Jarzynka-mauste on monikäyttöinen mauste moniin ruokiin. Se on valmistettu kuivatuista vihanneksista ja yrteistä sekä kurkumasta. Se korostaa erinomaisesti ruokien makua ja antaa niille miellyttävän vihannesaromin. Jarzynka ei sisällä mitään tarpeettomia kemiallisia lisäaineita, hiivoja tai makuaineita.
<strong>Koostumus:</strong> suola, sokeri, juuriselleri, porkkana, maissi, sipuli, purjo, lipstikka, persilja, kurkuma, kurkuma - luonnollinen väriaine
<strong>Käyttö</strong>Jarzynkaa lisätään keittoihin, kastikkeisiin, pataruokiin, salaatteihin ja muihin ruokiin, mikä antaa niille miellyttävän vihannesaromin ja korostaa valmistettujen ruokien makua.
<strong>Huomautukset</strong>Ei sisällä säilöntäaineita eikä natriumglutamaattia.
Spirulina on kaupallinen nimi syanobakteereille (syanobakteerit). Se on tumma vihreä jauhe, jota pidetään superruokana. Voimme yleensä ostaa kuivia ja murskattuja levätabletteina, kapseleina tai jauheena. Spirulina on erittäin proteiinirikas - kuiva-aineen proteiinipitoisuus on noin 70 %. Se sisältää myös vitamiineja A, B, C, D, E, K ja muita. Spirulina on rikas magnesiumin ja beetakaroteenin lähde. Sitä käytetään kosmetiikan, ravintolisien ja leväsyöjäakvaarioiden kalojen ruoan tuotannossa.
Spirulinaa arvostetaan ensisijaisesti sen runsaan proteiinipitoisuuden vuoksi. Se on parempi aminohappojen lähde kuin muut helposti saatavilla olevat kasvipohjaiset tuotteet. Lisäksi tämä tuote pystyy tarjoamaan keholle useita arvokkaita vitamiineja ja mineraaleja.
Lisäksi spirulina pystyy toimittamaan keholle y-linoleenihappoa, joka myös stimuloi immuunijärjestelmää taistelemaan haitallisia bakteereita ja viruksia vastaan.
Kloorofilla on makean veden levä, joka on rikas monista ravintoaineista. Se on kalliimpaa kuin spirulina sen pidemmän ja monimutkaisemman tuotantoprosessin vuoksi. Sen koostumuksessa on muun muassa C-, D- ja E-vitamiineja sekä B-ryhmän vitamiineja. Se on myös arvokas raudan, kalsiumin, sinkin, fosforin ja jodin lähde. Sen tummanvihreä väri johtuu klorofyllin läsnäolosta. Kloorofilla on erityisen suosittua kasvissyöjien, vegaanien, raskaana olevien naisten ja aktiivisten urheilijoiden keskuudessa, koska se sisältää B12-vitamiinia ja rautaa. Se sisältää yli kaksi kertaa enemmän nukleiinihappoa ja klorofylliä kuin spirulina, mutta vähemmän proteiinia ja hieman beetakaroteenia. Kloorofilla on ainoa vihreä lähde ravintoaineelle, jota kutsutaan kloorofillan kasvutekijäksi (CGF). CGF:n ansiosta se parantaa kasvuprosesseja lapsilla, ylläpitää terveyttä vanhemmalla iällä, parantaa vammoja ja käynnistää kasvun siellä, missä se on pysähtynyt sairauden tai rappeutumisen vuoksi.
Mustakumina (Nigella sativa L.) tunnetaan myös nimillä mustakumina, puutarhamustakumina, musta seesami tai musta kumina. Se on monivuotinen kasvi, jolla on sinisiä tai valkoisia kukkia. Pienet, mustat mustakuminan siemenet ovat luonnollisten ainesosien rikkaita, jotka auttavat huolehtimaan kehosta. Se on paitsi terveellinen, myös maukas lisä ruokiin. Niitä voidaan käyttää mausteena monissa ruoissa, esimerkiksi salaattien ja leivonnaisten päälle, ja mustakuminan öljyä voidaan lisätä erilaisiin ruokiin tai nauttia suoraan. Mustakuminan siemenistä löytyy aineita kuten: tymokiini - yhdiste, jolla on voimakas allergiaa estävä, antioksidanttinen, tulehdusta ehkäisevä, sienitautien torjunta- ja bakteereja tappava vaikutus. Kasvi on rikas terveellisistä rasvahapoista, E-vitamiinista ja beetakaroteenista, sekä B-vitamiineista, biotiinista - terveelle iholle ja hiuksille, sekä hermoston normaalille toiminnalle, ja lukuisista mineraalisuoloista - kalsiumista, raudasta, kaliumista, sinkistä, fosforista ja kuparista.
Goji-marjoja kutsutaan joskus "punaisiksi timanteiksi" ja ne kuuluvat "superfoodien" kategoriaan. Goji-marjoja on viljelty ja syöty Kiinassa jo yli 2000 vuotta. Siellä järjestetään myös festivaali niiden kunniaksi.
Goji-marjat ovat yksi suurimmista C-vitamiinin lähteistä, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini osallistuu myös raudan imeytymisprosessiin. Hedelmät sisältävät myös B-vitamiineja, jotka ovat tärkeitä muun muassa hermoston normaalille toiminnalle. Vitamiinien lisäksi marjat ovat myös mineraalien, kuten kaliumin, sinkin, kalsiumin, raudan ja seleenin, lähde. Marjat tarjoavat myös ravintokuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle.
Goji-marjat sisältävät myös niin kutsutun polysakkaridikompleksin, jolla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia ja joka tukee suoliston normaalia bakteerikantaa.
<strong> Ainesosat:</strong> kuivatut goji-marjat <strong> Ravintoarvo 100g:ssa</strong>
Avoin laatikko, joka on valmistettu mäntypuusta.
Kiillotettu, luonnollisessa versiossa.
Pohja HDF-levystä tai vanerista.
Avoimet laatikot 1010
Mitat: 40 x 30 x 7 cm
TUOTENUMERO: 1010
C-vitamiini, eli askorbiinihappo, on ravintolisä jauhemaisessa muodossa. C-vitamiini on hyvin tunnettu ja sitä käytetään ei vain lääketieteessä. Sillä on myös sovelluksia kosmetiikassa - voimakkaana antioksidanttina se torjuu vapaita radikaaleja, jotka ovat vastuussa ihon ikääntymisprosesseista. Ihmisen elimistö ei tuota C-vitamiinia, joten meidän on saatava sitä ravinnosta ja ravintolisistä. C-vitamiinin puutokset voivat johtaa useisiin oireisiin: lisääntynyt väsymisen taipumus, lihas- ja nivelkivut, taipumus mustelmiin, turvonneet ja heikentyneet ikenet, heikentynyt immuunijärjestelmä ja pahimmissa tapauksissa skorbuutti. Mikä on siis C-vitamiinin rooli elimistössämme? C-vitamiini yhdistetään useimmiten flunssaan, johon sitä yleensä annetaan. Valitettavasti se ei toimi suojaavana tekijänä, kun infektio on jo kehittynyt, mutta sen säännöllinen nauttiminen vähentää flunssan ja infektioiden riskiä. C-vitamiini osallistuu muun muassa.
Kikherne, eli myös kikerherne tai italialainen herne, kuuluu palkokasvien ryhmään. Kikherne on erinomainen proteiinin ja välttämättömien aminohappojen lähde, joten se voi korvata lihan. Se on monimutkaisten hiilihydraattien ja kuidun lähde. Kikherne tarjoaa keholle monenlaisia vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Se sisältää myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kikherne on vähäkalorinen ja sillä on alhainen glykeeminen indeksi, ja sen sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseridien ja "huonon" kolesterolin tasoa. Kikhernejauho on erityisesti vegaanien ja allergikoiden arvostama. Kikhernejauho valmistetaan palkokasvista, ja siksi sillä on poikkeuksellinen proteiinipitoisuus, ja maku muistuttaa umami-makua. Tämän jauhon glykeeminen indeksi on lähes puoleen verrattuna vehnäjauhoon ja se on vain 35.<span class="Apple-converted-space"> </span> <strong>Koostumus:</strong> kikhernejauho <strong>
Vadelman siemenöljy saadaan, kuten nimi viittaa, puristamalla vadelman siemeniä. Se on kevyttä koostumusta, imeytyy hyvin ja jättää ihon kevyesti kosteutetuksi ja kimmoisaksi. Vadelman siemenöljyä käytetään yleisimmin kasvojen hoidossa, herkällä, allergisella ja kuivalle iholle, hierontaan ja hiustenhoitoon. 80 % tämän öljyn koostumuksesta on välttämättömiä tyydyttymättömiä rasvahappoja (Omega-3 ja Omega-6). Nämä rasvahapot ovat erityisen suosittuja kaikentyyppisille iholle, erityisesti rasvaiselle iholle, koska ne auttavat säätelemään talin tasoa ja estävät mustapäiden muodostumista. Ne edistävät myös ihon sävyn tasoittumista, pigmenttimuutosten vaalentamista ja helpottavat aktiivisten ainesosien tunkeutumista ihon syvempiin kerroksiin. Öljy sisältää myös A- ja E-vitamiineja. Öljyllä on ryppyjä ehkäiseviä ominaisuuksia, se tukee elastaanin ja kollageenin muodostumista ja hidastaa ikääntymisprosesseja. Se auttaa suojaamaan UVB-säteilyltä.
Vihreä kahvi on paahtamattomia kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että keräämisen jälkeen papuja ei altisteta paahtamisprosessille. Sen koostumuksessa on piristävän kofeiinin lisäksi myös klorogeenihappoa, jolle on annettu ominaisuuksia, jotka nopeuttavat rasvakudoksen palamista. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksesta löytyy mm. foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä.
<strong>Koostumus:</strong> jauhettu vihreä kahvipapu
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong> Energiasisältö 1588kJ/381kcal - 19% VRN* Rasva 13g - 19% josta tyydyttyneet rasvahapot 0,8g - 4% Hiilihydraatit 40g - 15% josta sokerit 0g - 0% Proteiini 11g - 22% Kuitu 30g Suola 0g - 0% *VRN - Viitearvo
<strong>Käyttö</strong> Hauduttamalla vihreää
Tämä luonnonpuusta valmistettu hylly ei ole vain kaunis, vaan myös ympäristöystävällinen. Raaka puu sopii täydellisesti ekokosmetiikan minimalistiseen muotoiluun ja korostaa sen luonnollista luonteenpiirrettä. Sivuille leikattuja, läpikuultavia sovelluksia on lisätty keveyden ja viehätyksen vuoksi. Ne voivat olla hillittyjä geometrisia kuvioita tai kukkakuvioita. Hyllyssä on viisi hyllytasoa, joilla voit esitellä kosmetiikkaasi eri kokoisina ja muotoisina. Hyllyn ainutlaatuinen muotoilu varmasti kiinnittää asiakkaiden huomion ja herättää heidän kiinnostuksensa tuotteitasi kohtaan. Tämä on loistava tapa erottua kilpailijoista ja korostaa brändisi ekologista luonteenpiirrettä.
Luonnollisemman ilmeen saavuttamiseksi näyttö voidaan myös painaa tai öljytä. Voit myös tilata sen yrityksesi logolla tai personoiduilla teksteillä kaiverrettuna.
Materiaali: Luonnonviilu
Käyttötarkoitus: Kaupat, apteekit, messut
Viimeistely: Öljyäminen, painaminen, kaivertaminen, petsaaminen
Kuivattu karpalo on luonnollinen, kokonaisena kuivattu hedelmä, jolla on hienostunut hapokas-makea maku. Hedelmät muistuttavat muodoltaan kuivattuja rusinoita, mutta ovat niistä suurempia, ja niissä on mehukas väri ja joustava koostumus. Karpaloilla on laaja käyttömahdollisuus eri keittiöissä ympäri maailmaa. Karpalot ovat rikkaita vitamiinien (C, B-ryhmän vitamiinit, E, K), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinin lähteitä. Karpalo ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten terveydelle hyödyllisiä ovat myös sen jalostetut tuotteet, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet karpalot. Karpalo on erinomainen apu virtsateiden infektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa virtsarakossa olevien bakteerien kuolemaan. Lisäksi karpalossa olevat hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä vuoksi ne poistuvat virtsan mukana.
Auringonkukansiemenet saapuivat Eurooppaan Pohjois-Amerikasta. Ne ovat rikas lähde tyydyttymättömille rasvahapoille, monille vitamiineille ja mineraaleille. Auringonkukansiemenistä valmistetaan auringonkukkaöljyä - joka on rikas linolihapon lähde. Niitä käytetään myös osana farmaseuttisia valmisteita - voiteita, saippuoita, hoitoaineita - ravinteiden runsauden vuoksi. Ne ovat rikkaita vitamiineista: E, B-ryhmä, C, A sekä kalsiumista, raudasta, magnesiumista, fosforista, kaliumista, natriumista ja sinkistä. Ne näyttelevät tärkeää roolia immuunijärjestelmän vahvistamisessa, suojaavat tulehdusten kehittymiseltä. Niissä olevat vitamiinit ja mineraalit suojaavat sydänsairauksilta, parantavat aineenvaihduntaa, vahvistavat hermostoa, vahvistavat ja tiivistävät verisuonia, osallistuvat vapaita radikaaleja vastaan (erityisesti E-vitamiini, seleeni, kupari, mangaani ja sinkki), vaikuttavat myönteisesti terveyteen ja nuorekkaaseen ihon ulkonäköön, vahvistavat hiuksia ja kynsiä.
Pölypallerot ovat mehiläisten perusruokaa, jota ne tuottavat pesässä. Se syntyy kukkapölyn sekoituksesta, jonka mehiläistyöläiset keräävät syljen ja hunajan kanssa. Näin syntyneet pölypallerot kuljetetaan mehiläisten toimesta pesään, jossa ne pakataan kennoihin ja käyvät maitohappobakteerien läsnä ollessa, muodostaen pölypallerot. Mehiläistarhaajat keräävät pölypallerot suoraan pesästä – tietenkin, he eivät voi ottaa liikaa, koska se on mehiläisten ravintoa. Mehiläistarhassa saadaan pienempiä määriä pölypalleroita kuin pölyä, mikä tekee siitä kalliimpaa tavaraa.
Pölypalleron ominaisuudet ovat äärimmäisen arvokkaita. Ne ylittävät myös pölyn lääkinnälliset vaikutukset, johtuen rikkaammasta koostumuksesta, helpommasta imeytyvyydestä ja säilytysprosessista. Pölypallerot sisältävät runsaasti vitamiineja (C, B1, B2, B3, B6, B12, A, PP, K, E, H, D) sekä mikro- ja makroelementtejä, kuten magnesiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, kaliumia, fosforia ja natriumia. Verrattuna pölyyn, siinä on vähemmän proteiineja ja rasvoja.
Jokainen tabletti sisältää 500 mg luomuviljeltyjen maca-kasvien uutetta. Tabletti on 20 kertaa tehokkaampi kuin jauhe. Jotkut pitävät macaa muistia parantavana ja energiaa lisäävänä kasvina. Maca on runsas korkealaatuisten hiilihydraattien lähde, jotka tarjoavat tätä energiaa, ja se voi myös tarjota keholle helposti imeytyvää proteiinia, joka on erityisen tärkeää urheilijoille, sekä kuitua – joka on vastuussa muun muassa suoliston normaalista toiminnasta. Macaa suositellaan: • aktiivista elämäntapaa viettäville • kroonisen väsymyksen tiloissa • henkilöille, jotka altistuvat lisääntyneelle fyysiselle ja henkiselle rasitukselle • vitamiinien ja mineraalien puutostiloissa. Suositeltu annos on 1 tabletti 5 kertaa päivässä aterian jälkeen. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta.
Vadelman siemenöljy saadaan, kuten nimi viittaa, puristamalla vadelman siemeniä. Öljyllä on kevyt koostumus, se imeytyy hyvin ja jättää ihon kevyesti kosteutetuksi ja kimmoisaksi. Vadelman siemenöljyä käytetään yleisimmin kasvojen hoidossa, herkällä, allergisella ja kuivalle iholle, hierontaan sekä hiusten hoidossa. 80 % tämän öljyn koostumuksesta on välttämättömiä tyydyttymättömiä rasvahappoja (Omega-3 ja Omega-6). Nämä rasvahapot ovat erityisesti rasvaiselle iholle erittäin hyviä, koska ne auttavat säätelemään talin tuotantoa ja estävät mustapäiden muodostumista. Ne edistävät myös ihon sävyn tasoittumista, pigmenttimuutosten vaalenemista ja helpottavat aktiivisten ainesosien pääsyä ihon syvempiin kerroksiin. Öljy sisältää myös A- ja E-vitamiineja. Öljyllä on ryppyjä ehkäiseviä vaikutuksia, se tukee elastaanin ja kollageenin muodostumista ja hidastaa ikääntymisprosessia. Se auttaa suojaamaan UVB-säteilyltä.
Hirssijauho valmistuu jauhetuista hirssin siemenistä - yhdestä vanhimmista viljoista, jolla on monia terveyshyötyjä. Hirssi on gluteeniton ja emäksinen vilja, joka palauttaa kehon luonnollisen happo-emästasapainon, puhdistaa sitä, taistelee vapaita radikaaleja ja sieniä vastaan. Jauho on helposti sulavaa, ei aiheuta allergioita, sillä on kevyt pähkinäinen maku ja se on edullisempaa kuin muut "superfood"-tuotteet. Se on ravintokuidun, magnesiumin, tyydyttymättömien rasvahappojen, sinkin ja raudan sekä B-vitamiinien lähde. Hirssijauho on todellinen hyödyllisten aineiden piristysruiske ja tehokas detox keholle. Hirssijauho on myös runsas ravintokuidun lähde, joka tunnetaan nykyään yleisesti laihduttamista tukevana tuotteena, koska se säätelee ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja vaikuttaa positiivisesti verensokerin tasapainoon. Kaikki tämä johtaa kylläisyyden tunteeseen ja vähäisempään ruokahalun tunteeseen. <strong>Koostumus:</strong> hirssijauho <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 1
Hunajainen tai tummanruskea mustakuminaöljy on hieman karvasta makua ja sillä on voimakas, mausteinen tuoksu. Se puristetaan kylmäpuristamalla mustakuminan siemenistä (Nigella sativa). Se sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja (NNKT), jotka suorittavat kehossa monia tärkeitä tehtäviä. Linolihappoa, jota on mustakuminaöljyssä jopa 55 %, on monityydyttymätön omega-6-rasvahappo, joka vaikuttaa positiivisesti ihoon. Oleiinihappo on yksinkertainen monityydyttymätön rasvahappo ja se on yleisin omega-9-tyypin rasvahappo. Se ei kuulu NNKT:hen - ihmisen elimistö pystyy tuottamaan tätä happoa muista rasvahapoista. Oleiinihappo toimii suojaavana tekijänä ateroskleroosin ja sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä. NNKT:n lisäksi mustakuminan siemenet ovat rikkaita monista arvokkaista aineista ja vitamiineista. Niissä on erityisesti: tymokiini; E-vitamiini ja beetakaroteeni, sekä B-vitamiineja; biotiini - joka on korvaamaton iholle ja hiuksille, sekä normaalille toiminnalle.
Iso vanerinäyttö.
Kohderack, ekologisille hedelmä- ja vihannesmehuilla.
Viisi tai useampi hylly.
Tulostus tai laserleikkaus ylhäällä.
Taide: suora UV-digitaalipainatus
Toimitus: litteä, itse kokoamista varten
Kokoaminen: helppoa, ilman työkaluja
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien keskeinen ominaisuus on stressin vaikutusten vähentäminen sekä kehon sopeutuminen epäsuotuisiin ulkoisiin olosuhteisiin.
Reishi kasvaa pääasiassa kuolleilla tai elävillä puilla ja niiden rungoilla. Eniten sitä löytyy lehtipuista, kuten tammista ja pyökistä. Aikaisemmin tämä sieni kasvoi vain luonnollisissa olosuhteissa ja oli erittäin kallis, koska se on hyvin harvinainen. Viimeisten muutaman vuosikymmenen aikana sitä on viljelty kaupallisesti, mikä tekee siitä helpommin saatavilla.
Monia tutkimuksia on tehty, joissa on todistettu Reishin kykyä moduloida immuunijärjestelmän toimintaa, tappaa syöpäsoluja tai ehkäistä sivilisaatiotauteja.
Reishi sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia, sinkkiä, kuparia, mangaania ja germaniumia. Erityisen tärkeää on myös ns.
Espanjalaisen salvian siemeniä, tunnetaan nimellä chia-siemenet, pidetään ns. "superfoodina" ja ne sisältävät ainutlaatuisen koostumuksen ravintoaineita, kuten: kuitua, proteiinia, omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, antioksidantteja, B-vitamiineja ja mineraaleja. On suositeltavaa sisällyttää niitä ruokavalioon. Siemenissä olevat tyydyttymättömät rasvahapot vaikuttavat merkittävästi sydän- ja verisuonijärjestelmän sekä hermoston oikeaan toimintaan. Ne säätelevät lipiditasapainoa, halliten kolesterolin ja triglyseridien tasoa. Ne vaikuttavat myönteisesti näköelimiin. Espanjalaisella salvialla on suotuisa omega-3:n ja omega-6:n suhde - 3:1. B-vitamiinit, A-, C- ja E-vitamiinit, jotka vaikuttavat näön oikeaan toimintaan, vahvistavat immuunijärjestelmää ja toimivat antioksidantteina. Ne sisältävät myös monia mineraaleja: kalsiumia, rautaa, magnesiumia, fosforia, kaliumia, sinkkiä, kuparia ja seleeniä. Vitamiinien ja mineraalien runsaus on tärkeää hiusten, ihon ja kynsien kunnolle. <strong>Koostumus:</strong> Chia-siemenet (Salvia hispanica L.
Saksanpähkinät ovat ensimmäisellä sijalla kaikista pähkinöistä välttämättömien rasvahappojen, eli NNKT:iden, määrässä. Kuulemma jo kolme pähkinää kattaa päivittäisen tarpeen omega-3-rasvahapoille. Ne sisältävät myös L-arginiinia, ainetta, joka vaikuttaa verisuonten laajentumiseen. Saksanpähkinät sisältävät runsaasti antioksidantteja, ovat arvokas proteiinin, kuidun sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Tutkimukset osoittavat, että saksanpähkinöiden säännöllinen nauttiminen voi auttaa ehkäisemään sydänsairauksien kehittymistä. Monityydyttymättömät rasvahapot ja kasvi sterolit, joita pähkinöissä on, vaikuttavat myönteisesti verenkiertoelimistöön - ne alentavat LDL (huono kolesteroli) -tasoa, toimivat tulehdusta ehkäisevästi, vähentävät veren viskositeettia ja taipumusta veritulppien muodostumiseen. <strong>Koostumus:</strong> saksanpähkinätRavintoarvo 100g:ssaEnergia-arvo 2681kJ/692kcal - 34% VRN*Rasva 60,3g - 86%josta tyydyttyneet rasvahapot 6,56g - 33%Hiilihydraatit 18g - 7%josta sokerit
Kaurajauho valmistetaan hirssistä. Se auttaa ehkäisemään elimistön happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravitsevaa sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteeniton. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, verenmuodostukseen tarvittavan raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen ravintokuidun sekä kaliumin, magnesiumin, kalsiumin ja natriumin lähde. Se tarjoaa elimistölle helposti imeytyvää proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Kaurajauho toimii viruslääkinnällisesti ja vahvistaa immuunijärjestelmää, auttaa palauttamaan elimistön happo-emästasapainoa. B-vitamiinit ja rauta edistävät verenmuodostusta. Kaurajauho auttaa vähentämään tulehduksia elimistössä, sillä on lämmittävä vaikutus, se parantaa aineenvaihduntaa ja vaikuttaa keskittymiskyvyn ja muistamisen parantamiseen. Korkea kalsiumpitoisuus sekä piiyhdisteet vahvistavat hampaita ja luita. <strong>Koostumus:</strong> kaurajauho <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 1505kJ/355kcal - 18% VRN*Rasva 2,9g -
Valkoinen unikko on vähemmän tunnettu kuin sininen unikko, vaikka se on erinomainen lisä erilaisiin leivonnaisiin ja muuhun. Se on makea ja hienostunut maku. Se sisältää arvokkaita ravintoaineita. Se on runsas lähde rasvahappoja, proteiinia ja kuitua. Se on erittäin suosittu itämaisessa keittiössä. Valkoinen unikko sisältää mineraaliraaka-aineita, kuten: kuparia, kalsiumia ja fosforia sekä rautaa, magnesiumia ja sinkkiä. Se on rikas B-vitamiineista, sisältää E-vitamiinia ja foolihappoa. Ainesosat: valkoinen unikonsiemen Ravintoarvo 100g:ssaEnergia-arvo 2213kJ/534kcalRasva 37g josta tyydyttyneitä 18g josta sokereita 3gProteiini 22gKuitu 20,5gSuola 0g*RWS - Viitearvo Käyttö:Valkoinen unikko sopii erinomaisesti joulupöydän ruokien, kuten kutian, unikkoleivonnaisten tai erilaisten taikinoiden, monipuolistamiseen. Se rikastuttaa myös kakkujen, leivonnaisten ja makean kotileivän makua. Paahdettuna voimme myös ripotella sitä salaateille, voileiville, mysliin, puuroon tai smoothiehin.
Acai on Brasilian palmun marja. Ne ovat kauniin purppuran värisiä ja sisältävät runsaasti antioksidantteja, C-, E-, B1-, B2- ja B3-vitamiineja, fosforia, kalsiumia, kaliumia, rautaa, proteiineja, tyydyttymättömiä rasvahappoja ja polyfenoleja. Acai on tehokas ase vapaita radikaaleja vastaan, jotka aiheuttavat ihon ikääntymistä.
Tuotetta voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Acai-marjojen uute muodostaa iholle suojaavan kerroksen, mikä saa ihon näyttämään terveemmältä. Uutteella on kevyt supistava vaikutus ja se auttaa parantamaan pieniä ihovaurioita.
<strong>Koostumus:</strong> 90 % uute (10:1) Acai-marjoista (Euterpe Oleracea), 10 % maltodekstriini
<strong>Käyttö</strong>
Suositeltu päivittäinen annos: 3-4 teelusikallista marjoja päivässä. Acai-marjoja voidaan nauttia mieltymysten mukaan esimerkiksi jogurtin tai vihannes-hedelmäsmoothien kanssa. Suositeltua päivittäistä annosta ei tule ylittää. Voidaan lisätä suosikkivoiteeseen tai -balsamiin.
Vivion sienistrogonoffissa on huolellisesti valittuja korkealaatuisia ainesosia, kuten tomaatteja, kikherneitä, sieniä, herkkusieniä, selleriä ja sipulia. Stroganoff on hienovaraisesti maustettu valkosipulilla, timjamilla ja mustapippurilla. Ruoka on vähäkalorista ja ravinteikasta, ja se on rikas vitamiineista ja mineraaleista. Riittää, että se kuumennetaan, lisätään puuroa, riisiä tai täysjyväleipää, ja herkullinen, terveellinen lounas on valmis. Kikherne, joka tunnetaan myös nimellä cieciorka tai italialainen herne, on todellinen proteiinin aarreaitta, jolla on korkea ravintoarvo. Sen koostumuksessa on myös runsaasti B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaliraaka-aineita, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Kikherneissä olevat ainesosat estävät ummetusta, säätelevät ulostamista sekä alentavat verenpainetta ja kolesterolitasoa. Herkkusienet ovat epätavallisia sieniä, jotka sisältävät runsaasti ravitsemuksellisesti arvokkaita ainesosia.
Magnesium on yksi arvokkaimmista hivenaineista. Se näyttelee monia tärkeitä rooleja elimistössä: se osallistuu tärkeisiin biokemiallisiin reaktioihin, on avainasemassa hermoston, verenkiertoelimistön, ruoansulatusjärjestelmän ja luuston toiminnassa, se ehkäisee veren liiallista hyytymistä ja munuaiskivien muodostumista, hidastaa ikääntymisprosessia ja vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Magnesium on yleinen alkuaine, mutta se imeytyy huonosti. Ruokavaliosta sitä imeytyy vain 15-40 %. Pähkinät, siemenet, viljatuotteet, puurot, ruskea riisi, kuivatut hedelmät, tuoreet vihreät lehtivihannekset ja suklaa ovat joitakin magnesiumia sisältäviä ruokia. Niille, joiden ruokavalio ei ole rikas mainituista tuotteista, lisäravinteet voivat olla välttämättömiä. Miten täydentää magnesiumin puutetta? Voit hankkia magnesiumlisää tablettien tai kapselien muodossa tai täydentää tätä hivenainetta ihon kautta. Joidenkin tutkijoiden mukaan tämä menetelmä tarjoaa parhaan imeytyvyyden.
Tämä hylly on valmistettu luonnollisesta vanerista, ja se on paitsi kaunis myös ympäristöystävällinen. Karkea puu sopii täydellisesti ekokosmetiikan minimalistiseen muotoiluun ja korostaa sen luonnollista luonteenpiirrettä. Sivuille leikattuja avoimia sovelluksia luovat keveyttä ja viehätystä. Nämä voivat olla hienovaraisia geometrisia kuvioita tai kukkakuvioita. Hyllyssä on viisi tasoa, joilla voit esitellä kosmetiikkaasi eri kokoisina ja muotoisina. Hyllyn ainutlaatuinen muotoilu varmasti herättää asiakkaiden huomion ja herättää heidän kiinnostuksensa tuotteitasi kohtaan. Tämä on loistava tapa erottua kilpailijoista ja korostaa brändisi ekologista luonteenpiirrettä.
Näyttö voidaan myös painaa tai öljytä, jotta saadaan vielä luonnollisempi ulkonäkö. Voit myös teettää siihen kaiverruksen yrityksesi logolla tai henkilökohtaisilla kaiverruksilla.
materiaali:Luonnollinen vaneri,
Kohde:Liikkeet, apteekit, messut
Viimeistely:Öljyäminen, painaminen, kaivertaminen, värjääminen
Etsitkö hyllyä, joka ei vain ole toiminnallinen, vaan myös täydentää esteettisesti myymäläsi sisustusta? Puuviiluhylly on täydellinen valinta! Luonnollisesta ja ekologisesta materiaalista valmistettu hylly on paitsi kestävä, myös sopii täydellisesti erilaisiin asetelmiin. Hylly on suunniteltu optimaaliseksi ECO-tuotteiden esittelyyn. Siinä on tilavat hyllyt, joihin mahtuu useita erilaisia elintarvikkeita, mausteita ja muita ekologisia tuotteita. Hyllyn läpinäkyvä muotoilu tarjoaa asiakkaille helpon pääsyn tuotteisiin ja samalla esittelee niitä esteettisesti.
Hylly on saatavana värjättynä tai painettuna versiona. Värjätty viilu tuo sisustukseen lämpimän ja luonnollisen luonteen, kun taas painettu viilu voi olla houkutteleva koriste-elementti. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden valmistaa hylly tilauksesta, mukauttaen sen koko ja ulkonäkö yksilöllisiin tarpeisiisi.
Mitat: 600x400x1900 mm
Materiaali: Värjätty, painettu ja viilutettu puu.
Kohde: Kaupat, messut, tukkukauppiaat, varastot.
Linjansiemenen parantavat ominaisuudet ovat olleet tunnettuja vuosisatojen ajan. Siemenet sisältävät omega-3-rasvahappoja, proteiinia, ravintokuitua, B-vitamiineja, E- ja K-vitamiinia, foolihappoa sekä koliinia, makro- ja mikroelementtejä: fosforia, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, natriumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania ja seleeniä.
Lisäksi se on erinomainen ravintokuidun, vitamiinien ja mineraalien lähde, ja se vaikuttaa myönteisesti ruoansulatusjärjestelmän terveyteen, lievittäen vaivoja, jotka liittyvät mahahaavoihin, liialliseen happamuuteen ja närästykseen. Se parantaa suolen liikkeitä ja auttaa poistamaan haitallisia myrkkyjä kehosta. Linjansiemenellä on rauhoittava vaikutus ärtyneisiin limakalvoihin ja se kosteuttaa niitä. Linjasta puristetaan yksi terveellisimmistä öljyistä.
<strong>Koostumus:</strong> linjansiemen
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 2363kJ/568kcal - 28% VRN*
Rasva 42g - 60%
josta tyydyttyneet rasvahapot 3,7g - 18%
Hiilihydraatit 29,1g - 11%
josta sokerit 1,5g - 3%
Proteiini 18,5g - 37%
Suola 0,01g <1%
*VRN - Viitearvo