päivittäisten ruokien ja leivonnaisten valmistamiseen. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> Orgaaninen jauhettu maca (Lepidium meyenii Walp.
Acerola on C-vitamiinin lähde, jota tällä hetkellä puuttuu. Tämä johtuu pääasiassa monotonisesta ja epämukavasta ruokavaliosta, jossa on hyvin vähän vihanneksia ja hedelmiä sekä prosessoituja elintarvikkeita. Tämä on vieläkin vaarallisempaa, koska ihmiskeho ei varastoi C-vitamiinia, joten sen varastoja ei voida käyttää. Siksi C-vitamiinia on toimitettava jatkuvasti, erityisesti sen suurimman kysynnän aikana, eli syksyllä, talvella ja keväällä. Acerolassa on suurimmat määrät L-askorbiinihappoa, eli maata. Keskimäärin acerola sisältää noin 1500 mg C-vitamiinia (jopa 4000 mg) jokaista 100 g tuoretta massaa kohti, eli noin 30 kertaa enemmän kuin sitruunassa. Luonnollinen C-vitamiini, joka saadaan acerolasta, on helpommin imeytyvää ja imeytyy paremmin kuin esimerkiksi apteekeista saatavat tabletit. Brasiliassa acerola-mehu on erittäin suosittua ja sitä käytetään lisäravinteena C-vitamiinin puutokseen.
Ne ovat peräisin puhdistetuista jyvistä, joita on tunnettu ja käytetty Puolan keittiössä jo pitkään. Pitkään ne olivat unohduksissa, mutta nyt ne ovat jälleen suosiossa. Puhdistettuja jyviä syödään keittämisen jälkeen tai raakana. Niitä lisätään maitoon, jogurttiin ja hedelmiin.
Vegaaninen Paprika on 100 % vihannesperusteinen tuote, joka perustuu vihanneksiin ja hirssiin. Luonnollisten mausteiden lisääminen korostaa sen herkullista makua. Täydellinen voileipiin, paahtoleipään, tuoreisiin sämpylöihin tai muihin lempileipiin. Luonnolliset mausteet, seesami <strong> Ravintoarvot 100 g:ssa </strong> Energiasisältö 760 kJ/182 kcal, rasva 5,1 g, tyydyttyneet rasvahapot 0,4 g, hiilihydraatit 9,1 g, joista sokerit 1,6 g, proteiini 3,6 g, suola 0,9 g <strong> Käyttö </strong> Paprika on loistava lisä voileipiin, paahtoleipään ja kaikenlaisiin leipiin. Avattu tuote säilytetään jääkaapissa ja käytetään 48 tunnin kuluessa.
Flaxseed's healing properties have been known for many centuries. The seeds contain omega-3 fatty acids, proteins, dietary fibers, B vitamins, vitamin E and K, aluminum, and choline, as well as macro and microelements: phosphorus, calcium, magnesium, potassium, sodium, iron, copper, zinc, manganese, and selenium. In addition to being an excellent source of dietary fibers, vitamins, and minerals, it positively affects the health of the digestive system, soothing diseases associated with stomach ulcers, hyperacidity, and heartburn. It improves intestinal peristalsis and helps eliminate harmful toxins from the body. Flaxseeds show soothing irritation and hydrating mucosa. One of the healthiest oils is pressed from flaxseeds. Including saturated fatty acids 3.7 g - 18% carbohydrates 29.1 g - 11%, including sugars 1.5 g - 3% protein 18.5 g.
Hamppuöljy on käsittelemätöntä öljyä. Sen maku on hyvin omaperäinen, jossa on kevyt pähkinäinen vivahde ja mausteinen jälkimaku. Öljy on rikas välttämättömistä rasvahapoista (NNKT) ja sisältää ihanteellisen suhteen omega-6- ja omega-3-rasvahappojen välillä, eli 3:1, mikä auttaa säätelemään elimistön lipiditasapainoa ja tukee myrkkyjen poistamista kehosta. Sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina ja tulehdusta ehkäisevänä aineena, K-vitamiini vastaa veren normaalia hyytymistä, nopeuttaa haavojen paranemista, A-vitamiini edistää normaalia näköä, D-vitamiini sekä B-ryhmän vitamiinit ovat tarpeellisia elimistömme normaalille toiminnalle. Koostumuksessa on: kalsiumia, magnesiumia, rikkiä, kaliumia, rautaa, sinkkiä ja fosforia. Se sisältää myös siemenissä luonnollisesti esiintyvää klorofylliä, joka toimii tulehdusta ehkäisevästi ja rauhoittavasti. Hamppuöljy parantaa aineenvaihduntaa, tukee sydämen toimintaa, osallistuu luukudoksen rakentamiseen, sillä on kipua lievittäviä, antibakteerisia ja sienitautia torjuvia vaikutuksia.
BIO agavesiirappi bright on luonnontuote ekologisista viljelmistä. Agavea on kasvatettu satojen vuosien ajan, pääasiassa Etelä- ja Keski-Amerikassa. Siinä on lihavia ja paksuja lehtiä, jotka on järjestetty ruusukkeeksi ja peitetty terävillä piikeillä. Vaalea agave tulisi olla vaihtoehto valkoiselle sokerille ja hunajalle. Maku on hienovaraisempi kuin hunajassa. Agavesiirappi on lähes 1,5 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri. Vaalean agavesiirapin maku on hienovaraisempi ja neutraalimpi kuin tumman siirapin hieman karamellinen maku. Agave on kasvipohjainen luonnollinen makeutusaine puoliksi nestemäisessä muodossa. Vegaanit käyttävät sitä mielellään hunajan korvikkeena. Sen glykeeminen indeksi on alhaisempi kuin hunajalla ja sillä on laaja kulinaarinen käyttö. 15%RWS*Rasva: 0g - 0% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot: 0g - 0% hiilihydraatit: 71g - 27%, mukaan lukien sokerit: 69g - 77% kuitu: 5.8GBIALKO: 0G - 0%Suola: 0.05g - 1%*viite ruokaravintoarvo & nbsp; <strong> Agavesiirapin käyttö </strong> on yleisimmin käytetty kakkujen ja jälkiruokien makeuttamiseen, sekä makeutusaineena teessä.
Magnnesium Forte on irtotuote, joka toimii ravintolisänä. Magnesium auttaa ylläpitämään elektrolyyttitasapainoa, edistää energiametabolian ylläpitämistä ja tukee terveiden luiden säilyttämistä. Se auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta. Magnesium-jabel on hyvin imeytyvä orgaaninen magnesiumin muoto. Se sisältää yhden omenahapon molekyylin, johon on kiinnitetty kaksi magnesiumin molekyyliä. Tällä tavoin se luo erinomaisen magnesiumin lähteen ja korkean biologisen saatavuuden omenahapolle. 3000 mg, sisältäen: Magnesium - 350 mg - 93% VRN ** Viitearvo ja <strong> käyttö </strong> noin 3 g (3 mittalusikallista, kukin 1 g) ravintolisäseosta noin 100-150 ml kylmää vettä tai suosikkijuomaasi, sekoita hyvin. Kuluta heti valmistamisen jälkeen. <strong> huomautukset </strong> Säilytä lasten ulottumattomissa.
Teepuuöljyllä on miellyttävä, aromaattinen tuoksu. Se saadaan Australiassa kasvavan teepuun lehdistä. Öljyn nimi, kuten myös puun nimi, josta se tuotetaan, ei liity mitenkään teehen. Kasvi sai nimensä teepuuna kapteeni Cookin toimesta, joka käytti sen lehtiä teehen korvaavana juomana aboriginaalien tapaan.
Teepuun lehtien hyödyllisiä ominaisuuksia hyödynsivät aboriginaalit, jotka käyttivät niitä haavojen desinfioimiseen ja hoitoon. Nykyään tätä puuta viljellään laajasti suuren kiinnostuksen vuoksi eteeriseen öljyyn, jota saadaan tästä raaka-aineesta ja joka sisältää yli 90 aktiivista yhdistettä.
Teepuuöljy saadaan höyrytislausprosessilla tuoreista teepuun lehdistä ja oksista. Sen tunnusomaista on raikas, yrttinen tuoksu sekä värittömyys tai vaaleankeltainen väri. Öljyä käytetään aromaterapiassa yhtenä voimakkaimmista viruslääkinnällisistä ainesosista.
Tyyppi 750 vehnäjauho saadaan Bieszczady-maatilalta, jolla on ekologinen sertifikaatti. Tämä on yksi suosituimmista jauhotyypeistä, joka saadaan jauhetuista vehnäjyvistä. Vehnä, proteiinipitoisuuden (gluteeni) ansiosta, antaa leivonnalle joustavuutta ja vähentää murenemista.
<strong> koostumus: </strong> vehnä
<strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 1450KJ/342kcal - 17%RV*rasva 1.8g - 2.6% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.7g - 3.5%hiilihydraatit 68g - 26%joista sokereita 0.5g - 0.6%kuitu 2.9g - 12g - 24%suola 0.01g - 0.2%*viite-elintarvikearvo
<strong> käyttö </strong> vehnäjauho tyyppi 750 on täydellinen leipomiseen, sekä suolaisiin että makeisiin leivonnaisiin. Ihanteellinen pannukakkuihin, vohveleihin tai sakeuttamaan keittoja ja kastikkeita.
<strong> Huomautukset </strong> Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa.
Espanjalaiset salviasiemenet, tunnetut myös chía-siemeninä, sisältyvät SO:hon, jota kutsutaan "Super Foodiksi", ja ne sisältävät ainutlaatuisen ravintokoostumuksen, kuten: kuitua, proteiinia, omega-3- ja omega-6-happoja, antioksidantteja, B-vitamiineja ja mineraaleja. On syytä sisällyttää ne ruokavalioon. Siementen tyydyttymättömillä rasvahapoilla on merkittävä vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmän sekä hermoston oikeaan toimintaan. Ne ovat vastuussa lipiditaloudesta, säätelevät kolesterolia ja triglyseridejä. Ne vaikuttavat myönteisesti näköelimeen. Espanjalaisille salviasiemenille on ominaista suotuisa omega-3- ja omega-6-suhde 3:1. B-ryhmän vitamiinit, A-, C- ja E-vitamiinit, vaikuttavat näön oikeaan toimintaan, vahvistavat immuunijärjestelmää ja toimivat antioksidantteina. Ne sisältävät myös runsaasti mineraaleja: kalsiumia, rautaa, magnesiumia, fosforia, kaliumia, sinkkiä, kuparia ja seleeniä. Vitamiinien ja mineraalien runsaus on erittäin tärkeää hiusten, ihon ja kynsien kunnolle.
Pähkinät ovat etusijalla kaikista pähkinöistä EFA:iden, eli välttämättömien rasvahappojen, määrässä. Ilmeisesti 3 pähkinää kattaa jo päivittäisen tarpeen omega-3-rasvahapoille. Ne sisältävät myös L-arginiinia, ainetta, joka vaikuttaa verisuonten laajentumiseen. Tämä on hyödyllistä sydänsairauksien kehittymisen ehkäisemisessä. Pähkinöissä olevilla monityydyttymättömillä rasvahapoilla ja kasvi steroleilla on myönteinen vaikutus sydän- ja verisuonijärjestelmään - ne vähentävät LDL:tä (huono kolesteroli), niillä on tulehdusta estävä vaikutus, ne vähentävät veren viskositeettia ja taipumusta veritulppien muodostumiseen. Keskimäärin energiasisältö 100 GP 2681kj / 692kcal - 34% RWS * Rasvat 60,3 g - 86%, mukaan lukien tyydyttyneet rasvat 6,56 g - 33% hiilihydraatit 18 g - 7%, mukaan lukien sokerit 2,2 g - 2% kuitu 6,5 g proteiini 16 g - 32% suola 0,01 g < 1% * viite ravintoarvo ja NBSP; <strong> Käyttö </strong> Pähkinät ovat herkullisia.
Sheavoi on öljy, joka syntyy voipähkinöiden käsittelyprosessissa. Masłosz-puuta kasvaa Afrikassa, ja sheavoita on käytetty siellä vuosisatojen ajan. & NBSP; se on äärimmäisen rikas tyydyttymättömistä rasvahapoista. Ne ovat avainaineita ihon nuorentamisessa ja kosteuttamisessa. Sheavoi tarjoaa myös kaikki tärkeimmät vitamiinit, joita tarvitaan ihon näyttämään nuorelta, pehmeältä ja ennen kaikkea terveeltä. Nämä vitamiinit tukevat ihon suojaa tuulelta, kylmältä, voimakkaalta auringolta sekä haavoilta ja palovammoilta. Lisäksi voin sisältämät ainesosat tukevat solutoimintaa, taistelevat ikääntymisen vaikutuksia vastaan ja parantavat näkyvästi ihon kuntoa. Se kosteuttaa ja ravitsee epidermiä, regeneroi ihoa, sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, se ravitsee ja regeneroi ihoa täydellisesti, lievittää ikääntymisen merkkejä, tukee taistelua selluliittia ja venytysjälkiä vastaan sekä vähentää turvotusta.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien keskeinen ominaisuus on stressin vaikutusten vähentäminen sekä kehon sopeutuminen epäsuotuisiin ulkoisiin olosuhteisiin.
Soplówka jeżowata on lääkinnällinen sieni, joka kuuluu makrosieniin (<em>Basidomycota</em>) ja soplówkowatych-perheeseen (<em>Hericiaceae</em>). Sitä on käytetty satojen vuosien ajan kiinalaisen lääketieteen yrttilääkitsijöiden toimesta maksasairauksien, munuaissairauksien, pernan, mahalaukun sekä sydämen toimintahäiriöiden hoitoon. Lisäksi soplówki-lisäravinteet vaikuttavat myönteisesti koko kehon vahvistamiseen.
Lion’s mane (leijonaharja), barania pää, karhun pää, valkoinen pompon ovat yleisiä nimiä soplówki jeżowateille. Leijonaharja tai barania pää liittyvät hedelmäkappaleen ulkonäköön, jonka koko vaihtelee 10–30 cm välillä. Siinä on lukuisia ohuita piikkejä, joiden leveys on noin 2 mm ja pituus muutama senttimetri.
Ottaen huomioon asiakkaidemme tarpeet ja nuorimmat makean leivän kermafanit, Vivio on yhteistyössä suositun fitness-vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa kehittänyt erinomaisen kookoskermareseptin. Kermassa on paitsi herkullinen maku, myös ennen kaikkea nolla jalostettua sokeria. Kerman sisältämät ainesosat ovat korkeinta laatua, ja niiden tuominen kestävään ruokavalioon ja aktiiviseen elämäntapaan edistää päivittäisen hyvinvointimme parantamista. Sheavoi ja maito. Valkoinen sokeri on korvattu maltolilla, joka ei ainoastaan omaa alhaisemman kalorimäärän, vaan myös matalamman glykeemisen indeksin. Tämä Coco Spread -kookoskerma erottuu muista voileipäkermoista paitsi äärimmäisen ravitsevalla koostumuksellaan, myös ennen kaikkea ainesosien korkealla laadulla. Kookosmousse ansaitsee erityistä huomiota. Se on jauhettua kookospulpia, joka sisältää runsaasti arvokkaita ainesosia (kookosöljyn lisäksi) ja on myös kuitupitoista.
Millet on valmistettu hirssistä. Se auttaa torjumaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, verenmuodostukseen liittyvän raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuiduille sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Hirssiellä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat verenmuodostusta. Hirssi auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, sillä on lämmittävä vaikutus, se parantaa aineenvaihduntaa, keskittymistä ja muistamista. Korkea kalsiumin ja piiyhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4%, mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0,4 g - 2% hiilihydraatteja 72,1 g - 28%, mukaan lukien sokerit 0,8