Tuotteet hakusanalla lihapala (17)

Naudan häntä

Naudan häntä

Naudan häntä tunnetaan sen rikkaasta, geelimäisestä lihastaan, joka on täydellinen hauduttamiseen ja hitaasti kypsennettäviin resepteihin. Se antaa syvän, suolaisen maun ruokiin, kuten naudan häntäpadalle. Sen ainutlaatuinen rakenne lisää ylimääräisen ulottuvuuden täyteläisiin aterioihin. Direct Meat Service Sverige AB:llä varmistamme, että jokainen naudan hännän pala käsitellään huolellisesti sen luonnollisen maun ja ravintoarvon säilyttämiseksi, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille kulinaarisille harrastajille. Tutustu naudan hännän rikkaaseen makuun, leikkuupalaan, joka lupaa nostaa kulinaariset luomuksesi uudelle tasolle. Tämä leikkuupala on täydellinen niille, jotka arvostavat hitaasti kypsentämisen taidetta, jolloin maut sulautuvat ja kehittyvät ajan myötä. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, tämä leikkuupala tarjoaa täydellisen tasapainon maun ja rakenteen välillä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan herkulliseen ateriaan. Luota sitoutumiseemme laatuun ja nauti premium-naudan leikkuujemme poikkeuksellisesta mausta.
Iberialaisen sian "Secreto Papada"

Iberialaisen sian "Secreto Papada"

Iberian sika yli 10 kuukautta. Pieni pala vatsan alareunasta. Noin 150 g. El Secreto Papada de cerdo ibérico on herkkä ja mehukas pala, joka on saatu iberian sian vatsan alareunasta. Se erottuu intensiivisestä maustaan ja pehmeästä koostumuksestaan. Tämä leikkuu, joka tulee yli 10 kuukautta kasvatetuista iberian sioista, painaa noin 150 grammaa ja on ihanteellinen grillaukseen, paistamiseen tai gourmet-ruokiin. Tasapainoinen rasvapitoisuus tarjoaa aitoja ja syviä gastronomisia elämyksiä. El Secreto Papada on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laatua iberian sian lihasta, taaten herkullisen maun ja vertaansa vailla olevan koostumuksen.
pakastetut kaniiniliha palat

pakastetut kaniiniliha palat

10 kg levy suojuksessa 80 levyn lava
Kypsä prosciutto

Kypsä prosciutto

Prosciutto cotto, joka on valmistettu parhaista valituista tuoreista reisi-osista, maustettu hellävaraisesti kukkamausteiden keittämisellä. Tämä perinteinen käytäntö antaa tuotteelle erityisen hienostuneisuuden. Ilman gluteenia tai maitotuotteita. Saatavilla eri muodoissa ja eri lihaprosenttien kanssa.
Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes

Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle. Nämä ribsit on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, taaten poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Ne sopivat täydellisesti grillaukseen, paistamiseen ja haudutettuihin ruokiin. Saatavilla eri kokoisina, puoliraaka-liharibsit ovat ihanteellisia sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Kätevä pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelija, nämä puoliraaka-liharibsit ovat ehdoton valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Vasikkaliha

Vasikkaliha

Vasikka - teurastusliha
Ylälaita

Ylälaita

Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Nautakarja Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilyvyysaika: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per kappale: 1,75 - 2,20 kg Kaliberi: Ei kaliberia
Pihvikappale

Pihvikappale

Steak Cut -pussi 2,5 kg
Sian pää

Sian pää

SIOVENPÄÄ 1/2 Leikkaus 20 kg pakastettuja Laatikoita 1 x 40 fcl hq rf cnt 26 mt nettopainossa
TERRINE BLOK FOIE GRAS 30% KAPPALET 1kg - COLLVERD

TERRINE BLOK FOIE GRAS 30% KAPPALET 1kg - COLLVERD

Rasvainen ankanmaksa, puhdistettu, maustettu ja kypsennetty vesikylvyssä terriinissä (pastörointi). Paino: 1kg MOQ: 500€
Lampaanliha

Lampaanliha

Lampaanlihaa kutsumme eläimiksi, jotka ovat teurastettaessa yli 12 kuukautta vanhoja. Lampaanlihan erityispiirteenä on tumma väri ja karkea kuitu. Tarjoamme asiakkaillemme lampaan- ja nuoren lampaanlihaa Australiasta, Uudesta-Seelannista, Uruguaysta, Espanjasta, Irlannista ja Alankomaista. Jos olet tottunut työskentelemään vain tiettyjen brändien kanssa, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Periaatteessa tarjoamme kaikki osat vakuumipakattuna, tuoreena tai pakastettuna. Voimme myös toteuttaa pyyntösi Halal-periaatteiden mukaisesti. Käsiteltyjä lihatuotteita tarjoamme pakastettuna myös ilman pakkausta. Tällaisia tuotteita suosivat esimerkiksi makkaratuottajamme. Pyynnöstä tarjoamme myös pakattua lihaa astioissa vähittäiskauppaa varten. Periaatteessa tuotteillamme on täydellinen jäljitettävyys ja alkuperäselkeys. Liha ja lihatuotteet
Härkäfilee

Härkäfilee

Filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä filee on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, mikä takaa poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se on täydellinen grillaukseen, paistamiseen ja hauduttamiseen. Saatavilla eri kokoisina, Filet de bœuf on ihanteellinen sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelijakokki, tämä filet de bœuf on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Sisäfilee

Sisäfilee

Lomo Filé Solomillo Filé Puhdas Filé Alkuperät: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Naudat Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 1,1 kg - 2,8 kg Koko: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs ja 5 lbs ylöspäin
Kaupunginjohtajan Palanen

Kaupunginjohtajan Palanen

Colita de Cuadril Tri Tip Rabillo de Cadera Aiguillettebaronne Spinacino Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: Jäähdytetty -1º/+2º, syväjäädytetty -18º Lajit: Naudanliha Laatu: Korkealaatuinen naudanliha Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää säilyvä / Syväjäädytetty 18 kuukautta säilyvä Rotu: Angus / Hereford Paino per kappale: 1,10 - 1,5 kg Kaliberi: Ei kaliberia
Paahdettu naudanliha

Paahdettu naudanliha

Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: Jäähdytetty -1º/+2º, pakastettu -18º Lajit: Naudanliha Laatu: Korkealaatuinen naudanliha Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää, pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 3,5 - 6,0 kg Kaliberi: 3,5 - 4,0 kg - 4 - 5 kg ja +5 kg
Paksu Hyönteiskappale

Paksu Hyönteiskappale

Centro de Paleta Olkapää Espaldilla Epaule Sotto Spalla Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Varastointilämpötila: Viileänä -1º/+2º, syväjäädytettynä -18º Lajit: Naudanliha Laatu: Korkealaatuinen naudanliha Säilyvyys: Jäähdytettynä 120 päivää säilyvä / Syväjäädytettynä 18 kuukautta säilyvä Rotu: Angus / Hereford Paino per kappale: 2,10 - 2,65 kg Kaliberi: Ei kaliberia
LOHKO 30% KAPPALET VOI - COLLVERD

LOHKO 30% KAPPALET VOI - COLLVERD

Ankanrasvamaksa, 30% osia ankan foie grasista 1Kg pyöreässä purkissa. Paino: 1kg Minimimäärä: 500€