Etsitkö tyylikästä ja toimivaa hyllyä viljatuotteiden esittelyyn? Meillä on täydellinen ratkaisu sinulle! Plywoodista valmistettu näyttö on erinomainen valinta luomuruokakauppoihin, herkkukauppoihin sekä leipomoihin ja elintarvikekauppoihin.
Plywood, luonnollinen ja ekologinen materiaali, on kestävä ja soveltuu erinomaisesti erilaisiin asetteluihin. Näyttö on suunniteltu optimaaliseksi viljatuotteiden esittelyyn. Siinä on tilavat hyllyt, jotka voivat pitää erilaisia tuotteita, kuten jauhoja, pastaa, puuroa, aamiaismuroja ja muita. Hylly on saatavilla värillisenä tai painettuna versiona. Värillinen plywood tuo sisustukseen lämpimän ja luonnollisen ilmeen, kun taas painettu plywood voi olla houkutteleva koriste-elementti. Voimme valmistaa mitä tahansa kokoa tilauksesta, mukauttaen mitat ja ulkonäön yksilöllisiin tarpeisiisi.
Koot: 600x400x1800 mm
Materiaali: Maalattu, painettu ja värjätty plywood
Käyttötarkoitus: Elintarvikkeet, ekologiset
Le magnésium est l'un des biopierwiastes les plus précieux. Il joue de nombreux rôles importants dans le corps: il participe à des réactions biochimiques importantes, est crucial pour le fonctionnement efficace du nerveux, du sang, du digestif, des os, des os, de l'hyperactivité sanguine ou de la formation de calculs rénaux, ralentit le processus de vieillissement , renforce l'immunité du corps. Le magnésium est un élément commun, mais mal digestible. Il est absorbé que de 15 à 40% des aliments, des céréales, des produits de céréales, des céréales, du riz brun, des fruits secs, des légumes à feuilles verts frais et du chocolat sont quelques-uns des aliments riches en magnésium. Pour ceux dont le régime alimentaire n'est pas riche en produits mentionnés, une supplémentation peut être nécessaire. Comment compléter la carence en magnésium? Vous pouvez obtenir des suppléments de magnésium sous forme de comprimés ou de capsules ou compléter cet élément à travers la peau.
Auringonkukansiemenet saapuivat Eurooppaan Pohjois-Amerikasta. Ne ovat rikas lähde tyydyttymättömille rasvahapoille, monille vitamiineille ja mineraaleille. Auringonkukansiemenistä valmistetaan auringonkukkaöljyä - joka on rikas linolihapon lähde. Niitä käytetään myös osana farmaseuttisia valmisteita - voiteita, saippuoita, hoitoaineita - ravinteiden runsauden vuoksi. Ne ovat rikkaita vitamiineista: E, B-ryhmä, C, A sekä kalsiumista, raudasta, magnesiumista, fosforista, kaliumista, natriumista ja sinkistä. Ne näyttelevät tärkeää roolia immuunijärjestelmän vahvistamisessa, suojaavat tulehdusten kehittymiseltä. Niissä olevat vitamiinit ja mineraalit suojaavat sydänsairauksilta, parantavat aineenvaihduntaa, vahvistavat hermostoa, vahvistavat ja tiivistävät verisuonia, osallistuvat vapaita radikaaleja vastaan (erityisesti E-vitamiini, seleeni, kupari, mangaani ja sinkki), vaikuttavat myönteisesti terveyteen ja nuorekkaaseen ihon ulkonäköön, vahvistavat hiuksia ja kynsiä.
Neilikkaöljyllä on ainutlaatuinen aromi ja se erottuu epätavallisesta koostumuksestaan. Se on luonnollinen eteerinen öljy, jonka pääkomponentti on eugenoli ja johdannainen asetyylieugenoli. Eugenoli on terpeeniryhmän yhdiste. Se on pääasiassa vastuussa eteeristen öljyjen poikkeuksellisista ominaisuuksista ja sillä on voimakas desinfiointivaikutus. Lisäksi neilikkaöljy on metyyli-salisylaatin lähde, joka on vastuussa tämän tuotteen kipua lievittävistä ominaisuuksista. Tuote on erinomainen vitamiinien ja mineraalien aarreaitta. Siinä on muun muassa A-vitamiinia ja C-vitamiinia sekä fosforia, kaliumia, kalsiumia, natriumia ja rautaa, jotka tunnetaan antiseptisistä ja sienitautien vastaisista ominaisuuksistaan. Siksi sitä on käytetty vuosia fytoterapiassa, perustana hoidoille, jotka olivat aikaisemmin vaikeasti parannettavissa, sekä ihoinfektioiden hoidossa.
Cashew-pähkinät ovat saaneet nimensä erityisestä muodosta, joka muistuttaa munuaista. Toisin kuin muut pähkinät, ne erottuvat pehmeydellään ja selkeällä makeudellaan. Cashew-pasta, yksinkertaisen koostumuksensa ansiosta, voi tarjota joukon arvokkaita vitamiineja ja mineraaleja ihmiskeholle. Terveelliset tyydyttymättömät rasvahapot ansaitsevat erityistä huomiota. Lisäksi cashew-pähkinät tarjoavat meille annoksen välttämättömiä vitamiineja: A, D, E ja K, sekä mineraaleja kuten: kalsiumia, fosforia, kaliumia, kuparia ja rautaa. Cashew-pähkinät eivät ole vain erinomainen energian, vitamiinien ja mineraalien lähde, vaan myös proteiinia. Siksi ne voivat olla arvokas lisä päivittäiseen ruokavalioon niille, jotka luopuvat lihan ja eläinperäisten tuotteiden kulutuksesta. Cashew-pasta on ihanteellinen leivän ja pannukakkujen voiteluun, lisäyksenä jälkiruokiin, kakkuun ja kekseihin. Sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi kastikkeissa ja salaattikastikkeissa sekä kuivassa aasialaisessa keittiössä.
Kalakollageeni kapseleissa on tuote, joka saadaan makean veden kalasta, joka syö planktonia ja hienoja kasviperäisiä ruokia. Tämä kala pyydetään valvotuista vesialtaista eläinlääkärin valvonnassa. Veden saastumisen minimoiminen raskasmetalleilla on jatkuvasti taattu. Kollageeni on pitkäketjuinen aminohappo ja ihmisen kehon runsain proteiini. Se on suuri osa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Sitä käytetään nivelkipujen ja nivelrikon yhteydessä, liikuntaelinten, kuten jänteiden, alueella. Se vaikuttaa ruston uusiutumiseen, haavojen paranemiseen, vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Kapselit - 340 mg <strong> käytä </strong> 2-4 kapselia päivässä (aamulla tai illalla) nauttimalla runsaasti vettä. Suositeltu käyttöaika valmisteelle on 3 kuukautta.
Linssit, kuten kaikki palkokasvit, omaavat ainutlaatuisia terveyshyötyjä. Ne ovat hyvin imeytyvän proteiinin lähde. Linssiproteiini on soijaproteiinin jälkeen eniten imeytyvää kasvipohjaista proteiinia (85 prosenttia). Vihreät linssit sisältävät runsaasti kuitua. Kuitu ei ainoastaan auta säätelemään verensokeria, parantaa sydän- ja ruoansulatusjärjestelmää, vaan se myös edistää kolesterolitasojen laskua, poistaa myrkkyjä kehosta, suojaa paksusuolen syövältä ja myös tyypin 2 diabetekselta. Linssit sisältävät runsaasti rautaa, mikä on hyödyllistä ihmisille, jotka eivät syö lihaa. Yksi kuppi vihreitä linssejä sisältää 100 prosenttia suositellusta päivittäisestä rautamäärästä. Tämä mineraali näyttelee tärkeää roolia hemoglobiinin muodostumisessa veressä ja myoglobiinin muodostumisessa lihaksissa, mikä on vastuussa hapen kuljettamisesta soluihin. Se sisältää myös arvokkaita mangaani- ja foolihappoja.
Öljy erottuu ainutlaatuisella tuoksullaan. Se luokitellaan eteerisiksi öljyiksi ja sitä käytetään laajalti kosmetiikassa. Tuoreet sitruunankuoret saadaan sitruunan kuorimisen paineen avulla. Sitruunalla on desinfioivia ja stimuloivia ominaisuuksia liiallisen uneliaisuuden aikana. Se parantaa myös mielialaa. Sitä käytetään kosmetiikassa värimuutosten poistamiseen. Se palauttaa ihon kimmoisuuden, rauhoittaa kurkun ja suun tulehdusta. Sitä lisätään voiteisiin, balsameihin, tonikkeihin ja puhdistaviin hierontatuotteisiin, laimennettuna perusöljyllä. & Nbsp; <strong> Kommentit </strong> Vältä öljyn kosketusta silmien kanssa, äläkä käytä sitä vaurioituneella ja ärtyneellä iholla. Ulkoisesti. & Nbsp;
Maitohorsma eri muodoissa: kuivaus, maitohorsmaöljy, jauhe tai kokonaisina siemeniä, tunnetaan sen kyvystä tukea maksan toimintaa. Maitohorsmalla on ainutlaatuinen koostumus ja parantavia ominaisuuksia. Se sisältää flavonoideja, orgaanisia happoja, C- ja K-vitamiineja, proteiineja, runsaasti linolihappoa, mineraalisuoloja ja silymariinia. Maitohorsma on voimakas antioksidantti, sillä on puhdistava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus, se stimuloi regeneroitumista ja uusien maksasolujen tuotantoa; sitä käytetään muun muassa maksakirroosin ja rasvamaksan hoidossa, se suojaa maksaa myrkyiltä ja sillä on detoksifioivia ominaisuuksia. Sillä on myös anti-kouristavia ja veren hyytymistä estäviä ominaisuuksia. Se lisää ruoansulatusnesteiden eritystä ja parantaa ruoansulatusta. Sen parantavat ominaisuudet johtuvat silymariinista, joka stabiloi hepatosyyttien solukalvoja, suojaten maksaa myrkyllisiltä yhdisteiltä ja stimuloiden sen.
Kuivattujen vihannesten sekoitus, joka sisältää: porkkanoita, palsternakkaa, selleriä, sipulia ja persiljaa. Erittäin aromaattinen, ilman suolan tai säilöntäaineiden lisäystä. Antaa ruuille ainutlaatuisen maun ja aromin. Se on olennainen lisä jokaiseen keittiöön. Valmistusaika jopa 15 minuuttia.
Pitkä, jota kutsutaan myös intiaansafraniksi ja laajalti tunnetaan nimellä kurkuma, on inkiväärikasvien perheeseen kuuluva kasvi, joka kasvaa luonnossa Intiassa ja jota viljellään trooppisessa ilmastossa. Tästä kasvista saadaan mauste ja keltainen väriaine nimeltä kurkumiini. Kurkuma on välttämätön komponentti mausteseoksissa, kuten curryssä. Se värjää voimakkaasti astioita (erityisesti puu- ja muoviesineitä), jotka hankitaan ja sekoitetaan kypsennettyyn ruokaan. Elintarviketeollisuudessa kurkumaa käytetään voin, majoneesin, pastan ja juuston värjäämiseen. Se sopii myös kermaisiin keittoihin ja munakkaisiin. Sopii ruokiin, joissa on palkokasveja (pavut, kikherneet, linssit, soija). Se on välttämätön ainesosa kaikissa curry-ruoissa ja muissa intialaisissa ruoissa. Kauniin keltainen väri antaa niille upean ilmeen. Suosittuja terveysvaikutuksia.
Pölypallerot ovat mehiläisten perusruokaa, jota ne tuottavat pesässä. Se syntyy kukkapölyn sekoituksesta, jonka mehiläistyöläiset keräävät syljen ja hunajan kanssa. Näin syntyneet pölypallerot kuljetetaan mehiläisten toimesta pesään, jossa ne pakataan kennoihin ja käyvät maitohappobakteerien läsnä ollessa, muodostaen pölypallerot. Mehiläistarhaajat keräävät pölypallerot suoraan pesästä – tietenkin, he eivät voi ottaa liikaa, koska se on mehiläisten ravintoa. Mehiläistarhassa saadaan pienempiä määriä pölypalleroita kuin pölyä, mikä tekee siitä kalliimpaa tavaraa.
Pölypalleron ominaisuudet ovat äärimmäisen arvokkaita. Ne ylittävät myös pölyn lääkinnälliset vaikutukset, johtuen rikkaammasta koostumuksesta, helpommasta imeytyvyydestä ja säilytysprosessista. Pölypallerot sisältävät runsaasti vitamiineja (C, B1, B2, B3, B6, B12, A, PP, K, E, H, D) sekä mikro- ja makroelementtejä, kuten magnesiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, kaliumia, fosforia ja natriumia. Verrattuna pölyyn, siinä on vähemmän proteiineja ja rasvoja.
Elintarviketeollisuudessa E330-nimen alla se toimii happamuuden säätelijänä, eräänlaisena säilöntäaineena ja antioksidanttina. Sitruunahappoa käytetään muun muassa jälkiruoissa ja muissa makeisissa. Löydämme sitä myös virvoitusjuomista, säilykkeistä, purkituksista ja valmiista aterioista. Sitä käytetään myös muun muassa liitosten puhdistamiseen tai vastaanottolaitteiden, kuten vedenkeittimen, puhdistamiseen. Kivellä voi myös puhdistaa likaisia käsiä, esimerkiksi rasvasta tai punajuurista. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kaataa jauhetta käsiisi ja hieroa se itseesi. Tahrat häviävät silmänräpäyksessä.
Jokainen tabletti sisältää 500 mg luomuviljeltyjen maca-kasvien uutetta. Tabletti on 20 kertaa tehokkaampi kuin jauhe. Jotkut pitävät macaa muistia parantavana ja energiaa lisäävänä kasvina. Maca on runsas korkealaatuisten hiilihydraattien lähde, jotka tarjoavat tätä energiaa, ja se voi myös tarjota keholle helposti imeytyvää proteiinia, joka on erityisen tärkeää urheilijoille, sekä kuitua – joka on vastuussa muun muassa suoliston normaalista toiminnasta. Macaa suositellaan: • aktiivista elämäntapaa viettäville • kroonisen väsymyksen tiloissa • henkilöille, jotka altistuvat lisääntyneelle fyysiselle ja henkiselle rasitukselle • vitamiinien ja mineraalien puutostiloissa. Suositeltu annos on 1 tabletti 5 kertaa päivässä aterian jälkeen. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta.
Maapähkinöitä, joita kutsutaan myös maapähkinöiksi tai pähkinöiksi, erottuvat muiden pähkinöiden joukosta suurimmalla proteiinipitoisuudellaan. Kuitenkin, todellisuudessa maapähkinät eivät ole pähkinöitä, vaan palkokasvien siemeniä, mikä selittää niiden korkean proteiinipitoisuuden. Nämä pähkinät ovat peräisin Etelä-Amerikasta, todennäköisesti Brasiliasta. Maapähkinät ovat melko kaloripitoisia - 100 g:ssa on lähes 600 kaloria. Ne ovat rikkaita tyydyttymättömistä rasvahapoista, jotka vaikuttavat positiivisesti sydämeen, säätelevät verensokeritasoa ja verenpainetta. Maapähkinöissä on myös runsaasti E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti, sekä B-vitamiineja, erityisesti foolihappoa ja niasiinia. Ne sisältävät myös sinkkiä, fosforia, magnesiumia, seleeniä, kalsiumia ja rautaa. Ne ovat kuitupitoisuuden ja arginiinin aarreaitta - aminohappo, joka on erityisen tärkeä urheilijoille, koska se lisää lihasten verenkiertoa ja kestävyyttä harjoituksen aikana.
<strong>Koostumus:</strong> paahdetut suolattomat maapähkinät
<strong>Ravintoarvo 100 g:ssa</strong>
Milletin hiutaleet ovat hyvä energianlähde, eivät sisällä gluteenia, tarjoavat arvokkaita B-vitamiineja, E-vitamiinia, mineraaleja: kalsiumia, fosforia, kaliumia, sinkkiä ja magnesiumia sekä kuitua. Ne valmistetaan murskaamalla viljanjyviä. B-vitamiinit vaikuttavat hermoston hyvään toimintaan, E-vitamiini hidastaa ikääntymisprosessia. Hiutaleissa on myös lesitiiniä, joka tukee keskittymiskykyä ja muistia sekä säätelee kolesterolia. % RWS * Rasva 3,3 g - 5 %, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,6 g - 3 % Hiilihydraatteja 71,8 g - 28 %, josta sokereita 0,6 g - 1 % Proteiinia 12,3 g - 25 % Kuitua 2 g & lt; 0,01 g & lt; 1 % * RWS - Viitearvo <strong> Käyttö </strong> Hiutaleita voidaan keittää maidossa tai vedessä tai lisätä jogurttiin. Voit lisätä niitä raastettuun omppuun kanelin kanssa.
Arborio-riisi on italialainen riisilajike, joka on risoton pääkomponentti. Italia on Euroopan suurin riisin tuottaja. Vuosittain sitä kerätään jopa 1,5 miljoonaa tonnia, vaikka tämä on vain 1 % siitä, mitä viljelijät keräävät Intiassa. Italialaisen riisin etuna tuontiriisiin verrattuna on se, että koko kasvatus-, sadonkorjuu- ja käsittelyprosessi noudattaa Euroopan raaka-aineita koskevia standardeja. Tuontiriisin kohdalla emme esimerkiksi tiedä, mitä kemikaaleja sen viljelyssä on käytetty. Tunnetuin italialainen ruokalaji Arborio-riisistä on risotto, joka on tyypillinen ruokalaji Pohjois-Italiassa. Arborio-riisi voi myös olla osa makeita riisijälkiruokia, jotka perustuvat maitoon tai riisijuomaan. Voit myös yhdistää sen vihanneksiin. Arborio on keittämisen jälkeen hieman tahmeaa (kiitos amilopektiinin), kosteaa, ja se on täydellinen valmistettaessa gimppeleitä, jälkiruokia, ja ennen kaikkea se on paras riisi risottoon, klassiseen italialaiseen ruokaan. Sen suurin etu on hyvä makujen imeytyminen.
Vadelman siemenöljy saadaan, kuten nimi viittaa, puristamalla vadelman siemeniä. Öljyllä on kevyt koostumus, se imeytyy hyvin ja jättää ihon kevyesti kosteutetuksi ja kimmoisaksi. Vadelman siemenöljyä käytetään yleisimmin kasvojen hoidossa, herkällä, allergisella ja kuivalle iholle, hierontaan sekä hiusten hoidossa. 80 % tämän öljyn koostumuksesta on välttämättömiä tyydyttymättömiä rasvahappoja (Omega-3 ja Omega-6). Nämä rasvahapot ovat erityisesti rasvaiselle iholle erittäin hyviä, koska ne auttavat säätelemään talin tuotantoa ja estävät mustapäiden muodostumista. Ne edistävät myös ihon sävyn tasoittumista, pigmenttimuutosten vaalenemista ja helpottavat aktiivisten ainesosien pääsyä ihon syvempiin kerroksiin. Öljy sisältää myös A- ja E-vitamiineja. Öljyllä on ryppyjä ehkäiseviä vaikutuksia, se tukee elastaanin ja kollageenin muodostumista ja hidastaa ikääntymisprosessia. Se auttaa suojaamaan UVB-säteilyltä.
Chili Con Pinto on herkullinen valmis ruoka, joka valmistuu 5 minuutissa. Sen ei tarvitse olla epäterveellistä! Purkki on täynnä vihanneksia, pintopapuja ja mausteita ilman sokeria, palmuöljyä tai säilöntäaineita. Se sisältää kuitua, proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja. Purkki sisältää 2 annosta ruokaa. Pintopapu on vaalean beige lajike, jossa on tyypillisiä burgundin värisiä laikkuja. Se on arvokkaan kuidun, arvokkaan proteiinin sekä vitamiinien ja mineraalien lähde, jotka ovat tarpeen terveyden ylläpitämiseksi. Pintopavuissa olevat ainesosat säätelevät kolesterolitasoa, estävät verensokerin nopeaa nousua ja vaikuttavat myönteisesti hermoston toimintaan, mukaan lukien B-, C-vitamiinit, foolihappo, kalsium, rauta, magnesium, kalium ja sinkki. Kulhossa olevat mausteet korostavat ruoan makua, aromia ja väriä, pidentävät sen tuoreutta ja vaikuttavat myönteisesti moniin kehomme prosesseihin.
Vivion sienistrogonoff on korkealaatuisista, huolellisesti valituista raaka-aineista valmistettu, johon kuuluu tomaatteja, kikherneitä, sieniä, ostereita, selleriä ja sipulia. Stroganoff maustetaan kevyesti valkosipulilla, timjamilla ja mustapippurilla. Ruoka on vähäkalorista ja sisältää erittäin ravinteikkaita vitamiineja ja mineraaleja. Riittää, että ne lämmitetään, lisätään puuroa, riisiä tai täysjyväleipää, ja herkullinen ja terveellinen illallinen on valmis. Leikkaus, joka tunnetaan myös nimellä kikherneet tai italialaiset herneet, on todellinen proteiinitreasure, jolla on korkea ravintoarvo. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia tai sinkkiä. Kikherneiden sisältämät ainesosat estävät ummetusta, säätelevät suolen liikkeitä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia. Boczniki ovat epätavallisia sieniä, joilla on monia arvokkaita ravintoaineita.
Pitkähiuksinen, jota kutsutaan myös intialaiseksi sahramiksi ja laajalti tunnetaan kurkumana, on inkivääriperheen kasvi, joka kasvaa villinä Intiassa ja jota viljellään trooppisessa ilmastossa. Tästä kasvista saadaan mauste ja keltainen väriaine nimeltä kurkumiini. Kurkuma on välttämätön komponentti mausteseoksissa, kuten curryssä. Se värjää voimakkaasti ruokailuvälineitä (erityisesti puu- ja muoviesineitä), kun se sekoitetaan kypsennettyyn ruokaan. Elintarviketeollisuudessa kurkumaa käytetään voin, majoneesin, pastan ja juuston värjäämiseen. Se sopii myös linnunlihaan, kermaisiin keittoihin ja munakkaisiin. Sopii hyvin palkokasvien (papujen, kikherneiden, linssien, soijan) kanssa. Kurkuma on pakollinen ainesosa kaikissa curryruoissa ja muissa intialaisissa ruoissa. Kaunis keltainen väri antaa niille upean ilmeen. Suosittuja terveysjuomia. <strong> resepti </strong> <em> <strong> kurkumashotti immuunijärjestelmälle </strong> </em> <ul> <li> 2 sitruunaa </li> <li> 1 appelsiini </li> <li> noin 3 cm tuoretta inkivääriä </li> <li> 1-2 teelusikallista hunajaa </li> <li> 1-2 teelusikallista jauhettua
Mantelijauho on 100 %:sti valmistettu valkoisten ja harvinaisten mantelien jauhamisesta. Siinä on tyypillinen mantelimaku ja se on erittäin ravinteikasta. Se sisältää luonnollisia tyydyttymättömiä rasvahappoja, runsaasti proteiinia, rautaa, E-vitamiinia ja B-vitamiineja. Se ei sisällä gluteenia. Sen glykeeminen indeksi on alhainen ja se on paljon vähemmän kalorista kuin vehnäjauho. Mantelijauho on suositeltavaa gluteenittomalla dieetillä oleville ihmisille.
52g - 75%, joista tyydyttyneitä rasvahappoja 3.95g - 20%
hiilihydraatteja 18.67 g - 7%, joista sokereita 4.63g - 5%
proteiinia 21.4g - 43%
kuitua 9.9g
suolaa 0.048g < 1% * RWS - Viitearvo
<strong>Käyttö</strong> Mantelijauho sopii moniin ruokiin, erityisesti makeisiin ruokiin: pannukakut, muffinit, vohvelit, makeat tortillat, erilaiset leivonnaiset. Se voi myös olla lisä liha-annoksiin.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutukset ja kehon sopeutuminen haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Jeżylava on lääkinnällinen sieni, joka kuuluu Macrogrzyb-lahkoon (<em> Basidomycota </em>) ja Soplowy-perheeseen (<em> > Hericiaceae </em>). Sataa vuotta se on ollut käytössä kiinalaisessa lääketieteessä maksalle, munuaisille, pernalle, mahalaukun sairauksille sekä sydämen häiriöille. Lisäksi Soplówka-lisäravinteella on myönteinen vaikutus koko kehon vahvistamiseen. Lion’s Mane (Leijonan harja), Heep Head, A Bear Head, White Pompom ovat Sea Soplówka -sienen kansanomaisia nimiä. Leijonan harja tai -pää liittyy hedelmällisen henkilön ulkonäköön, jonka koko on 10–30 cm.
Maustekasvi eri muodoissa: kuivaus, maustekasviöljy, maaperä tai kokonaisina siemeniä, tunnetaan maksatoimintaa tukevista ominaisuuksistaan. Maustekasvilla on ainutlaatuinen koostumus ja parantavia ominaisuuksia. Se sisältää flavonoideja, orgaanisia happoja, C- ja K-vitamiineja, proteiineja, runsaasti linolihappoa, mineraalisuoloja ja silymariinia. Maustekasvi on voimakas antioksidantti, sillä on puhdistava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus, se stimuloi regeneroitumista ja uusien maksasolujen tuotantoa - sitä käytetään muun muassa maksakirroosin ja rasvamaksan hoidossa, se suojaa maksaa myrkyiltä ja sillä on detoksifioivia ominaisuuksia. Sillä on myös anti-kruunua ja veren hyytymistä estäviä ominaisuuksia. Se lisää ruoansulatusnesteiden eritystä ja parantaa ruoansulatusta. Sen parantavat ominaisuudet johtuvat silymariinista, joka stabiloi hepatosyyttien solukalvoja ja suojaa niitä.
Hirssijauho valmistuu jauhetuista hirssin siemenistä - yhdestä vanhimmista viljoista, jolla on monia terveyshyötyjä. Hirssi on gluteeniton ja emäksinen vilja, joka palauttaa kehon luonnollisen happo-emästasapainon, puhdistaa sitä, taistelee vapaita radikaaleja ja sieniä vastaan. Jauho on helposti sulavaa, ei aiheuta allergioita, sillä on kevyt pähkinäinen maku ja se on edullisempaa kuin muut "superfood"-tuotteet. Se on ravintokuidun, magnesiumin, tyydyttymättömien rasvahappojen, sinkin ja raudan sekä B-vitamiinien lähde. Hirssijauho on todellinen hyödyllisten aineiden piristysruiske ja tehokas detox keholle. Hirssijauho on myös runsas ravintokuidun lähde, joka tunnetaan nykyään yleisesti laihduttamista tukevana tuotteena, koska se säätelee ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja vaikuttaa positiivisesti verensokerin tasapainoon. Kaikki tämä johtaa kylläisyyden tunteeseen ja vähäisempään ruokahalun tunteeseen. <strong>Koostumus:</strong> hirssijauho <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 1
Mantelilastut, kuten itse mantelit, ovat ravinteita täynnä. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiineja ja kuituja, joten niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Niissä on runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota. Uskotaan, että niiden säännöllinen kulutus voi vähentää kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös rikkaita E-vitamiinin, tunnetun antioksidantin, suhteen, joka estää hapettumisprosessit, puhdistaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit auttavat ylläpitämään terveitä luita kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinien ja sinkin avulla. Lisäksi mantelit sisältävät: B-vitamiineja, kuituja ja fosforia. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> mantelit & nbsp; <strong> ravintoarvo 100g: ssa </strong> energiarvo
Mustariisi, kypsennyksen jälkeen, saa violetin sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös violetiksi. Aivan kuten ruskeaa riisiä ei tarjoilla, se on myös kuitupitoista, vitamiineja, erityisesti E-vitamiinia ja mineraaleja: rautaa, sinkkiä, kuparia. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esimerkiksi riisijälkiruokaan kookosmaidolla. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehdustiloilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen vanhenemista. <strong> Ravintoarvot 100 g:ssa </strong> energiarvo 1498KJ / 354Kcal - 18% RV * Rasva 3,2 g - 5%, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,8 g - 4% Hiilihydraatit 72 g - 28%, josta sokereita 0,7 g & LT; 1% Proteiini 7,7 g - 15% Kuitu 3,1 g & LT; 1% * RV - Viitearvo
Super herkulliset ja erittäin terveelliset kaurahiutaleet tulisi löytyä jokaisen keittiöstä. Ne ovat monien tärkeiden ravintoaineiden lähde. Niiden kulutus tarjoaa keholle suuria määriä kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä. Ne ovat erinomainen kuitulähde, joka parantaa ruoansulatusprosesseja ja estää ummetusta sekä beetaglukaania, jolla on myönteinen vaikutus lipidien ja hiilihydraattien hallintaan. B1-vitamiini ja pantoteenihappo auttavat torjumaan kasvavaa väsymystä ja ärtyneisyyttä sekä fyysisen että henkisen rasituksen aikana. Kaurassa on myös masennusta ehkäiseviä ja poistavia aineita, jotka parantavat mielialaa (mainitut B-vitamiinit sekä seleeni ja magnesium, jotka ovat tarpeen aivoille ja hermojärjestelmälle). Säännöllinen kaurahiutaleiden kulutus vähentää verenkiertoon imeytyvän kolesterolin määrää.
Jarzynka-mauste on universaali mauste monille ruoille. Se perustuu kuivattuihin vihanneksiin ja yrtteihin sekä kurkumaan. Se korostaa täydellisesti ruokien makua ja antaa niille miellyttävän vihannesaromin. Jarzynka ei sisällä mitään tarpeettomia kemiallisia lisäaineita, hiivaa tai makuaineita. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> Suola, sokeri, palsternakka, porkkana, maissi, sipuli, purjo, lubble, persilja, kurkuma, kurkuma - luonnollinen väriaine & nbsp; <strong> käyttö </strong> vihannesta lisätään keittoihin, kastikkeisiin, pataruokiin, salaatteihin ja muihin ruokiin, mikä antaa niille miellyttävän vihannesaromin ja korostaa valmistettujen ruokien makua.
Spirulinaa arvostetaan pääasiassa sen runsaan proteiinipitoisuuden vuoksi. Se on parempi aminohappojen lähde kuin muut helposti saatavilla olevat kasvipohjaiset tuotteet. Lisäksi tämä tuote pystyy tarjoamaan keholle useita arvokkaita vitamiineja ja mineraaleja.
Lisäksi spirulina pystyy tarjoamaan keholle y-linoleenihappoa, joka myös stimuloi immuunijärjestelmää taistelemaan haitallisia bakteereja ja viruksia vastaan. Tuote sisältää myös fenolisia yhdisteitä (kuten c-fykoosiini, r-fykoosiini ja allofykoosiini), jotka auttavat vähentämään tulevaisuuden syöpäriskiä.