Yksi tai useampi lihapala asetetaan sopivaan muottiputkeen.
Revolveri kääntyy annosteluasentoon, ja vastaava mäntä liikkuu muottiputkeen.
Tuote muotoillaan ja mitataan optimaalisesti pituussuunnassa.
Nyt voidaan annostella ilman jäämiä tai minimaalisen leikkuun kanssa.
Syöttö ja päätylevy määrittävät viipaleen paksuuden tavoitepainon mukaan.
GMS leikkaa jatkuvasti ilman jatkuvaa käynnistys-/pysäytyskäyttöä. (vähän yksittäisiä liikkeitä)
Välittömästi viimeisen leikkauksen jälkeen revolveri kääntyy seuraavaan lihapalaan, ja prosessi toistuu.
UUDET KEHITYKSET vuodesta 2016
Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttökonsepti.
Uusi ohjaustekniikka erittäin tarkalla ajoituksella – tästä johtuen suorituskyvyn kasvu, tarkempi asettelu, suurempi tasaisuus.
Jopa 4 leikkausta sekunnissa sekä lyhyet vaihtoaikojen johtavat korkeaan suorituskykyyn.
Eri viipaleiden painot ja asettelu mahdollisia, myös yhden lihapalan sisällä.
Lampaanlihaa kutsumme eläimiksi, jotka ovat teurastettaessa yli 12 kuukautta vanhoja. Lampaanlihan erityispiirteenä on tumma väri ja karkea kuitu.
Tarjoamme asiakkaillemme lampaan- ja nuoren lampaanlihaa Australiasta, Uudesta-Seelannista, Uruguaysta, Espanjasta, Irlannista ja Alankomaista.
Jos olet tottunut työskentelemään vain tiettyjen brändien kanssa, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Periaatteessa tarjoamme kaikki osat vakuumipakattuna, tuoreena tai pakastettuna.
Voimme myös toteuttaa pyyntösi Halal-periaatteiden mukaisesti. Käsiteltyjä lihatuotteita tarjoamme pakastettuna myös ilman pakkausta. Tällaisia tuotteita suosivat esimerkiksi makkaratuottajamme. Pyynnöstä tarjoamme myös pakattua lihaa astioissa vähittäiskauppaa varten.
Periaatteessa tuotteillamme on täydellinen jäljitettävyys ja alkuperäselkeys.
Liha ja lihatuotteet